Maske Tarifleri Bıyık alımıyla ilgili

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

suuu1903

http://www.ticker.7910.or
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
43
0
16
İstanbul
ben dün bıyığımı sir ağdayla aldım aldıktan baya sonra limon lu elimi yüzüme sürdüm cildim kıpkırmızı oldu sabah bir uyandım bıyık kısmı yara içinde akşam zaten şişmişti ne yapabilirim yardım edin lütfen zaten son zamanlarda yüzüme bir hal aldı sıkntıdan şimdi bu bıyık gibi görünen yara baya canımı sıktı bir çözümü varmıdır

ben dün bıyığımı sir ağdayla aldım aldıktan baya sonra limon lu elimi yüzüme sürdüm cildim kıpkırmızı oldu sabah bir uyandım bıyık kısmı yara içinde akşam zaten şişmişti ne yapabilirim yardım edin lütfen zaten son zamanlarda yüzüme bir hal aldı sıkntıdan şimdi bu bıyık gibi görünen yara baya canımı sıktı bir çözümü varmıdır

canım ya geçmiş olsun benimde ablamın düğününden iki hafta önce bıyığıma kocaman bir yağ damlası sıçramıştı ve çok kötü görünüyordu kızarıklık dinsin diye bepanten(yada terramycine) ve anestol karıştır ve o bölgeye sür hem ağrısını alır hem iyileştirir. eğerki iz kalıyosa elma kabuğu yapıştır beklet ama onun yerine salyangoz kremi çok işe yarar ben salyangoz kremi kullandım 1 hafta sadece bayağı farketti... inşallah sende de işe yarar.

bendede öyle olmuştu ama benim daha fena olduğunu düşünüyorum ben bacaklarıma tuzlu limon suyu sürerken bıyığıma da sürmüşüm tabi sonuç facia bir iki gün sonra patates maskesi yaptıktan sonra cildim kabuk atarak iğleşmişti maalesef hasas ciltlerde öyle oluyor geçmiş olsun

Back
X