bitteer in evi

Mutfak çok şirin, mutfaktaki halıya bayıldım, nereden aldınız acaba?Zebra perdelerin kullanışsısz olduğunu duymuştum, almadan önce iyice araştırın bence.

oturma odan çok göz yoruyor çnükü heryarde desen göze çarpıyor biri desenliyken diğeri sade olmalıydı bence.halıyı bari düz renk bir halı al derim.birde salon takımında siyah krem karışık güzel fakat salon perden kahverengi bence uyumsuz olmuş ona da bir el at..ben mutfağını beğendim..

canım o sıyah olarak gordugun koltuklarımın derısı sıyah degıl kahverengı o resımde oyle cıkmıs.

Canım genel itibariyle hoş ama oturma odası çok karışık,koltuklar zaten desenli,halıyı düz seçmeliydin bence,yatak örtün çok hoimtfağında öyle,güle güle otur inşallah.

yatakodan ve oturma odan olabıldıgınce goz yorucu hele yatakortunu hıc begenmedım her zaman acaba bunları kımler alıyor derdım ...ama satılıyormus demekkı...zevkler renkler tartısılma zsen huzurluysan mutluysan problem yok ama benım tarzım degıl

Oturma odanda halı koltuk perde seçimlerin odayı çok karışık göstermiş, bu kadar desenli bir koltuga ancak çok sade halı perde olur. Yatak odanda o yatak örtüsüyle seçtiğin halı perde çok uyumsuz. Çocuk odasındada turuncu yeşil mor pembe kullanmışsın bence çok karışık. Mutfak halın çok güzel dolaplarla uyumuna bayıdım. Bence evini biraz sadeleştirsen daha güzel olur.

yatakodan ve oturma odan olabıldıgınce goz yorucu hele yatakortunu hıc begenmedım her zaman acaba bunları kımler alıyor derdım ...ama satılıyormus demekkı...zevkler renkler tartısılma zsen huzurluysan mutluysan problem yok ama benım tarzım degıl

yatak ortumden cok memnunum ve cok ısteyerek almıstım evet buda benım zevkım oturma odam goz yorucu ılerkı gunlerde orayıda sadelestırecem

Oturma odanda halı koltuk perde seçimlerin odayı çok karışık göstermiş, bu kadar desenli bir koltuga ancak çok sade halı perde olur. Yatak odanda o yatak örtüsüyle seçtiğin halı perde çok uyumsuz. Çocuk odasındada turuncu yeşil mor pembe kullanmışsın bence çok karışık. Mutfak halın çok güzel dolaplarla uyumuna bayıdım. Bence evini biraz sadeleştirsen daha güzel olur.

saol canım yorumların ıcın cocuk odasını bılerek oyle yaptık kızımız oldugu ıcın odasıda cıvıl cıvıl olsun ıstedık sade pembeden cok sıkıldık cunku

kadınlar kulübüne yeni üye oldum.dekorasyona çok meraklıyım.bitter evine bende yorum yapmak istiyorum.arkadaşlara katılıyorum.oturma odana kullandığın renkler güzel ama her şey desenli olduğu için göz yorucu .sağlıkla huzurla otur inşallah

kadınlar kulübüne yeni üye oldum.dekorasyona çok meraklıyım.bitter evine bende yorum yapmak istiyorum.arkadaşlara katılıyorum.oturma odana kullandığın renkler güzel ama her şey desenli olduğu için göz yorucu .sağlıkla huzurla otur inşallah

saol canım yorumun ıcın aramıza hosgeldın sende

teşekkürler hoş buldum.bir şey soracam,bende evimin resimlerini paylaşmak istiyorum ama yeni olduğum için nasıl yapacam bilmiyorum yardım lütfen

eviniz temiz hoş fakat oturma odanızı çogu arkadasım gibi ben de begenmedim..herşey tek başına güzel mesela...ama hiçbiri birbirine uyumlu degil..koltuk desenli,halı desenli,üstüne bide perde desenli...çok göz yoruyor cnm...en azından yapabiliyosan halıları degiştirsen düz renk bişyler alsan olacak.güle güle oturun:16:

eviniz temiz hoş fakat oturma odanızı çogu arkadasım gibi ben de begenmedim..herşey tek başına güzel mesela...ama hiçbiri birbirine uyumlu degil..koltuk desenli,halı desenli,üstüne bide perde desenli...çok göz yoruyor cnm...en azından yapabiliyosan halıları degiştirsen düz renk bişyler alsan olacak.güle güle oturun:16:

saol canm yorumun ıcın sızlerın sayesınde bende farkına vardım cok karısık oldugunun en kısa zamanda halımı ve perdemı degırtırecem duz krem bı halı ve duz krem renklı kurvaze veya zebra perde yaptırmayı dusunuyorum

Maşallah :nazar::nazar::nazar: Allah güle güle oturmayı nasib etsin.
Evin dekoru çok hoşuma gitti ve aynı zamanda mutfağın, kıskandım vallahi :17:
Allah inşallah bana da böyle güzel bir mutfak nasib eder :16:

allah sağlıcakla oturmayı nasip etsin.. bu ara mutfaklar ilgi alanıma girdiğinden en çok oraya baktım çok beğendim..

Back
X