Bitoun erefine buluma....

Ayyy anam ne zaman buluştunuz böyle... ne güzel buluşmuşsunuz haberim olsaydı bende gelirdim...:1rolleyes::1rolleyes:
sibelciğim hadi hayırlısı olsun bebe sevecez desene..:ecrin_bebek:.:emir_bebek::emir_bebek:

çok güzelsiniz çooook :asigim:
Çenebazım gel seni bir öpem...opuyorumnanaktan
Ayyy anam ne zaman buluştunuz böyle... ne güzel buluşmuşsunuz haberim olsaydı bende gelirdim...:1rolleyes::1rolleyes:
sibelciğim hadi hayırlısı olsun bebe sevecez desene..:ecrin_bebek:.:emir_bebek::emir_bebek:
Peri canım benim senin numaran yok bende...aklıma geldin gerçekten ama KK ya da sık girmediğin için biz de daha dün karar verdik...Kibeleyi aradım ben...Boncuğu da kuşuum aradı...böylece toplanıverdik işte...ama gönüller bir olsun di mi pericim...kaydirigubbakcemile5

Yok ya Pericim ne bebesi Allah korusun...Stressten sanırım sanal gebelik...
:sm_cool:

Çenebazım gel seni bir öpem...opuyorumnanaktan

Peri canım benim senin numaran yok bende...aklıma geldin gerçekten ama KK ya da sık girmediğin için biz de daha dün karar verdik...Kibeleyi aradım ben...Boncuğu da kuşuum aradı...böylece toplanıverdik işte...ama gönüller bir olsun di mi pericim...kaydirigubbakcemile5

Yok ya Pericim ne bebesi Allah korusun...Stressten sanırım sanal gebelik...
:sm_cool:

Tabii canım gönüller bir olsun.İlk buluşmamızda derhal telefonumu veriyorum sana ve her toplantıdan haberim olmasını diliyorum.Çünkü sizlerle olmak beni mutlu ediyor..:içelim:
YAA GERÇEKTEN BEBE YOKMU??? Hayırlısı olsun canım benim...

Kızlar ben çıkıyorum sabah yola çıkacam İstanbul'a gidecem oğlumun mülakatı var dua edin canlarım benim...turkbayragi

selamlar hepiniz cok güzel cıkmışsınız ben yine katılamadım malum hazırlıklarım varr.. pericim oğluşuna başarılar diliyorum allah zihin acıklığı versin..

Kızlar ben çıkıyorum sabah yola çıkacam İstanbul'a gidecem oğlumun mülakatı var dua edin canlarım benim...turkbayragi
Pericim hadi hayırlısı canım dualarımız ve kalbimiz sizinle olacak...:lepi:
selamlar hepiniz cok güzel cıkmışsınız ben yine katılamadım malum hazırlıklarım varr.. pericim oğluşuna başarılar diliyorum allah zihin acıklığı versin..
Sessizcem yaa seni göremedim...senağlamanapalım kader desek mi ne desek...seni özleyeceğim...:nazar:hep mutlu ol...çok mutlu ol canım arkadaşım...Şeniz

Sessizcem yaa seni göremedim...senağlamanapalım kader desek mi ne desek...seni özleyeceğim...:nazar:hep mutlu ol...çok mutlu ol canım arkadaşım...Şeniz[/QUOTE]

sağol sibelcim teşekkür canooo..( bu arada bi kız annesi olmak sana cok yakışır):teytey:

Sessizcem yaa seni göremedim...senağlamanapalım kader desek mi ne desek...seni özleyeceğim...:nazar:hep mutlu ol...çok mutlu ol canım arkadaşım...Şeniz

sağol sibelcim teşekkür canooo..( bu arada bi kız annesi olmak sana cok yakışır):teytey:[/QUOTE]
Ayy sen deme bari yaw...oğlum nişan olacak ben bebe mi alacam...:eek:lmaz:yanlış bişeyler var ama yarın ortaya çıkacak bakalım...biz senden bebe bekliyoruz hem...:CüvCüv:

ay maşallah desibel seni her gördüğümde bi yaş daha genç gorüyorum maşallahhh canısı
izmirn hatunları zaten şekerler çok çiçi hanımlarsınız allah sizi sahibine bağişlasınnnn:)

ay maşallah desibel seni her gördüğümde bi yaş daha genç gorüyorum maşallahhh canısı
izmirn hatunları zaten şekerler çok çiçi hanımlarsınız allah sizi sahibine bağişlasınnnn:)
Sağolasın esmer güzelim...gören gözler güzel yürek temiz...opuyorumnanaktan

