Evet arkadaşlar kurban bayramından önce yaptığım 2 aylk diyetle 54 e kadar düşen ben 2 haftadır diyete girmeye çalışıyorum ama şu misafir gelsin ondan sonra şu gezmeye gideyim ondan sonra şu yemeği yiyeyim ondan sonra diye diye tam 58 kiloya kadar çıktım ve böyle devam edrsem 60 lara dayanacağıma karar verdim ve diyet yapmama kararı aladım. Evet yanlış okumadınız diyet yapmıyorum. Artık sağlıklı beslenerek bunu tüm hayatıma yayarak zayıflayacağım. Dün başarı hikayelerini okudun ve kimse 2-3ay diyet yapıp sonra eski yeme düzenine geçerek zayıf kalamıyor. Anca bunu tüm hayatımıza yayarsak zayıf kalabiliyoruz.İşte ben 2 ayda 6 kilo verdim ama 1 ayda geri aldım nerdeyse çünkü hiç almayacakmış gibi yedim. Beyaz ekmeğe ,hamur işlerine,tatlılara geri döndüm. Su içmeyi ve hareket etmeyi bıraktım. işte bunlar tekrar kilo almama sebep oldu. Bir diğer etken de hedef kiloma yaklaşmamdı. Hedefim 50 olduğu için az kaldığını düşündüm ve yemeye başladım.
Şimdi ne mi yapacağım.Kendimi kısıtlayıp yasak yiyecekler koymayacağım.Canımın çektiği her şeyden yiyeceğim ama çok az. Eğer her şeyden yemezsem diyet bitti diyip saldırıyorum yemediklerime. Şimdi bunu hayatıma yayacağım.
Her şeyi yiyeceğim ama az.
Günde 1 dilim kepek,tahıl,çavdar ekmeği.
Mutlaka 3 litre su
Şekeri ve tuzu hayatımdan çıkarmaya çalışacağım.
Sabahleyin ve akşam sirkeli ballı su
Yemeklere 1 kaşık zeytinyağı.
Evde hamur işi yapmayacağım ama misafirlikte çok az yiyeceğim.
Akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyeceğim.
Günde 2 kupa yeşil çay içeceğim.
Evde ip atlayacağım.
Bu kuralları hayatıma yayacağım. Bu sefer hedefim 48 çünkü azıcık fazla kaçırınca 1-2 kilo alıyorum.Hedefim herkesin bana "Biraz kilo al" diyeceği günleri görmek . Evet arkadaşlar ben bu şekilde beslenerek 2 ayda 6 kilo verdim inşallah yılbaşına kadar yine 54 kiloya düşer ondan sonra da yoluma devam ederim bana gaz verin lütfen ben de başaracağıma inanıyorum. Hep birlikte başarırız inşallaah.
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla
Şimdi ne mi yapacağım.Kendimi kısıtlayıp yasak yiyecekler koymayacağım.Canımın çektiği her şeyden yiyeceğim ama çok az. Eğer her şeyden yemezsem diyet bitti diyip saldırıyorum yemediklerime. Şimdi bunu hayatıma yayacağım.
Her şeyi yiyeceğim ama az.
Günde 1 dilim kepek,tahıl,çavdar ekmeği.
Mutlaka 3 litre su
Şekeri ve tuzu hayatımdan çıkarmaya çalışacağım.
Sabahleyin ve akşam sirkeli ballı su
Yemeklere 1 kaşık zeytinyağı.
Evde hamur işi yapmayacağım ama misafirlikte çok az yiyeceğim.
Akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyeceğim.
Günde 2 kupa yeşil çay içeceğim.
Evde ip atlayacağım.
Bu kuralları hayatıma yayacağım. Bu sefer hedefim 48 çünkü azıcık fazla kaçırınca 1-2 kilo alıyorum.Hedefim herkesin bana "Biraz kilo al" diyeceği günleri görmek . Evet arkadaşlar ben bu şekilde beslenerek 2 ayda 6 kilo verdim inşallah yılbaşına kadar yine 54 kiloya düşer ondan sonra da yoluma devam ederim bana gaz verin lütfen ben de başaracağıma inanıyorum. Hep birlikte başarırız inşallaah.
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla