Merhabalar:)
Nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama iğneli epilasyonda söylenenin aksine kullanılan cihazın önemi çok büyük. Ve bazı kurumlar müşteri daha çok gelsin diye düşük akımla çalışıyorlar. Bu da kılları bitirmeden inceltiyor. İğneli epilasyon öyle bir şey ki doğru akımla doğru kıl evresini yakaladığınızda bir kere atışla kılı bir daha dönmemek üzere bitiriyor. Ben bu kıl işine 5 senemi verdim o nedenle artık kurdu oldum. Benim yüzüm lazer sonrası erkek sakalı gibi oldu. Hem de her yer boyun ve şakaklar, alın dahil. Çok şükür şuan piyasadaki en iyi iki kişiden birini zamanında buldum ve yüzüm kaşım ve bıyıklarım yıllar önce bitti. Cihazın önemi çok çok büyük. Benim gittiğim yerde Apilus Xcell kullanılıyordu. Şuan hatta bu cihazın Pro’su çıktı onu kullanıyorlar. Piyasadaki en son ürün. Kendi yüz deneyimimden kısaca bahsedeyim. Ben Mart 2015 yılında ilk yüz seansıma başladım. Benim yüzüm boynun alnım full kıldı:/ Ve işin en kötüsü 3 tip kıl da vardı. Erkek kılı gibi olanlar, sertleşen ve koyulaşan dönüşüm geçirmiş ayva tüyleri ( saç kılı gibi oldu bunlar) ve bir de normal ayva tüyleri
Kaşlarım ve bıyıklarım en çabuk biten oldu. Galiba 2 ay bile olmadı (2 ay = ; seans gibi bir şeydi sanırım) Yüzümüm ise %85 oranında bitişi Temmuz 2015 ortalarıydı. Şunu söylemeliyim, iğneli epilasyon hele ki yüz bölgesinde devamlılık ister. Yani aldım, yeniden hepsi çıkana kadar bekleyeyim değil. Çıktıkça daha minik minikken yakalayıp güçlenmesine izin vermeden ortafan kaldırmak lazım. Tabi cihaz + en ama en önemlisi uzman eli en mühimi. Size %100 bir güvence ile Derya Hanım’ı önerebilirim. Ben aynı yerde, tüm bacak alt üst, tüm kol kurtuldum bitirdim. Şuan popo çalışıyoruz. Sonra bele geçeceğim. Bu bölgelerim de lazerle tetiklenmişti:/