gerçekten çok güzel bir gündüüü
tüliny canım benim o kadar tatlı bir insanki anlatamam yani anlatılmaz yaşanır..........onun sayesinde dr gittim hep destek tam destekti bitanem benim

desibel ablam sanal hamilem benim hanım ağam

kusuum saç rengini açmış çok yakışmış maşallah

bitosum o nun yeri zaten başka ben onu hiç görmeden sevdim canım ablam
son anda kendisini eccükürkütmüş olabilürümm ama o ben deülüm çok sinürlendüm onun için haksızlığa tahammülüm yok sadecee cnm tadı daağımda kaldıı günümüzün

kibelem güzelcem şekercem yolcu yolunda gerek güle güle git güle güle gel cnm kibarcam benim

hepiniz iyi ki varsınız bugün benim için gerçekten moral deposu oldu sizi seviyorummmopuyorumnanaktan

İzmirin harika hanımları yine bir vesile ile toplanmışlar.
Çokta güzel olmuş. Desibel ablam, nazarboncuğum
hepiniz harikasınız. Ne güzel dostluklar kuruldu bu
buluşmalarla... Gördükçe mutlu oluyorum.
Dostluğunuz hiç bitmesin.:1hug:

İzmirin harika hanımları yine bir vesile ile toplanmışlar.
Çokta güzel olmuş. Desibel ablam, nazarboncuğum
hepiniz harikasınız. Ne güzel dostluklar kuruldu bu
buluşmalarla... Gördükçe mutlu oluyorum.
Dostluğunuz hiç bitmesin.:1hug:

Çalıkuşum sağol canım...opuyorumnanaktangerçekten çok güzel dostluklar kuruldu KK ile...:enbuyukkk:tur düzenleyip tüm illerdeki KK arkadaşlarımızla tanışsak ne güzel olurdu...Ama gönüllerimiz bir olsun belki bir gün görüşürüz...kaydirigubbakcemile5

ay maaşallah kızlar ya ne güzel burdaki arkadşlarla tanışmak bizlerede nasip olur inşallah...............
hepinizde süpersiniz kızlar bomba gibi görüküyosunuz neşeniz yerinde tabi buldunuz birbirinizi allah bozmasın neşenizi canlarım inşallah.............

katılamadığım ilk izmir buluşması için ilk kez yorum yazmak garibime geldi kaydirigubbakcemile3
kalbim ve aklım sizinleydi ama sibele izah ettğim gibi ayarlıyamadım işlerimi başımda 3 çocuk var yoğun geçiyor günlerimiz okul açılana kadarda bu böyle devam eder ..
hepinizi yakınen tanıyorum ama bitoş ablamızı görmekte çok sevindirdi beni insan oğlu kuş gibi nerden nereye geliyor dimi..
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
dip not :kibelem özgem cnm bu sefer sevoya katılıyorum hızla kilo alıyorsun aman dikkat ablacım :1hug: şimdi yaban ellerde dahada dikkat et yedine içtine sen bizim çıtırımızsın :nazar:

ay inanamadım sizi görünce böyledelikafadulden:lepi:
ortiler yanyana ve birlikteler ne güzel bir buluşma olmuş maaşallah:nazar:
bitoş seni görmek gerçektende çok güzel kuşumla neler yaptınız zaten merak içindeydim:jeyyar: keşke bende olsaydım orda gerçektende çok güzel çıkmışsınız hepiniz boncugum kibele kusum tüliny sibel abla bitoşum başka kimse varsa unuttugum kusura bakmasın dostluğunuz daim olsunopuyorumnanaktan
umarım bir daha buluşursunuz ve bu sefer bizlerde oluruzopuyorumnanaktan
bitoş tatilin bitti sanırsam temmuzun ilk hafta döncem demiştin demi:gitme:
bende sizi merak etmiştim ama gözümden kaçmadı acayip yanmışsınız:jeyyar: kuşum saç rengin güzel olmuş yaz moduna geçmişsin:lepi: ama bebişmi var yolda yoksam :emir_bebek: son halinden çok farklısın kızmazsan eger sormak istedim:uhm:
sibel abla hızına maaşallah:nazar: nişan haberleri duydum yakındaymış sanırım ama buluşmalardanda geriye kalmıyorsun valla heryere yetişiyorsun:nazar::nazar:
şimdiden hayırlısı olsun:1hug:
kibele yolculuk nereye:uhm:
grnt100.jpg

Desibel ve Bitoom vereliniortak

grnt095z.jpg

Bitoom ve Kuuşum vereliniortak

Veeee hepimiz :nazar: vereliniortak

grnt088.jpg

X