• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitsiz pazarındaki ürünler satılmıştır..

Fiyatının 40 lira olduğu yazıyor canım, özelden talip olan olmadıysa satılmadı sanırsam..

Kendimi nöbetçi tükkancı gibi hissettim, boştayım bari ben cevap vereyim didim :60:
canım teşekkür ederim ilgine :10:sonradan gördüm ben defiyatını ikinci el olmasına göre biraz pahalı geldi açıkçası:31:

Sör bilmiyorum elbSeyi alan oldu mu okumadım yazılanları ne kadar?
bayıldım fotodaki mankendeki kadar kırmızı da değil ama değil mi? senin çektiğin fotolardaki rengini beğendim :)
fotodakı mankende de ışık bıraz avartılmış, ama elbisenın rengı kırmızı canım
canım teşekkür ederim ilgine :10:sonradan gördüm ben defiyatını ikinci el olmasına göre biraz pahalı geldi açıkçası:31:
2 kere gıyıldı canım, 40 tan 35 e düşürdüm
en son 35 olur yani fiyatı
Şimdi görseli tarattım da, yabancı sitede fiyatının 52 euro olduğu yazıyor, yani neredeyse 150 liraymış:53:

Bu elbise orjinalse epey uygun tutmuş bence :26:
evet orjınalı medcezir. bu arad teşekkürler :9:
sör gelince sosrrasın bakalım.

sörüm bitsiz pazarlar :32:

saol limonum:27::1:

attachment.php

bu hırka satıldı arkadaşlar :34:

burdaki hırkalardan bahsetmiştm canım:31:

Canım pembe polar hırka değil. 7 tl
Beyaz hırka 15 TL sıfır
Mango gül kurusu hırka 15 TL 1 kez giyildi
Defacto çanta 20 TL bir kez ya kullanıldı ya kullanılmadı
Kullanmadım diye hatırlıyorum.

Yeşil hırka satıldı maalesef

tunik bordomu resimdeki renk birebirmi bide boyu posu nasıl siz çok miniminiciksiniz sanırım benim yanımda bedeni tam nedir L mi

tunik bordomu resimdeki renk birebirmi bide boyu posu nasıl siz çok miniminiciksiniz sanırım benim yanımda bedeni tam nedir L mi

Tunik l bedene kadar oluyor
Resimdeki rengin daha guzeli, orada biraz farkli cikmis.kirmizi ve bordo cizgili ve renkleri. Ölceyim ben en iyisi:34:

Son düzenleme:
Tunik s bedendir. Ama salaş model olduğundan l ye olur diye dusunuyorum
En 45- 49 boy 80

Çok esnek trikodur
Kumasi incedir

Son düzenleme:
ben beğendim alabilirim bunu ama elinizde 40 bedene olabilecek başka şeyler varsa bakayım bi parça için kargo ücreti olmasın bide son bi sorum olacak ne kadar kullandınız tüylenme falan varmı

Back