Bittim..bittim..

4/4luk adammi ariyorsunuz ? Belkide anlik birseydi , durumu ogrenmeye calisiyorum
şiddet olmaması 4 4lük adam mı demek : ) şiddet olmaması sadece adam demek. önce adam olsun, sonra 4'te 3 mü 2 mi bakılır. adam olmak lazım önce. şiddet kabul edilebilir bir şey mi? şaka gibisiniz.

şiddet olmaması 4 4lük adam mı demek : ) şiddet olmaması sadece adam demek. önce adam olsun, sonra 4'te 3 mü 2 mi bakılır. adam olmak lazım önce. şiddet kabul edilebilir bir şey mi? şaka gibisiniz.
Siddetîn derecesine bagli kardesim .... Kac cesit sideet var hepsinde yuva yikacak olsak... Konuyu hep okumadim ama boyle dusunuyorum

Siddetîn derecesine bagli kardesim .... Kac cesit sideet var hepsinde yuva yikacak olsak... Konuyu hep okumadim ama boyle dusunuyorum
konu sahibi '3 yıl öncekiler gibi vurdu' demiş. ilk değil ve son olmayacak. ilk ve son olmayan şeyin derecesi önemli midir? şamar oğlanı mı evli kadınlar? bir kadın olarak siz bile kabullendiyseniz vay halimize.

Şiddetin derecesinden kastınız nedir sizin bunları yazarak şiddeti savunduğunuz farkında mısın acaba yuva yıkılmasın diye dövülelim sövülelim hakaret işkence insan gibi birey gibi yaşayamayıp her dakka dövecek mi kızacak mı korkusuyla mı yaşayalım?sakın bana cvp filan yazmayın soru mahiyetinde şahsınıza yönelmetmedim çünkü sizin gibi düşünen tüm zihziyetler için söyledimÇünkü verceğiniz cvp daha korkunç olacak kanımca

Her şey hayatta insan için deyip üzülmeyi ve utanmayı bir kenara bırak öncelikle.Utanması gereken sen değilsin. Bence senin güçsüz olman aileni daha çok üzer. ilk başta kendini güzelce bir toparla, ilk etapta ailenin yanına yerleş. İş bulmam zor diye de düşünme, insanın rızkı nereden çıkar hiç belli olmaz, sonrasında kendi düzenini kurarsın. İnternetten bir araştır istersen, belki de şiddet gören kadınlar için maddi manevi destek alabileceğin bir yerler de vardır. Umarım her şey bir an önce yoluna girer ve unutursunuz her şeyi.

Babam eşimi getirmiş kızımı alıp gittiler bizi yalniz biraktılar konusun karar verin diye.sonuç berbat iikmzde mahvolduk o üzgün ben üzgün.kotu oldum hastaneye götürdü sonra eve geldim kızım annmde şuan...sabah herşeyi adam akilli konuşup bitircem.Seviyorum ama devam edemem.Bu kötülüğü kendime bir daha yapamam.en fazla kaç ay ağlarım ki..

Kızım şimdiden babasını sordu cvp vermedim ise gitti dedim..Ailem ikinzde sinirlisiniz ikinzde haksizsiniz modunda yani bu yolda yalniz kaldım.sizden başka kararımı destekleyen yok.eşim tedavi olcam diyor randevu almış bile.ama benim yaralarını kim tedavi edecek.is işten geçtikten sonra ne anlamı var..döncem de bi sene on sene beklerim ama bırakmam diyo çok ağladı o da ama benim devam etmeye gücüm yok.kendimi çok aşağılanmış hissediyorum.

Kızım şimdiden babasını sordu cvp vermedim ise gitti dedim..Ailem ikinzde sinirlisiniz ikinzde haksizsiniz modunda yani bu yolda yalniz kaldım.sizden başka kararımı destekleyen yok.eşim tedavi olcam diyor randevu almış bile.ama benim yaralarını kim tedavi edecek.is işten geçtikten sonra ne anlamı var..döncem de bi sene on sene beklerim ama bırakmam diyo çok ağladı o da ama benim devam etmeye gücüm yok.kendimi çok aşağılanmış hissediyorum.
Bazı insanlar ani sinirlenir otokontrolü yoktur, bende Öyleyim kimseye şiddet uygulamadım ama elime geleni atmışlığım çok vardır babama çekmişim 35 yıllık evliler annemi hiç dövmedi ama 35 yılda 5 kere birşey fırlattığı olmuştur, ben 30 yaşındayım şuan son 3-4 Yıldır çok sinirlensem bile sakin davranabiliyorum insanın huyu Değişiyor zamanla doğrusunu yanlışını öğreniyorsun vs eşin suçlu çok suçlu ama genele bak bu adam genel olarak iyi baba iyi koca ise öfke kontrolünü öğrenmesi gerek kendine de sizede zarar verebilir 3 Yıldır bir olayı olmamış demek ki kendini dizginlemeye Çalışıyor lütfen şans ver boşanmak için erken eşinde üzgünmüş evliliğini ve eşini iyi değerlendir

