- 11 Aralık 2018
- 39.674
- 245.927
Canım benim, güzel kardeşim bak burda çoğu insan sana bu biten ilişkin için yazmıyor. Genel olarak hayatın ve geleceğin için yazıyor. Bunu anlamakta zorlanıyorsun sanırım.Ne yapmam lazımdı? Basımın üstünde mı gezdireyim. Nikah olacaktı bu arada
Ben büyük kına yapacaktım
Ben nişan yapacaktım.
Evi de beraber kuracaktık
Koskoca neredeyse 30 yaşında kadınsın. Ailen sana zerre saygı duymuyor. Seçimlerini önemsemiyor. Bu sorunu çözmediğin sürece bu herif gider başka herif gelir ama bi yerde iş bozulur. Sana saygı duymayan ailen, seçtiğin adama da adamın ailesine de saygı duymuyor çünkü. Ha nasıl olur, kendi seviyenin çok çok altında bir adamla birlikte olursun, kuş elden kaçmasın diye köprüyü geçene kadar ayıya dayı der. Ya da ailen sana birini bulur, evlenirsin. Bu şartlarda anca böyle. İşi gücü yerinde, ailesi belli bir standartta hiç bir adam senin ailenin bu tavırlarına katlanmaz. Aşkından ölse de katlanmaz. O katlanacak olsa ailesi müdahale eder. Mutlu olmak istiyorsan ailenle olan ilişkini normale döndürmen gerek. Başka yolu yok bunun. Mesele bu adamın bilmemkaç gün sonra gitmesi, hayalerin, düğünü kimin yapacağı falan değil. O cephe kapandı, sen yeni cephede ne yapacaksın?