Bitti işte.Nerde ağlıyor acaba Meleğimiz

aldatılmak, ister sevgili ister eş
her ne adla olursa olsun her ne sebeble yapılmış olursa affedılmemesı gereken bir suçtur.
aldatılmak sevdiğin insanı sırtından bıçaklamaktır.
aldatılmak eşe sevgiliye yapılan en büyük hakarettir.
ister bedensel ister ruhsal.
aldatılmak geniş bir mana taşır.( bunun içinde sen bana yetmiyorsun, sen benı tatmin etmıyorsun,sana yeterınce bağlı değilim ,bak başkalarıylada özel anımı paylaşıyorum , sana aşık değilim sadece sen yoksun ,senın yerınıde başkalarıyla doldurabılıorum vb anlamları çıkararım ben.)

yaşı ne olursa olsun,,
uğruna göz yaşları döktüğün kişi ,ayrılıgına üzüldüğün kişi ,sayfalarca aşk mektupları aşka dair yazılar yazdığın kişi seni aldattıysa hele sana doymadan senı koklamadan başkalarıyla olduysa unut gitsin..
yolver..
bunun için anacığınıda asla ve asla karşına alma...
annen senın iyiliğini ister...
haaa onu hala sevıyorsan arada engellerde varsa bagrına taş bas gerekirse ama onun için ağlayıp üzülüpte kendinede zarar verme..

Zaman unutturucak acım dinicek biliyorum
Zaman bana şuanda en iyici ilaç en iyi teselli
Çok harika bir yazıydı cok sagol:1hug:

Bende asla affetmicegimi düşünürken kendimi aldatılmanın içinde buldum
Bir sürede sonrada affetim işte.
Üzülmemeye ve aglamamaya direniyorum
Çok sagolllll

larısa peki o şahıs senin üzüldüğün gibi üzülüyormu acaba..............

Eminim üzülüyodur.
Üzülmüyosada kendi bilir

Şuanda yaşadıklarınız çok taze o yüzden bu kadar üzülüyorsunuz.
Belki bundan birkaç ay sonra geriye dönüp değmez diyeceksiniz.
Çünkü erkek arkadaşınızın yaptığı affedilir birşey değil.
ınsan sevgisi adına bazı fedakarlıklar yapar, tavizler verebilir.
Ancak aldatılmak; çok ağır çok farklı birşey. Afetmekle en büyük
hatayı yaptığınızı düşünüyorum. Ailenizin baskılarından uzaklaşıp
en azından bir dönem kendinizi dinlemelisiniz.

Son düzenleme:
bugün kafam çok karışık olduğu için
yazınızı farklı anlayıp,ona göre yorum yapmışım...
ben birlikte olmak için size baskı yaptı zannettim...
kusura bakmayın...
sizinle beraberken başkasıyla birlikte olması ve
bunun açıklaması olarak,ihtiyaçtan demesi gerçekten çok ama
çok çirkin...insan sevdiği insan için,
bazen ihtiyaçlarından bile vazgeçiyor ...
bence üzülmeyin,bırakın o üzülsün ve
hatasının farkına varsın...bazı insanlara birden fazla şans
verince alışkanlık haline geliyor ve hatalarını
tekrar etmekten hiç utanmıyor...
annenize anlatmanız bence iyi olmuş,daha objektif ve
daha bilinçli bir şekilde sizi yönlendirebileceğine inanıyorum...
sevgiler...

Uzaklaşmam için tatile cıkmam şart ama oda mümkün değil elbet bir yolunu bulurum inş. Yeterki ayakta durayım kaydirigubbakcemile5

İhitiyacları batsın:mymeka:
Şükür başka şans verme durumumuz olmadı ama bitirdik işte
Hakkımızada hayırlısı.
Sorund eğil canım bende karmaşıgım :1hug:

Tatile çıkamasanızda en azından ailenize böyle birşeye hazır olmadığınızı biraz
zaman ihtiyacınız olduğunu anlatsanız belki faydası olur..

Son düzenleme:
bence bir tatile çık, çok sevdiğin biriyle kafanı dağıtacak biriyle..
güzelce gez toz eğlen...geldiğinde de yeni bir sayfa aç kendine...
eminim iyi gelecektir ama kararlı ol..

canı biraz aşktan matığını kaybetmişsin ilk önce şöyle düşün sen ihtiyaçtan bazı şeyler yapsaydın o seni affedermiydi birde onun annesi sana hangi cümleyi kullanırdı ................bu erkeklerin ihtiyacları hiç bitmiyor neyse aşığım affettim diyorsun saygı duyarım..........barıştığını annene söylemişsin tabi paylaşacaksın ama annelerin kini çok büyük zor geçer annene saygı duyman lazım bazen her şeyş abartabiliyorlar
sonuncusuda madem bir kere affeddin madem artık seni aldatmıyor annen için niye adamdan vaz geçiyorsun bir şeyi yaparken kendin için yap annen için yapma........annen yüzünden ayrılırsan ayrılma sadece annen onaylamıyorsa ilişki süresini uzatabilirsin
nedemek askerdeki adamı bırakmak eşimiz askere gitse annen onunla evli olmanızı istemesse boşanacakmıydın

tatile çıkmak iyi gelir haklı arkadaş.............kafanı toplarsın

Tatile çıkamasanızda en azından ailenize böyle birşeye hazır olmadığınızı biraz
zaman ihtiyacınız olduğunu anlatsanız belki faydası olur..

