Bittim tükendim yardım edin. :((

gececek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
549
27
123
İstanbul
Buraya defalarca yazmak istedim ama geri çektim kendimi şimdi ağlıyorum dayanamıyorum..
UZaktan ilişki yürütenlerdenim..
ben şuan ayrı ülkedeyim sevdigim yada alışık oldugum adam tr de ...
Beni ne arıyor ne soruyor zorla arıyor ara diyorum ya da ben arıyorum öyle arıyor beni..
ailesi falab beni biliyor beni istiyorlar tanıştık ailesine gittim..
O da benle evlenmek benle yuva kurmak istiyor bir süredir kötüyüz dün yeniden adım attım dedim ki ben sana i,stedigini vericem..
istedigi de benden baska hayatı da varmış işi ailesi arkadaşları.. özgürmüş ben telefonu kapatalım derse o hemen tamam dicekmişim.. üstelemicekmişim falan filan..
işuan o kadar doluyum ki yazacak dermanım yok..
uxakta egitim icin geldim ama bir basına kalıyorum burda bana destek oplması gerekirken ben kpşuyorum düzelelim diye..
dedim ki bana habver ver nerde napıyorsun bunu bileyim uzaktayım bu bana güc verir.. bugün senin günün bana degerli oldugumu göster hissettir derdim inş. falan dedi..pekinsonra ne mi yaptı... aramadı araım onlarca kex acmadı.. bey efendi sınava calışıyormuş bana da sınava calışcam deneme çözcem die sabah demişti ama nerde ne zaman çözecek söylemedi..
aradım ulaşamadım köpürdüm açtı sonra hiç bişey olmamış gibi konusuyor. sonra ne mi dedi.
hjadi agla agla hadi sen busun işte falan..
boş konuşuyorsun bir saattimi boşa aldınboş konuşmaların abartıyorsun canım ister ararım daha sabah konustum aksama niye merak edeyim seni falan dedi..
buy hep böylee hakaretler ediyorsun dedim sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan onu yap diyor..
bitiremiyorum ama çekipğ gideiyorum..bensiz mutlu olursan bitsin diyorum senle mutlu olmak istiyorum senle olmak istiyorum diyor.. bana deger verdigini göstermiyorsun diyorum senin kurunbtun diyor.. yoruldum baan neden bunu yapıyor burda kız basına tek kalıyorum bırde bana bunu niye yapıyorr niye canımı yakıyor ve ben hala brakamıyorum.. ne olursunuz yardım akıl verin.. aradım şimdi açmadı son bir kez sesini duymak istedim.. açmadı..umrunda degil... iki gün sonra yine hiç bir şey olmamış gibiarar beni bıktım artık ne olur yardım edin napayım ne olursunuz

ayrıl. çok katıyım belki ama bu ilişkinin sonunda bir hayır görmedim.

Mesafe olmadan önce aynı şehirlerde miydiniz?
Ve eğer öyle ise o zamanki davranışları nasıldı size karşı?

Durum şu canım;
Erkekler elde edene kadar her şeyi yaparlar.
Bizim bağlandığımızı anladıkları an ise gevşerler.
Üstlerine düşülmesini istemezler.
Biz ise duygusal ve hassasız. Böyle yapmaları bizi çok üzüyor.
Bizim için en önemli şey sevdiğimiz adam ama onlar için hayatta birçok önemli şey var.
Senin yapman gereken ise;
Kendini yalnız hissettiğini anlattıktan sonra herşeyi akışına bırakmak ve onu çok fazla aramamak.
Bırak o seni daha fazla arasın. sen de kendine bir meşgale bul.
Üstüne düşme canım.
Onsuz olamıycağına ona hissettirme.

Mesafe olmadan önce aynı şehirlerde miydiniz?
Ve eğer öyle ise o zamanki davranışları nasıldı size karşı?

ayrı şehirde idik ama burayagelmemi istemeedi tr de kalayım hemen evlenelim sitedi
hala da benle evlenmek istiyor ben gelmeden önce gidrersen biter dedi geldigim gün kendi aradı nerde nasılım falan diye kendi sürdürdü..
benle yanyana karşılıklı iken cok iyiyiz ama şimdi berbat ben sanki degersizim onun icin bir gram degerli oldugumu hissetmiyıorum özel oldugumu hissetmiyorum

aynen önce önce baglanmadım sonra bıraktım kendimi anladı kionsuz olamam..
evet aynen diyorki ben özgürüm özlük haklarım var sen karışamazsın buna falan filan...
beni canı isterse arar istemezse aramazmış benim dışımda hayatı da varmış nasıl hakaretler nasıl agır sözler bunlar bana anlatamam..
ben bitti deyince de hemen arar yarın normal davranır sanki bitti demedim gibi.. bir de diyorki benm icim rahat sensin bizi bu hale getiren benm vicdanım rahat...
evet dedim cnm anlattım herşeyi anlattım nasıl hissettigimi falan bekledim de bir kaç gün degişmedi..
böyle iyi misin dedim iyiyim falan dedi sonra kıvırdı mutlu degilim falan dedi tekrar anlattım bende dün bugün sabah da söyledim bak ben kalktım hadi bugün bizim günümüz göster bana dedimbunları agzımla dedim bana bunu yaptı..