öfke kontrolu demişler,doğru,eğer adam bunu istiyorsa değişbilir,düzelebilir,ama tercıh sneın,birde senı konunda herkese söylüyorum,hanı çocuklar ne olcak,nere gitcem,aileme yük olmamal için falan boşanmayan,yada boşanmamak için kenıdne bu bahneşleri bulan hanımlar(bizi ilgilendırıen birşey değil ama)tek bir soru yahu bu adam ölse ne yapacaktınız????

böyle bir adam değişmez bence Allah korusun ya çaydanlık kızınıza gelseydiii... Bence yol çizin kendinize ...

Kendiniz dayak yiyorsunuz diye her evde olan birsey oldugunu sanmaya baslayacak kadar kafanız gitmiş siddetin seviyeleri olmaz sen boşanip gidemiyorsun diye herkes dayak yemeyi ,sozlu siddeti kabul edemez "arada bir 2 tokat salliyor ama bazende cok tontiş " diye birsey mi var .. Bence kimseye akıl verecek durumda degilsiniz

Hanımlar lütfen bana bsey söyleyin ikilemdeyim.annm ağlayıp duruyor hastaneye gtti simdi fenalaştı...ne yapayımyani ben donup aci cçekmeye devam edince herkesten habersiz ağlarken mutluluk oyununa kanip mutlu mu olacaklar kızında babasını sorup duruyor çok mu bencilim..bütün kirginligimi yok sayıp geri mi doneyim ne yapayım ben

Allah sabır versin size
Eşinizle tartışmısınız sinir anında bu olay olmuş normal bir an degil yani diyeceğim o ki hemen gemileri yakmayın biraz düşünün sakinleşin boşanmanın o kadar da kolay olduğunu düşünmeyin sakın sizde yıkıma sebep olabilir ve bir çocugunuz var.

Eyer gerçekten eşimiz yaptıgı hatayı anlar pişman olursa bir şans verin.Önceden böyle birşey yaşanmadıysa telafi etmesine izin verin .
Ama sizin bileceginiz

yahu kadın öncekiler gibi diye yazmış zaten. sinir anında olur zaten bu olaylar ve insanlık, akıl sağlığının yerinde olup olmadığı bu zamanlarda belli olur. insanın sinirliyken, üzgünken, çok mutluyken olan davranışları belli eder zaten psikolojik durumunu.
karısına 6-7 kez dayak atmış, kendi öz yavrusuna çaydanlık fırlatmış adamdan boşanmanın ne zorluğu olacak Allah aşkına.

daha çok gençsiniz konu sahibesi lütfen dik durun, bu yaşadığınız ruhsal sıkıntı normal. ama üç yıldır kendini frenleyen adam yine başladıysa dayağa iş iyiye gitmiyor demektir. kızınız sizin bu dik duruşunuzu örnek alsın, korkup tursıp dayak yediğiniz ezik halinizi değil.

Allah yardımcınız olsun. iş bulup çalışırsınız. yavrunuza anneniz bakar belki. her şey yola girer yeter ki yolunuzu çizin.

Hanımlar lütfen bana bsey söyleyin ikilemdeyim.annm ağlayıp duruyor hastaneye gtti simdi fenalaştı...ne yapayımyani ben donup aci cçekmeye devam edince herkesten habersiz ağlarken mutluluk oyununa kanip mutlu mu olacaklar kızında babasını sorup duruyor çok mu bencilim..bütün kirginligimi yok sayıp geri mi doneyim ne yapayım ben

Anneler sağlam durmalı, el sözüne değil çocuğunun gözünün içine bakmalı.Anne merhametlidir annenin yüreği yanar ama yeri geldimi aslan kesilmeli. Böyle olaylarda kızlarından çok perişan olup birde bunu yatak döşek yatma durumuna getiren anneler bence en çok kendilerini düşünüyorlar. Sizde sadece kızınızı düşünerek dik durarak bir karar verin. Ama ne karar verirseniz verin güçlü durun.

Hic arkamda durmadklari için bu haldeyim zaten.babam çocuk oyuncagmi diyo ilk kavga da donup geldiğimde bi tokatla donulurmu bile demisligi var hepsinden nefret ediyorum annm beni teselli edeceğine ben annemi teselliediyorum bu nnasıl bencillik tir nefes alamıyorum artik

Annelere,babalara çok iş düşüyor boşanma durumlarında...kızımızı alıp eve getirdiğimizde eşim kızıma''sakın üzülme...sakın biz üzülürüz diye düşünme... biz sadece sen üzüldüğün için üzülürüz'' demişti...ama gecelerce balkonda dolanıp... içimiz yana yana sabahı sabah ettiğimizi hatırladım birden...geçti tabii..herşey gibi:))

X