- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
canım teşekkür ederim ilgineFiyatının 40 lira olduğu yazıyor canım, özelden talip olan olmadıysa satılmadı sanırsam..
Kendimi nöbetçi tükkancı gibi hissettim, boştayım bari ben cevap vereyim didim
canım teşekkür ederim ilginesonradan gördüm ben defiyatını ikinci el olmasına göre biraz pahalı geldi açıkçası
Doğrudur da o zaman banapahalı geldi diyelimŞimdi görseli tarattım da, yabancı sitede fiyatının 52 euro olduğu yazıyor, yani neredeyse 150 liraymış
Bu elbise orjinalse epey uygun tutmuş bence :26:
fotodakı mankende de ışık bıraz avartılmış, ama elbisenın rengı kırmızı canımSör bilmiyorum elbSeyi alan oldu mu okumadım yazılanları ne kadar?
bayıldım fotodaki mankendeki kadar kırmızı da değil ama değil mi? senin çektiğin fotolardaki rengini beğendim :)
2 kere gıyıldı canım, 40 tan 35 e düşürdümcanım teşekkür ederim ilginesonradan gördüm ben defiyatını ikinci el olmasına göre biraz pahalı geldi açıkçası
evet orjınalı medcezir. bu arad teşekkürlerŞimdi görseli tarattım da, yabancı sitede fiyatının 52 euro olduğu yazıyor, yani neredeyse 150 liraymış
Bu elbise orjinalse epey uygun tutmuş bence :26:
sör gelince sosrrasın bakalım.
sörüm bitsiz pazarlar
burdaki hırkalardan bahsetmiştm canımpembe mor ve renkli polarlar Eki Görüntüle 895252 morunu da çekmiştim ama
fotolarda bulamadım
Eki Görüntüle 895255 Eki Görüntüle 895262 Eki Görüntüle 895263 Eki Görüntüle 895265
Eki Görüntüle 895270
burdaki hırkalardan bahsetmiştm canım
Eki Görüntüle 895221 Eki Görüntüle 895222 Eki Görüntüle 895225 Eki Görüntüle 895247
sadece 2 kere gıyıldı. ışıktan dolayı rengı koyu çıkmış, modeldekı gibidir her şey.
ptt hesabım mevcuttur.
Eki Görüntüle 895248 Eki Görüntüle 895250
tunik bordomu resimdeki renk birebirmi bide boyu posu nasıl siz çok miniminiciksiniz sanırım benim yanımda bedeni tam nedir L mi
annemle baya tartıştıktan sonra olamıcana karar verdik teşekkür ederim iyi satışlar
Hepsi cok guzl amaaaa 36 bedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?