D
deren23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
canım senin psikolojin çok bozulmuş ailen senin üzerinde ne kadar etkili hangi devirde yaşıyoruz evlenmen konusunda bu kadar baskı niye :uhm:ve sen nasıl bu baskılara yenileceğini düşünüp sevdiğinden vazgeçebiliyosunbence biraz kafanı toparla ve kendi kararını kendin ver hataysada senin hatan haytı böle öğreniceksin yerimsenibengerçekten seviyosan vazgeçme sevdiğinin yolunu gözlemekte güzeldir hele ki sevdiğin vatanı için gittiyse bu bir onurdura.s
Canımsen ve diğer arkadaşlar belki bana kızabilir..Ama bence bu konuda benm diyeceğim tek birşey var kadınla erkek hiç birzaman aynı değildir.kadınların ihtiyaçlarıyla erkeklerin kide aynı değildir...
evet onların gerçekten ihtiyaçları var bunları sen karşılayamayacağına göre...
emin ol bütün ama bütün erkekler aynı şeyi yapar sadece bunu saklayaman ve çok iyi saklayan erkekler vardır yapan yada yapmayan dye ayrılmazlar...
asıl konu annenin baskısı ahmet'i sevmediği seni ondan uzaklaştırmak içinde böle bi yöntemle karşına geldiğidir...
keşke görüştüğünü en baştan sölemeseydin ama artık keşkeler için çok geç madem bi karar verdin...eğer bölesinin senin için daha iyi olacağını düşünüyosan kararının arkasında ol...dayan devamını getir ama sakın çivi çiviyi sökme yöntemine başvurma daha çok yanlış yapabilirsin bence biraz kafanı dinle hakkında hayırlısı olsun...
Canımsen ve diğer arkadaşlar belki bana kızabilir..Ama bence bu konuda benm diyeceğim tek birşey var kadınla erkek hiç birzaman aynı değildir.kadınların ihtiyaçlarıyla erkeklerin kide aynı değildir...
evet onların gerçekten ihtiyaçları var bunları sen karşılayamayacağına göre...
emin ol bütün ama bütün erkekler aynı şeyi yapar sadece bunu saklayaman ve çok iyi saklayan erkekler vardır yapan yada yapmayan dye ayrılmazlar...
asıl konu annenin baskısı ahmet'i sevmediği seni ondan uzaklaştırmak içinde böle bi yöntemle karşına geldiğidir...
keşke görüştüğünü en baştan sölemeseydin ama artık keşkeler için çok geç madem bi karar verdin...eğer bölesinin senin için daha iyi olacağını düşünüyosan kararının arkasında ol...dayan devamını getir ama sakın çivi çiviyi sökme yöntemine başvurma daha çok yanlış yapabilirsin bence biraz kafanı dinle hakkında hayırlısı olsun...
Askerlik süreci uzun bir yol ve bu yola daha girmeden ailemin beni evlendirme baskısıyla karşı karşıyayım. Cevremdekielrde öyle. Bir süre aldırmadım
Ailemle onun arasında gel gitler yaşadım
cok karmaşıgım galibaaaaa senağlama:mymeka:
Canim çok züldüm yaşadiklarina evella
çok klasik olcak ama zaman herşeyin ilaci:teselli:
geçiyor gidiyor aklina bile gelmiyor inan
Peki ihtiyacı olan kişi bir başkasına gerek duymadanda giderebilir.
Benimde ihtiyaclarım vardır. Bu ihtiyacımı bazen gün yüzüne bile cıkarmadan geciştiriyorum. Birileriyle bir şeyler yaşamadan. aaa bu gün cinsel dürtülerim cok gündemde gidip birileyile olmam mı? gerek yoksa sevdiğimi düşünüp o dürtümün havasına kapılmamam mı? gerek. Bunu başaran erkek vardır eminim. Ama bize denk gelirme bilmem.
Bu cinsellik konusunda erkek kadın ayrımcalıgı durumunu ben düşünemiyorum.
Ben yapsam ben bi başkasına dokunsam bana direk ne gözle bakardı. Ortada ne gözle bakıcagı.