sevmekse seviyorum istemekse istiyorum ama ne güvenim eskisi gibi ne inancım ne kendime güvrenim var ne aşka ne ona..
yoruldum tıkandım bir başıma iken burda o olmalı idi ilk darda düştügümde bana el uzatacak ama o nasılım diye sormaktan bile aciz..
ben bitsin dehyince de içim rahat senin keyfin bilir ayaklarına düşüyor iki gün sonra yeniden arıyor..
ama ne degişiyor hiç bişey... hiç bişeyy çünkü ben hemen yumusak olup kanıyorum çünkü ben o beni aradı acayım diyorum..
ben onu defalarca ararım acmaz ama o ilk arar acarım ökzm çünkü slk biriyim çünkü aynada kendime bakacak dermanım kalmadı..
derslerim de gidiyor elden kafam almıyor...
bir gün çeksin istiyorum bir gün kıymetimi anlasın ben seni sevmişim özledim desin istriyorum bana ettiklerini yaşasın çeksin istiyorum(

Acik söyliyim bu adamin seni sevdigini hic sanmiyorum
Zerre kadarda umursamiyor seni,
kendini bukadar düsürmene ne gerek var ?
Senin zorunla yürüyor bu iliski farkindamisin ??
Birak bu adami cünkü iliski böyle bisey degil !

ayrılmak istiyorum inan ben de kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum toparlanamıyorum kendimde bir türlü güç bulamıyorum gururum güvenim kalmadı mutlu d aolmuyorum

şöyle düşün, ona ihtiyacın yok, yenik değilsin ezik değilsin. bugün birçok insanın isteyip de yapamadığı bir şeye sahipsin, yurtdışında eğitim görüyorsun. bunun sana ilerki hayatında getireceği bir sürü artı var. onun şimdi hop oturup hop kalkması lazımdı sen yurtdışındasın, ondan uzaksın farklı bir kültürdesin diye. ama adamın mezhebi genişmiş. sevgilin bile olsa böylesine ilgisiz umursamaz bir insanın seni aşağı çekmesine izin verme. orda olduğun süreyi iyi değerlendir, vizyonunu genişlet. döndüğün zaman belki de sen beğenmeyeceksin onu. bu dediklerimi bir düşün..

cookk bosvermis..
Olsada olur olmasada olur, beni rahatsiz etmede ne yaparsan yap havasinda.
ayrilsan bir kac gun belki bir hafta aramaz, sonra arar yoklamak icin
ilgisiz adam hic cekilmez, ama boyle bir iliski de yurumez. madem ayrilamiyorsun aramalarini kes derim. sadece senin cabalaman yetmez, iliski iki kisilik.

Anladığım kadarıyla aslında ayrılmak istiyor ama sevgisine hakim olamamış, gittiğinizde de devam etmiş.
Bu süreçte uzaktasınız sonuçta, yavaş yavaş kopma eğiliminde.
Gözden uzak gönülden uzak meselesi değil bu, bilinçli bir şekilde yapıyor bunu karşı taraf bence.
Hazır yanyana da değilken hayatından sizi çıkarmaya çalışıyor.
Evlilik hayallari kuran bir adamın yapacağı bir iş değil bunlar.
Oturun bir güzel düşünün bu süreçte, arkanızı döndüğünüz anda bencilliğine gömülen ve sizi yok sayan biriyle döndüğünüzde yapabilecek misiniz?

Bilen yaşayan varsa söylesin..
Beni sevdigini benle mutlu olmak istediğini söyleyen ama aksini yapan adam bir gün şu döktüğüm yaşların bedelini öder mi..

Bir gün bana yaptıkları şu akıttıklarımın hesabı ödenir mi..
Ben bilir miyim bunu benim içime de bir gün huzur dolar mı olur mu gelir mi bu günler (

yoksa bunları yapan adam umrunda olmaz bensizlik yola devam mı eder kaldığı yerden...

O da anlar mı onunda içi acır mı.. Daha bugün seni seviyorum diyen adamın da kalbi sızlar mı...

Ben onu kaybetmişim der mi.. Bunu fark eder mi.. Gözü dalar mı uzaklara sızlar mı içi...

