bence hiç eve gidip de eşya toplama derdine düşmeyin. ne eşyanız olabilir ki? üçbeş kıyafetten başka?Vurmasinin izi yok darp raporu slamam ki babam da göndermez hastaneye anca yarin çıkarım evden bütün eşyaların kaldı yarn eve gidip toplicam ama evde olursa daha beter olmasından korkuyorum gözü dönerse ne yapacağı belli olmaz gazeteye manşet olmak istemiym
5 yıllık evlilik bir çocuk..Ve son.Sabah tartıştık vurdu bana uç yıl öncekiler gibi..Anemdeyim çok gucsuzum nasıl dayancam..Ne yapicam..Kızımın düzeni bozulsun istemiyorum.Bosanicam bu kesin.Evde tek başına mi kalmaliyim kizimla.Ne yapicam kızlar.Annmde mi kurmaliyim düzeni.Kimseye yük olmak istemiyorum.Bana birşeyler söyleyin nefes anlamıyorum kimseyle konuşamıyorum çok yalnızım çok caresizim..şuan isimde yok bulmamda zor Allah' im yardim et.Dua edin ölcek gibi hissediyorum.
5 yıllık evlilik bir çocuk..Ve son.Sabah tartıştık vurdu bana uç yıl öncekiler gibi..Anemdeyim çok gucsuzum nasıl dayancam..Ne yapicam..Kızımın düzeni bozulsun istemiyorum.Bosanicam bu kesin.Evde tek başına mi kalmaliyim kizimla.Ne yapicam kızlar.Annmde mi kurmaliyim düzeni.Kimseye yük olmak istemiyorum.Bana birşeyler söyleyin nefes anlamıyorum kimseyle konuşamıyorum çok yalnızım çok caresizim..şuan isimde yok bulmamda zor Allah' im yardim et.Dua edin ölcek gibi hissediyorum.
Evet lutfen rapor al. Bosanacaksan bu kanit. Ikincisi onu evden vondersen de sen duzenini bozmasan olmaz mi? Calisiyor musun?Boynunda tırnakizleri var yarin ggitsem alabilirmiyim rapor
Arkadaş yazılması gerekeni Yazmış. Yazacaklarımı özetlemiş..Ne yap et, o izler geçmeden darp raporu mutlaka al ki kızını da senden almaya çalışmasın. Gururlu kadınsın takdir ettim ama o raporu ihmal etmek büyük delilik olur. Hemen bir iş bulmaya çalış. Bir kaç ay ailenle kal. depozitoydu masraflardı, biraz paran birikince ailene yakın 1+1 ya da 2+1 uygun bir eve çıkarsın. İşe giderken kızını ailene bırakırsın. Nafaka ve maaşınla kızınla huzurlu şekilde yaşarsın. Ne sen mutsuz ol ne de kızın. Güçlü ol. senin durumunda çok insan var kızıyla başbaşa kalan. Sen de üstesinden gelirsin.
seni çok iyi anlıyorum5 yıllık evlilik bir çocuk..Ve son.Sabah tartıştık vurdu bana uç yıl öncekiler gibi..Anemdeyim çok gucsuzum nasıl dayancam..Ne yapicam..Kızımın düzeni bozulsun istemiyorum.Bosanicam bu kesin.Evde tek başına mi kalmaliyim kizimla.Ne yapicam kızlar.Annmde mi kurmaliyim düzeni.Kimseye yük olmak istemiyorum.Bana birşeyler söyleyin nefes anlamıyorum kimseyle konuşamıyorum çok yalnızım çok caresizim..şuan isimde yok bulmamda zor Allah' im yardim et.Dua edin ölcek gibi hissediyorum.