Saolun canlarım ama dediğim gibi tatil işi zor.
Atlatıcagımdan eminim sayenizde ve orumlarınızdan cok sagolun:1hug:

2. planda olan ben 1. plandaki ailemi düşünüyorum ve bu huyumdan dolayı bir çok şeyden vazgecmiştim. Böyle davranmakdan vazgecemiyorum.
Eş farklı sevgili farklıdır
Eş askere gitse kim karışa bilir kim baskı kurabilirki ayrıl diye hangi vicdansız insan ayrıl yuvanı yık diyebilirki. Helede bir anne.

Valla canım, o zaman ben pek sağlıklı ılışkı yaşıcanızı sanmıyorum artı üçüncü bir kişi girmiş araya tek gecede olsa.. Ne dıyım iyi düşün iyi karar ver,kararlıysan dönme.Sevıyosan tekrar barış,mücadele et.. Ama herseyi iyi tart.Allah yardımcın olsun

Çok çok üzüldüm Larisacım..:çok üzgünüm:
Bence sen o askere gidiyor diye ayrılmadın..
Onun zamanında yaptığı hatayı içinde bir yerlerde affetmedin gibi geldi bana..
Kolay değil anlıyorum..
İnsan affetse bile unutamaz ki..
İçin acısa da sevsen de hayırlı olan budur inşallah..
Elbet o da üzülüyordur,ama maalesef zamanında kıymetini bilseydi
Çok daha güzel günlerin olsun bundan sonra inşallah:teselli:

cnm bende asker bekledim.peşinden gittim. o bekleyemezsın dedıyse ben bınkez bekledım.aılesının sözlerine kulak asmadım.aslanlar gibide yaptı askerliğini geldi.gidipte dönmemek,dönüpte bulamamak yok bılmıyorum ya bana ters bir düşünce hayatın boyunca nasıl başkasını sevebılecekmisin? okulu varsa ne olmuş bende okudum o çalışırken bekledık bırbırımızı ve 2 ay oldu ama hala kendı hayatımızı kuramadık ama ben başkasına dokunamam ki,başkasına kocam dıyemem ki.iyi düşün çok uzak gördüğün mesafeler sevgiyle yakın olur.helede askerlik gibi bir yerde sen ona destek olmayacaksan sen zaten neden vardınki onun hayatında bırlıkte ıyı günler geçirmek içinmi?
eger mutlu olcagına onsuz yapabilceğine inanıyorsan bsy dıyemem ama bunları ıyı düşün bende çok derdim bekleyemem ,beklemem diye ama insanın sevdıgı adamı beklemesı kadar güzel birşey yok.sevgiler büyüyor.kişiler kopamaz hale geliyor.çok iyi düşün cnm.ama dersenki beni zamanında aldattı askerden dönüncede yarın öbür günde yapmayacağını ne malum o zaımanda arkana bile bakma dogru karar vermişsindir.yaşadıgın seylerı sen daha ıyı bılırsın.

Artık sağlıklı olucak bir ilişkimiz yok bitirdik cünkü dün.
Mücadele etmek bile beni bilmediğim yola sapmak gibi hissettiriyor.

Daha önce aldatıldıgımı bile bile bunu yapması şuanki ayrılıkdaki zemin işte acıkcası.
Bir süre sonra elimi ilk tuttugunda bana ilk sarıldıgında içimdeki düşünceler cok igrencti.
Ondan kactıgımın ve her kactıgımda bedelini benle oda ödedi. Ama işe yaramadı bitti.
Çok sagol canım a.s.

Larisa sadece ilk msj okudum.Ayrılığınız sebebinin askerlik olmadığı kansındayım,ben, senin önce yaşadığın ayrılığın sebebini kabul edemediğin için, ayrıldığını düşünüyorum. Esas ayrılığa sebeb olabilecek tek neden o olay bence,askerlik kendine bulduğun bir sebeb gibi geldi bana.hakkında hayırlısı olsun canım

Askerlik uzun ve tümsekli yol her sağlam temelli sevgide sarsılır.
O askerdeyken ben burda bazı durumlara gögüs gelmek isemiyorum çünkü bıktım yoruldum
Bedenim yorgun ruhum virane. Elbet asker yolu bekleyip mutlu olanlar vardır bunlar cevrenin dediklerine kulak asmayan kişiler. Ama asmadan edemiyorum. Korkuma ve cevre baskısına yenik düştüm.
Aldatılmamda ayrı bir parca işte

canım senin psikolojin çok bozulmuş ailen senin üzerinde ne kadar etkili hangi devirde yaşıyoruz evlenmen konusunda bu kadar baskı niye :uhm:ve sen nasıl bu baskılara yenileceğini düşünüp sevdiğinden vazgeçebiliyosun bence biraz kafanı toparla ve kendi kararını kendin ver hataysada senin hatan haytı böle öğreniceksin yerimsenibengerçekten seviyosan vazgeçme sevdiğinin yolunu gözlemekte güzeldir hele ki sevdiğin vatanı için gittiyse bu bir onurdura.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…