• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Bıyık bölgesi kaç seansta biter ve gerçekten sonuç alır mıyım?

betunya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
67
25
88
Diyarbakır
merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 5 aydır iğneli epilasyon yaptırıyorum. polikistik over tanısı nedeniyle hem ilaç hem de iğneli epilasyona başladım. doktorum ilacı kesti hormonlarda sorun görünmüyor dedi.bıyık bölgesine iğneli epilasyona devam ediyorum.tüylerimde incelme var fakat tam bi sonuç hala yok=(. iğneli yapan bayana sorduğumda kıl folikülünü birden yakarsam iz olur dedi o yüzden yavaş yavaş gidecez dedi bende acaba beni oyalıyor mu diye düşünmeden edemedim. bıyık bölgesi kaç seansta biter ve gerçekten sonuç alırmıyım? yoksa boşuna para ve zaman kaybımı yaşıyorum....=(

ya doğru uygulama yapıldığı takdirde sonuç alırsın tabi ki hormonlarda bir sorun yoksa. 5 ay bana biraz fazla geldi, hangi sıklıkta gittiğini bilmiyorum ama 5 ayda en azından yarısının bitmiş olması gerekir bence. uzmanının söylediği de doğru bıyık çok ize müsait bir bölge dikkatli olmak belki daha yavaş gitmek lazım ama biraz biraz bitme de olmalı:) nerede yaptırıyorsun bu arada??

ya doğru uygulama yapıldığı takdirde sonuç alırsın tabi ki hormonlarda bir sorun yoksa. 5 ay bana biraz fazla geldi, hangi sıklıkta gittiğini bilmiyorum ama 5 ayda en azından yarısının bitmiş olması gerekir bence. uzmanının söylediği de doğru bıyık çok ize müsait bir bölge dikkatli olmak belki daha yavaş gitmek lazım ama biraz biraz bitme de olmalı:) nerede yaptırıyorsun bu arada??

biraz azalma ve incelmeler var tabi... hormonlarım normal çıktı en son 1 ay önce baktırdım. ben ıspartada yaptırıyorum ögrenciyim=)

Bende ekimden beri 15günde bir 10dk seklinde gidiyorum azalma tabiki var ama azalmadan daha cok incelme var diyebilirim yani artik cok fazla göze batmayacak kalinlikta ama sonucta biyik bölgesi insan rahat edemiyor:) ayni yerde cene bölgesi icin 6 7 ayda sonuc almistim ama sanirim biyik icin bir sene daha gerekecek

Back