Ama ben affettim biz kadınlar hep affeden taraf oluyoruz.
Umarım bu son affediş olur.
larısa cok uzuldum canım..
ayrılık zordur ne olursa olsun..emek var sevgı var...
allah yardımcın olsun
Bizler aslında o kadar güçlüyüz ki sadece umutsuzluğa kapılmayıp herşeyi zamana bırakmamız gerekiyor.. Hakkında herşey umarım çok çok güzel olur..! Hiç üzülme canım zaman herşeyin ilacı olacaktır..
benim meleğim nerde ağlıyo ki senağlama
Canım benim zaten kadınla erkeğin eşit olmadığı işte tam bu noktada ortaya çıkıyor..kadınla erkek eşit deği sadce eşit bazı haklara sahip bu böle bunu ben demiyorum ki keşke öle olmasaydı ama öle bu arada senin nefsinle onun ki bir değil boşuna dememişler kadınlar dokuz nefsine hakim olur ama erkekler bir nefsine zor hakim olur diye biz bu kadar kutsal varlıklarız işte ama bu sölediklerim evli erkekler için geçerli değil he onlarda da var ama onları genelleme yapmak doğru olmaz ama maalesef bekarların hepsi ama hepsi yapar...
Askerlik uzun ve tümsekli yol her sağlam temelli sevgide sarsılır.
O askerdeyken ben burda bazı durumlara gögüs gelmek isemiyorum çünkü bıktım yoruldum
Bedenim yorgun ruhum virane. Elbet asker yolu bekleyip mutlu olanlar vardır bunlar cevrenin dediklerine kulak asmayan kişiler. Ama asmadan edemiyorum. Korkuma ve cevre baskısına yenik düştüm.
Aldatılmamda ayrı bir parca işte
canım yazılara yorum yaparken kendi yerime koyuyorum seni2. planda olan ben 1. plandaki ailemi düşünüyorum ve bu huyumdan dolayı bir çok şeyden vazgecmiştim. Böyle davranmakdan vazgecemiyorum.
Eş farklı sevgili farklıdır
Eş askere gitse kim karışa bilir kim baskı kurabilirki ayrıl diye hangi vicdansız insan ayrıl yuvanı yık diyebilirki. Helede bir anne.
canım bende aldatıldım hemde en yakınındaki kişi ile sekreteriyle.babasıyla birlikte çalışan birisi ve kendisinin sekreteri var .uzun çalışma dönemleri diye biliyordum.telefonlarını ozamanlar karıştırmıyordum.72 saat fabrıkada kaldığı dönemleri biliyorum.ben onu çalışırken o sekreterıyle bırseyler yaşıyordu ve senın gıbı tek gecelıkte surmedı ılıskımıze 3.cü kişi uzun süreliğine girdi ve ben o zamanlar daha 17 yaşındaydım.çok zordu gercekten ama peşini bırakmadım.onu adam ettim.kızı işten çıkartırdım.inan eger sen sevıyorsan çaba vermelisindir.ama sevgim bitti diyorsanda sen bilirsin.
canım yazılara yorum yaparken kendi yerime koyuyorum seni
tamamda canım anne önemli bende annemi çok seviyorum ama bilmem seninki öylemi bazı annelerin gözünde damat profli var ...........şöyle damat olsun kızımaşunu alsın şöyle yapsındiye ben eşimle çok mutluyum ama annem sevmez .........yanlışlıkla bir olayı anlatsam hemen ayrıl zaten o işe yaramaz der.........ilk yıllarda ayrıl ayrıl dedi mutlu olamazsın dedi tam aksine mutluyum demek istediğim kendin vazgeçmediğin sürece başkalarının fikri önemli değil.........
tabi annene saygı duy ama anne kız ilişkisi olarak kalsın hayatın ...........
ayrılma nedenin annen olmamalı bence insanlar anneleri için sevdiklerinden ayrılmamalı ama adamı sevmiyorssan güvenini kaybetmişsen görmek istemiyorsan aşkını ytirmişsen o başkamirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?