ayrıl. çok katıyım belki ama bu ilişkinin sonunda bir hayır görmedim.
Mesafe olmadan önce aynı şehirlerde miydiniz?
Ve eğer öyle ise o zamanki davranışları nasıldı size karşı?
Durum şu canım;
Erkekler elde edene kadar her şeyi yaparlar.
Bizim bağlandığımızı anladıkları an ise gevşerler.
Üstlerine düşülmesini istemezler.
Biz ise duygusal ve hassasız. Böyle yapmaları bizi çok üzüyor.
Bizim için en önemli şey sevdiğimiz adam ama onlar için hayatta birçok önemli şey var.
Senin yapman gereken ise;
Kendini yalnız hissettiğini anlattıktan sonra herşeyi akışına bırakmak ve onu çok fazla aramamak.
Bırak o seni daha fazla arasın. sen de kendine bir meşgale bul.
Üstüne düşme canım.
Onsuz olamıycağına ona hissettirme.
ayrılmak istiyorum inan ben de kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum toparlanamıyorum kendimde bir türlü güç bulamıyorum gururum güvenim kalmadı mutlu d aolmuyorum
ayrı şehirde idik ama burayagelmemi istemeedi tr de kalayım hemen evlenelim sitedi
hala da benle evlenmek istiyor ben gelmeden önce gidrersen biter dedi geldigim gün kendi aradı nerde nasılım falan diye kendi sürdürdü..
benle yanyana karşılıklı iken cok iyiyiz ama şimdi berbat ben sanki degersizim onun icin bir gram degerli oldugumu hissetmiyıorum özel oldugumu hissetmiyorum
aynen önce önce baglanmadım sonra bıraktım kendimi anladı kionsuz olamam..
evet aynen diyorki ben özgürüm özlük haklarım var sen karışamazsın buna falan filan...
beni canı isterse arar istemezse aramazmış benim dışımda hayatı da varmış nasıl hakaretler nasıl agır sözler bunlar bana anlatamam..
ben bitti deyince de hemen arar yarın normal davranır sanki bitti demedim gibi.. bir de diyorki benm icim rahat sensin bizi bu hale getiren benm vicdanım rahat...
evet dedim cnm anlattım herşeyi anlattım nasıl hissettigimi falan bekledim de bir kaç gün degişmedi..
böyle iyi misin dedim iyiyim falan dedi sonra kıvırdı mutlu degilim falan dedi tekrar anlattım bende dün bugün sabah da söyledim bak ben kalktım hadi bugün bizim günümüz göster bana dedimbunları agzımla dedim bana bunu yaptı..
Acik söyliyim bu adamin seni sevdigini hic sanmiyorum
Zerre kadarda umursamiyor seni,
kendini bukadar düsürmene ne gerek var ?
Senin zorunla yürüyor bu iliski farkindamisin ??
Birak bu adami cünkü iliski böyle bisey degil !
şöyle düşün, ona ihtiyacın yok, yenik değilsin ezik değilsin. bugün birçok insanın isteyip de yapamadığı bir şeye sahipsin, yurtdışında eğitim görüyorsun. bunun sana ilerki hayatında getireceği bir sürü artı var. onun şimdi hop oturup hop kalkması lazımdı sen yurtdışındasın, ondan uzaksın farklı bir kültürdesin diye. ama adamın mezhebi genişmiş. sevgilin bile olsa böylesine ilgisiz umursamaz bir insanın seni aşağı çekmesine izin verme. orda olduğun süreyi iyi değerlendir, vizyonunu genişlet. döndüğün zaman belki de sen beğenmeyeceksin onu. bu dediklerimi bir düşün..
ayrılmak istiyorum inan ben de kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum toparlanamıyorum kendimde bir türlü güç bulamıyorum gururum güvenim kalmadı mutlu d aolmuyorum
cookk bosvermis..
Olsada olur olmasada olur, beni rahatsiz etmede ne yaparsan yap havasinda.
ayrilsan bir kac gun belki bir hafta aramaz, sonra arar yoklamak icin
ilgisiz adam hic cekilmez, ama boyle bir iliski de yurumez. madem ayrilamiyorsun aramalarini kes derim. sadece senin cabalaman yetmez, iliski iki kisilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?