bitteer in evi

eviniz güzel ve tertemiz güle güle oturun koridordaki halınız çok güzelmiş markası nedir ayrıca memnun musunuz kullanışlı mı bende shagy halı almak istiyorum ama herkes kullanışlı olmadığını söylüyor

arkadaşlar oturma odamdaki perdeyi beyaz zebra perde yaptırdım yan fonları da kırmızı sizce halıyı ne renk almalıyımm.fikirlerinizi bekliyorum.

yatak odasının kırmızı cafcaflı yatak örtüsü dışında eviniz güzel gözüküyor allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah :))

bana gore cok guzel kullanıslı tabı cırpmak lazım her temızlıkte zorlanmazsan guzel sılımı yıkaması kolay bıse dokulunce lekesı hemen cıkıyor ben memnunun. halımı bı spot magazasından aldım o yuzden markası yok sanırım

kızlar perdemi değiştirdim sizce eskisine göre nasıl birde halımı değiştireceğim fikirlerinizi bekliyorum kafam karma karışık yardım edin

eskisine göre daha iyi olmuş.
halın da düz renk olmalı kesinlikle.duman rengi olabilir.hatta shaggy tarzı ufak bir yolluk olabilir.ortadaki alan küçük çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…