Ablam bilseydim sorardım ama sana rastlayamadım bu aralar...konu açılırdı belki. neyse bakalım ya daha düğünümüz var o zaman senden yardım isterim tatlum.yerimsenibenmaaşallah korkulur senden ha:1shok:
istanbul izmir akhisar fethettin sibel abla..arada iş güç de idare ediyon buluşmalarada yetişiyorsun
abiye nerede diktiriyorsun :uhm: izmirde tanıdıklarım var keşke daha nceden haberim olsaydı:1no2: tavsiyede bulunurdum sana..
benim enişte modalist çevresi oldukça iyi birde annemin arkadaşı vardı bir modacı..neyse hayırlısı olsun umarım içine siner güle güle giy şimdiden hazırlıklar bittimi telaşın çoktur senin sşimdi:teselli:
Sağolasın pamukşekerim...İnşallah senle de tanışmak nasip olur bir gün...zemuszemusŞenizhepiniz çok şekersiniz kızlar maşallah..
Desibel abla sizi merak ediyordum gördüm maşallah çok şekersiniz
Teşekkürler esyncim...Şenizİzmirin güzellikleri yakıyorsunuz ortalıkları maaşallah..........
Jazmincim teşekkür ediyoruz canım...ŞenizHerkes süper çıkmış.İzmir'in hatunları her zamanki gibi yakıyor valla...:lepi:
Buluşmuş yine izmirin güzel hatunları .. kaydirigubbakcemile3 senağlama
Hepiniz çok çirkin gözüküyorsunuz kıskanmadım işte :umursamaz:
Yakıyorsunuz gene sımsıcaksınız hepinizde..:1hug:
Sizleri tekrardan görmek çok güzeldi kızlar... hihoyyyt :sm_cool:
Hepinize kocaman öpücükler buradan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hepinize gönülden teşekkürler KK dostlarım...sizi seviyoruz...Şeniz:1hug::1hug: :1hug:
çooooooooooooook sempatiksiniz...........