- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Annene babana yazıklar olsun ya. Çok üzüldüm. Sen çalışsan ailen çocuğuna bakar mı bari? Bir de eşinin maddi durumu nasıl? Ev kendinizin miydi?Hic arkamda durmadklari için bu haldeyim zaten.babam çocuk oyuncagmi diyo ilk kavga da donup geldiğimde bi tokatla donulurmu bile demisligi var hepsinden nefret ediyorum annm beni teselli edeceğine ben annemi teselliediyorum bu nnasıl bencillik tir nefes alamıyorum artik
Annelere,babalara çok iş düşüyor boşanma durumlarında...kızımızı alıp eve getirdiğimizde eşim kızıma''sakın üzülme...sakın biz üzülürüz diye düşünme... biz sadece sen üzüldüğün için üzülürüz'' demişti...ama gecelerce balkonda dolanıp... içimiz yana yana sabahı sabah ettiğimizi hatırladım birden...geçti tabii..herşey gibi:))
Evet üzülecek onca şeyin varken şiddet uygulayan kocana üzülüyorsan ne diyeyim. Biz sana ve çocuğuna sen kocana üzülüyorsun.Bu arada eşim İstanbul da kendi evni isini ailesini bırakıp İzmirde yanıma geldi yine bi kavgadan sonra çıkıp gelmiştim o zaman bütün düzeni bırakıp burada kurmuştuk sil bastan..yani evde kalıyım git desem de gidecek yeri yok gönlüm razi gelmedi..isin kötüsü hala ona uzuluyorum
Tatlım eğer şiddet varsa,o evlilikten hayır bekleme.5 yıllık evlilik bir çocuk..Ve son.Sabah tartıştık vurdu bana uç yıl öncekiler gibi..Anemdeyim çok gucsuzum nasıl dayancam..Ne yapicam..Kızımın düzeni bozulsun istemiyorum.Bosanicam bu kesin.Evde tek başına mi kalmaliyim kizimla.Ne yapicam kızlar.Annmde mi kurmaliyim düzeni.Kimseye yük olmak istemiyorum.Bana birşeyler söyleyin nefes anlamıyorum kimseyle konuşamıyorum çok yalnızım çok caresizim..şuan isimde yok bulmamda zor Allah' im yardim et.Dua edin ölcek gibi hissediyorum.
Haklisin bnde en cok kzima üzülüyorumsadece ssuçlu hissediyorum kimsesi olmadığı içinjooker .!.:Evet üzülecek onca şeyin varken şiddet uygulayan kocana üzülüyorsan ne diyeyim. Biz sana ve çocuğuna sen kocana üzülüyorsun.
Bak eşin de işe gir demiş. Hazır o da demişken, eğer ayrılmayacaksan da mutlaka işe gir. Çünkü bu adamla ne yaşayacağın belli değil.Sağolun gercekten duygularıyla düşünmeden konuşan bi sizler varsiniz o kadar iyi geliyor ki şuan ben bile dusunemezken doğru düzgün hepniz inyorumunu tek tek okuyorum ve doğru adim attigima inanıyorum.
ya yemin ederim ne kadar celalleniyorsunuz ya bi kere ben hic dayak yemedim tamammi genel olarak konustum... Bir iki cumleden ne manalar cikardiniz bravo dogrusu siz piskolog olun beence kimler akil verir veremez size danissin....Kendiniz dayak yiyorsunuz diye her evde olan birsey oldugunu sanmaya baslayacak kadar kafanız gitmiş siddetin seviyeleri olmaz sen boşanip gidemiyorsun diye herkes dayak yemeyi ,sozlu siddeti kabul edemez "arada bir 2 tokat salliyor ama bazende cok tontiş " diye birsey mi var .. Bence kimseye akıl verecek durumda degilsiniz
Kabullenmedim ben durum hakkinda yorul yapiyorum dedigim gibi konuyu bastan sona okumadim bu kadar cahil degilim bende bir kadinim benimde bir kizim var niye bu kadar tepki cekiyrum anlamis dgilimkonu sahibi '3 yıl öncekiler gibi vurdu' demiş. ilk değil ve son olmayacak. ilk ve son olmayan şeyin derecesi önemli midir? şamar oğlanı mı evli kadınlar? bir kadın olarak siz bile kabullendiyseniz vay halimize.
Herkesin fikri farklidir kac cesit insan var hepimiz ayni dusunmeyebilriz onemli olan anlasabilmek buna inaniyorum ben hic bir kadin bir kadinin kotuluugnu istemez eger kalbinee insan sevgisi varsa... Sadece akil mayetinde biseyler yazmaya calistim konu sahibi sonucta isine geleni alir uygular uygulamaz kendine kalmis ama bir durumda farkli bakis acilarini seviyorum benV Vuslatayolculuk tamam üstünüze gelmiş olmayalım. Siz şiddetin derecesi önemli deyince o, şiddet düşükse önemli değil kapısına çıkıyor. Tepkimiz şiddetin her türlüsü önemli. Ha ilk kez olur ve son olacağına dair bir inanç vardır. Affedip affetmemek kişiye kalır ama konu sahibi tekrar tekrar yaşamış olduğu için orada şiddetin derecesinin Önemi kalmıyor.