Bitti işte.Nerde ağlıyor acaba Meleğimiz

Canımsen ve diğer arkadaşlar belki bana kızabilir..Ama bence bu konuda benm diyeceğim tek birşey var kadınla erkek hiç birzaman aynı değildir.kadınların ihtiyaçlarıyla erkeklerin kide aynı değildir...
evet onların gerçekten ihtiyaçları var bunları sen karşılayamayacağına göre...
emin ol bütün ama bütün erkekler aynı şeyi yapar sadece bunu saklayaman ve çok iyi saklayan erkekler vardır yapan yada yapmayan dye ayrılmazlar...
asıl konu annenin baskısı ahmet'i sevmediği seni ondan uzaklaştırmak içinde böle bi yöntemle karşına geldiğidir...
keşke görüştüğünü en baştan sölemeseydin ama artık keşkeler için çok geç madem bi karar verdin...eğer bölesinin senin için daha iyi olacağını düşünüyosan kararının arkasında ol...dayan devamını getir ama sakın çivi çiviyi sökme yöntemine başvurma daha çok yanlış yapabilirsin bence biraz kafanı dinle hakkında hayırlısı olsun...

nurumetmi ne zıkkımsa onu ne zaman görceklermiş b ilmem neler falan diz bou işte. Yenildim ne yazıkki

zaten onu affetmemde bu tür düşüncelerini benle paylaşıp ikna olmamı saglıyan arkadaşalrımdı.
saol canım:1hug:

Peki ihtiyacı olan kişi bir başkasına gerek duymadanda giderebilir.
Benimde ihtiyaclarım vardır. Bu ihtiyacımı bazen gün yüzüne bile cıkarmadan geciştiriyorum. Birileriyle bir şeyler yaşamadan. aaa bu gün cinsel dürtülerim cok gündemde gidip birileyile olmam mı? gerek yoksa sevdiğimi düşünüp o dürtümün havasına kapılmamam mı? gerek. Bunu başaran erkek vardır eminim. Ama bize denk gelirme bilmem.
Bu cinsellik konusunda erkek kadın ayrımcalıgı durumunu ben düşünemiyorum.
Ben yapsam ben bi başkasına dokunsam bana direk ne gözle bakardı. Ortada ne gözle bakıcagı.
Ama ben affettim biz kadınlar hep affeden taraf oluyoruz.
Umarım bu son affediş olur.

Canim çok züldüm yaşadiklarina evella

çok klasik olcak ama zaman herşeyin ilaci:teselli:
geçiyor gidiyor aklina bile gelmiyor inan

Bizler aslında o kadar güçlüyüz ki sadece umutsuzluğa kapılmayıp herşeyi zamana bırakmamız gerekiyor.. Hakkında herşey umarım çok çok güzel olur..! Hiç üzülme canım zaman herşeyin ilacı olacaktır..

Canım benim zaten kadınla erkeğin eşit olmadığı işte tam bu noktada ortaya çıkıyor..kadınla erkek eşit deği sadce eşit bazı haklara sahip bu böle bunu ben demiyorum ki keşke öle olmasaydı ama öle bu arada senin nefsinle onun ki bir değil boşuna dememişler kadınlar dokuz nefsine hakim olur ama erkekler bir nefsine zor hakim olur diye biz bu kadar kutsal varlıklarız işte ama bu sölediklerim evli erkekler için geçerli değil he onlarda da var ama onları genelleme yapmak doğru olmaz ama maalesef bekarların hepsi ama hepsi yapar...

larısa cok uzuldum canım..
ayrılık zordur ne olursa olsun..emek var sevgı var...
allah yardımcın olsun

yaşanılan onca şeyler film şeriti oldu gözlerimin önünde ama elden bir eşy gelmiyor ne yazıkki....
cok sagol canımmmm

cok sagol. eminim ondan

benim meleğim nerde ağlıyo ki senağlama

sende mi? ayrıldın...

işte o bir nefsine hakim olmamasını bedelini ikimizde ödüyoruz.
prostat olsunlar

canım bende aldatıldım hemde en yakınındaki kişi ile sekreteriyle.babasıyla birlikte çalışan birisi ve kendisinin sekreteri var .uzun çalışma dönemleri diye biliyordum.telefonlarını ozamanlar karıştırmıyordum.72 saat fabrıkada kaldığı dönemleri biliyorum.ben onu çalışırken o sekreterıyle bırseyler yaşıyordu ve senın gıbı tek gecelıkte surmedı ılıskımıze 3.cü kişi uzun süreliğine girdi ve ben o zamanlar daha 17 yaşındaydım.çok zordu gercekten ama peşini bırakmadım.onu adam ettim.kızı işten çıkartırdım.inan eger sen sevıyorsan çaba vermelisindir.ama sevgim bitti diyorsanda sen bilirsin.

canım yazılara yorum yaparken kendi yerime koyuyorum seni
tamamda canım anne önemli bende annemi çok seviyorum ama bilmem seninki öylemi bazı annelerin gözünde damat profli var ...........şöyle damat olsun kızımaşunu alsın şöyle yapsındiye ben eşimle çok mutluyum ama annem sevmez .........yanlışlıkla bir olayı anlatsam hemen ayrıl zaten o işe yaramaz der.........ilk yıllarda ayrıl ayrıl dedi mutlu olamazsın dedi tam aksine mutluyum demek istediğim kendin vazgeçmediğin sürece başkalarının fikri önemli değil.........
tabi annene saygı duy ama anne kız ilişkisi olarak kalsın hayatın ...........
ayrılma nedenin annen olmamalı bence insanlar anneleri için sevdiklerinden ayrılmamalı ama adamı sevmiyorssan güvenini kaybetmişsen görmek istemiyorsan aşkını ytirmişsen o başkamirmirmirmir

sevgim bitmedisenağlama ama ben bittim ve kahrolasıca laflara kulak asan kulaklarım:mymeka:

annem bu damat işini cok farklı düşünüyor:mymeka:
hala sevgim var zaten biterkende severek ayrıldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…