Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfak çok şirin, mutfaktaki halıya bayıldım, nereden aldınız acaba?Zebra perdelerin kullanışsısz olduğunu duymuştum, almadan önce iyice araştırın bence.
oturma odan çok göz yoruyor çnükü heryarde desen göze çarpıyor biri desenliyken diğeri sade olmalıydı bence.halıyı bari düz renk bir halı al derim.birde salon takımında siyah krem karışık güzel fakat salon perden kahverengi bence uyumsuz olmuş ona da bir el at..ben mutfağını beğendim..
yatakodan ve oturma odan olabıldıgınce goz yorucu hele yatakortunu hıc begenmedım her zaman acaba bunları kımler alıyor derdım ...ama satılıyormus demekkı...zevkler renkler tartısılma zsen huzurluysan mutluysan problem yok ama benım tarzım degıl
Oturma odanda halı koltuk perde seçimlerin odayı çok karışık göstermiş, bu kadar desenli bir koltuga ancak çok sade halı perde olur. Yatak odanda o yatak örtüsüyle seçtiğin halı perde çok uyumsuz. Çocuk odasındada turuncu yeşil mor pembe kullanmışsın bence çok karışık. Mutfak halın çok güzel dolaplarla uyumuna bayıdım. Bence evini biraz sadeleştirsen daha güzel olur.
kadınlar kulübüne yeni üye oldum.dekorasyona çok meraklıyım.bitter evine bende yorum yapmak istiyorum.arkadaşlara katılıyorum.oturma odana kullandığın renkler güzel ama her şey desenli olduğu için göz yorucu .sağlıkla huzurla otur inşallah
eviniz temiz hoş fakat oturma odanızı çogu arkadasım gibi ben de begenmedim..herşey tek başına güzel mesela...ama hiçbiri birbirine uyumlu degil..koltuk desenli,halı desenli,üstüne bide perde desenli...çok göz yoruyor cnm...en azından yapabiliyosan halıları degiştirsen düz renk bişyler alsan olacak.güle güle oturun![]()