- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Çocuğunun yanında eşini döven baba iyi mi? Sorunuz bu?Olayi saymazsak normalde nasil birisi ? Ilgili mi sizi seviyormu cocugna nasil bir baba bunlarda onemli ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğunun yanında eşini döven baba iyi mi? Sorunuz bu?Olayi saymazsak normalde nasil birisi ? Ilgili mi sizi seviyormu cocugna nasil bir baba bunlarda onemli ....
4/4luk adammi ariyorsunuz ? Belkide anlik birseydi , durumu ogrenmeye calisiyorumÇocuğunun yanında eşini döven baba iyi mi? Sorunuz bu?
şiddet olmaması 4 4lük adam mı demek : ) şiddet olmaması sadece adam demek. önce adam olsun, sonra 4'te 3 mü 2 mi bakılır. adam olmak lazım önce. şiddet kabul edilebilir bir şey mi? şaka gibisiniz.4/4luk adammi ariyorsunuz ? Belkide anlik birseydi , durumu ogrenmeye calisiyorum
Siddetîn derecesine bagli kardesim .... Kac cesit sideet var hepsinde yuva yikacak olsak... Konuyu hep okumadim ama boyle dusunuyorumşiddet olmaması 4 4lük adam mı demek : ) şiddet olmaması sadece adam demek. önce adam olsun, sonra 4'te 3 mü 2 mi bakılır. adam olmak lazım önce. şiddet kabul edilebilir bir şey mi? şaka gibisiniz.
konu sahibi '3 yıl öncekiler gibi vurdu' demiş. ilk değil ve son olmayacak. ilk ve son olmayan şeyin derecesi önemli midir? şamar oğlanı mı evli kadınlar? bir kadın olarak siz bile kabullendiyseniz vay halimize.Siddetîn derecesine bagli kardesim .... Kac cesit sideet var hepsinde yuva yikacak olsak... Konuyu hep okumadim ama boyle dusunuyorum
Bazı insanlar ani sinirlenir otokontrolü yoktur, bende Öyleyim kimseye şiddet uygulamadım ama elime geleni atmışlığım çok vardır babama çekmişim 35 yıllık evliler annemi hiç dövmedi ama 35 yılda 5 kere birşey fırlattığı olmuştur, ben 30 yaşındayım şuan son 3-4 Yıldır çok sinirlensem bile sakin davranabiliyorum insanın huyu Değişiyor zamanla doğrusunu yanlışını öğreniyorsun vs eşin suçlu çok suçlu ama genele bak bu adam genel olarak iyi baba iyi koca ise öfke kontrolünü öğrenmesi gerek kendine de sizede zarar verebilir 3 Yıldır bir olayı olmamış demek ki kendini dizginlemeye Çalışıyor lütfen şans ver boşanmak için erken eşinde üzgünmüş evliliğini ve eşini iyi değerlendirKızım şimdiden babasını sordu cvp vermedim ise gitti dedim..Ailem ikinzde sinirlisiniz ikinzde haksizsiniz modunda yani bu yolda yalniz kaldım.sizden başka kararımı destekleyen yok.eşim tedavi olcam diyor randevu almış bile.ama benim yaralarını kim tedavi edecek.is işten geçtikten sonra ne anlamı var..döncem de bi sene on sene beklerim ama bırakmam diyo çok ağladı o da ama benim devam etmeye gücüm yok.kendimi çok aşağılanmış hissediyorum.
Siddetîn derecesine bagli kardesim .... Kac cesit sideet var hepsinde yuva yikacak olsak... Konuyu hep okumadim ama boyle dusunuyorum
Allah sabır versin size
Eşinizle tartışmısınız sinir anında bu olay olmuş normal bir an degil yani diyeceğim o ki hemen gemileri yakmayın biraz düşünün sakinleşin boşanmanın o kadar da kolay olduğunu düşünmeyin sakın sizde yıkıma sebep olabilir ve bir çocugunuz var.
Eyer gerçekten eşimiz yaptıgı hatayı anlar pişman olursa bir şans verin.Önceden böyle birşey yaşanmadıysa telafi etmesine izin verin .
Ama sizin bileceginiz
Hanımlar lütfen bana bsey söyleyin ikilemdeyim.annm ağlayıp duruyor hastaneye gtti simdi fenalaştı...ne yapayımyani ben donup aci cçekmeye devam edince herkesten habersiz ağlarken mutluluk oyununa kanip mutlu mu olacaklar kızında babasını sorup duruyor çok mu bencilim..bütün kirginligimi yok sayıp geri mi doneyim ne yapayım ben