Bittim..bittim..

Vurmasinin izi yok darp raporu slamam ki babam da göndermez hastaneye anca yarin çıkarım evden bütün eşyaların kaldı yarn eve gidip toplicam ama evde olursa daha beter olmasından korkuyorum gözü dönerse ne yapacağı belli olmaz gazeteye manşet olmak istemiym

Izler kaybolmadan hemen sikayetci olun ve darp raporu alin. Bundan sonrasini ileride ailenizin yanindayken de düşünebilirsiniz ama darp raporu acil

bence hiç eve gidip de eşya toplama derdine düşmeyin. ne eşyanız olabilir ki? üçbeş kıyafetten başka?

ve boşanmaktan başka bir çareniz yok. hiçbir şekilde tekrar bir araya gelmemelisiniz. D E Ğ İ Ş M E Y E C E K !

boşanın... kızınızı ve kendinizi kurtarın bir pislikten.

hadi size acımamış da kızınıza nasıl çaydanlık fırlatır?
demek ki sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor..en çok korktuğum insan tipi.
bence kendinizi ve kızınızı bir an önce kurtarın bu adamdan

Eşya önemli değil eşyadan kstim kzimin ihtiyaçları ve kullanmak zorunda olduğum ilaçlar var ..Ne dusunecegmi bilmiyorum sacmaliyorum iste zmn dursa keşke kendimi camdan atasim geliyo

Bosanicam umarım kimse aklıma girmez savaşacak gücüm kalmadi

Boynunda tırnakizleri var yarin ggitsem alabilirmiyim rapor

Allah sabır versin size
Eşinizle tartışmısınız sinir anında bu olay olmuş normal bir an degil yani diyeceğim o ki hemen gemileri yakmayın biraz düşünün sakinleşin boşanmanın o kadar da kolay olduğunu düşünmeyin sakın sizde yıkıma sebep olabilir ve bir çocugunuz var.

Eyer gerçekten eşimiz yaptıgı hatayı anlar pişman olursa bir şans verin.Önceden böyle birşey yaşanmadıysa telafi etmesine izin verin .
Ama sizin bileceginiz

öncelikle allah yardimci olsun ve böyle konularda örnek olsun genc kizlara , 24 yasinda gencecik kadin 5 yillik evlilik 3 yasinda cocuk,

ergenlik bitmeden evlenilmemeli, düsünceler fikirler istekler hersey degisiyor, gercekleri istedikleri gibi algilaya biliyorlar , kücücük bünyelere agir yükler ekleniyor ve kalkamiyorlar , üstesinden gelemiyorlar , meslek de genelde olmuyor , ki kendi benligi oturmadan olmaz olmuyorda...

konu sahibi sende sakin olmaya calis herseyin bir cözümü var ölümden baska , hersey gelip geciyor , zamana ihtiyacin var sadece , kizinla kafa ni dagitmaya calis , olmus ve senin elinde olan birsey yok bu sepepten dolayi ne utan ne de kendini caresiz hisset, ilk edapda ailenle beraber yasa , kendini toplaman zaman alabilir belki sonrasi is kres ev derken tek yasamak suanki halinle zor gelir bana göre , üzme kendini her serde vardir bi hayir ...

anlasip evlenmek ne kadar normal ise ,anlasamayip ayrilmakta bi o kadar normal...hata kabullenilince tekrarlanmaz,tekrarlaniyorsa hata olarak kabul edilmemis demektir, bol bol sabir cekin ,her karanligin arkasinda bi aydinlik vardir

dua edicem senin için..
sen de duayı hiç elden bırakma..
herşey duayla..bu der buru bilirim...

Suan ne yapacagini bilmeyen panik halindesin
Aklinda turltürlü senaryolar ve bu sseni daha panik yapiyo once sakin ol korkma en azindan korktugunu ailene ve kizina belli etme hersey olacagina varir. Peki sen evden cikarken birsey demedi mi engel olmadi mi

Ne yap et, o izler geçmeden darp raporu mutlaka al ki kızını da senden almaya çalışmasın. Gururlu kadınsın takdir ettim ama o raporu ihmal etmek büyük delilik olur. Hemen bir iş bulmaya çalış. Bir kaç ay ailenle kal. depozitoydu masraflardı, biraz paran birikince ailene yakın 1+1 ya da 2+1 uygun bir eve çıkarsın. İşe giderken kızını ailene bırakırsın. Nafaka ve maaşınla kızınla huzurlu şekilde yaşarsın. Ne sen mutsuz ol ne de kızın. Güçlü ol. senin durumunda çok insan var kızıyla başbaşa kalan. Sen de üstesinden gelirsin.

Arkadaş yazılması gerekeni Yazmış. Yazacaklarımı özetlemiş..
Allah yardımcın olsun. Kızın için güçlü ol. Rabbim açar kapıları.O 'nun sayısız kapısı var.

seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…