Olur mu bu günler gelir mi (((

(

belki kalbin kırılacak.. belki daha cok ağlayacaksın ama yazmam gerektiğini düşünüyorum..

normal bir erkek..
yani sevgilisini seven adam..
sen yurtdısına gıdınce seni dahada cok aramak ister..
nerde ne yaptıgını bılmek ıster...
hatta dışarını çıkmalarını bile kısıtlamaya calışır artık..

bir erkek bunları yapmıyorsa..
telefonlara cevap vermiyorsa...
serbest olmak istiyorsa..
aradığında hiçbirşey olmamış gibi konusuyorsa...
seni önemsemeyen tavırlar sergiliyorsa...

bu kendıne baska eğlenceler buldugunun bir simgesidir..
yakma başını canım benden sana cok buyuk bır tavsıye..
senınle olmak ıster cunku elındekı sabıt olanı bırakmak ıstemez
bitip tükenme.. yurtdısındasın..
cogu kısının arayıpta bulamadıgı bır egıtımın içindesin..
gez dolaş.. yeni cevreler edin..
zamanını ağlayarak geçirme..
emin ol sonra bu gozyaslarına cok yanarsın...

çek restini bitir... 3 4 ağlarsın..
belkide o bunu istiyor..belkide sen elinde oldugun ıcın kendıne guveniyor..
cek restini dönerse pişman olursa kabul et ..
kaçan kovalanır...
bak erkek arkadasın nasıl kacyor.. sende bi guzel kovalıyorsun..
yapma kendine yaparsın...!!!!!!!!!!

Hakaretler çok ağırsa çekmek zorunda değilsin canım.
Sen de bir insansın, senin de kadınlık gururun var.
Tamam seviyor olabilirsin ama sana böyle davranmasına da izin vermemelisin.

aynen canım zerre kadar gram önemsemiypor beni ymin ederim bunu gram hissetmiyorum.....
bence de sevmiyor sadece alışkanlık belki de benden bitti demem için bekliyor.. belki de buna gücü yetmiyor..
ama sevmiyor sevse böyle mi olur içi acır ben kız halimle bir başıma bilmedigim bir ülkede kalıyorum bu bile beni arayıp sevgisini göstermesi için yeterli bir sebep
ama bu yeterli degilse onun için benden de bu kadar...
benim zorumla tabiki çok farkındayım.. bu degil kız mıyım erkek mi köşle mi paspas mı bilmiyorum...
bun kadar gitti kendime güvenim..
ama düzelcem ALLAHın izniyle yeniden dik olucam olurum dimi

buna ihtiyacım çok vardı bunları yeniden okumak dank ettirecek beni!! Allah razı olsun hepinizden!! evetdünümü aldı bugünü aldı yarınımı da almasına izin vermicem! İnşALLAH çok zor bir sınava gircem burda onu geçmek adına gece gündüz derse kapılmak varken hem burda ki hayatım hem yarınım hem emegim elden gidiyor!! buna dur dicem inş. geride bırakcamm

Canım Allah'ın adaletine güven.
Tabiki senin gözyaşlarının hesabını ödiycek ve ileride pişman olucak.
Hayatta hiçbirşey karşılıksız kalmaz.
Sen içini rahat tut.
Ve işe kendini tekrar sevmekle başla.

ayrılmak istiyorum inan ben de kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum toparlanamıyorum kendimde bir türlü güç bulamıyorum gururum güvenim kalmadı mutlu d aolmuyorum

denedin mi hiç ayrılmayı? denemeden nereden biliyorsun ki yapamayacağını? onun varlığını zaten hissetmiyorsun bile, boşu boşuna sana da kendini kötü hissettiriyor emin ol sana değer vermeyen birinin hayatında yer alması her geçen gün seni daha fazla tüketir, onsuzluk ise başta acıtsa da bir noktadan sonra rahat bir nefes almanı sağlar, en azından sana kendini değersiz hissettiren birinin hakaretlerini dinlemezsin, yazık değil mi sana? zincirlerinden kurtulsan belki orada çok daha güzel vakit geçirirsin. zaten yalnızsın, daha fazla yalnız kalmazsın ondan ayrıldığında merak etme... sen bu hamleyi yapmazsan üzülerek söylüyorum ki o kavga anında yeter artık bitsin diyecek, telefonu kapatacak o zaman onun bu tavrı yüzünden daha fazla acı çekeceksin... acı ama gerçek...

evet tam da söylediginiz gibi aynen böyle yapıyor aynen rahatsız olmasın hayuatı istedigi yaşasın ama bende olayım bir yerlerde
arada yoklasın beni yerimde miyim diye yoklasın ytriyor ona..
.çekilmiyor düeliyorum kendimi toparlıyorum tekrar dibe çekiyor beni..
aramaları ben kesicem inş. peki o ararsa ne yapacagım açmalımıyım yoksa böyle mi bırakmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…