Çenebazım gel seni bir öpem...opuyorumnanaktançok güzelsiniz çooook :asigim:
Peri canım benim senin numaran yok bende...aklıma geldin gerçekten ama KK ya da sık girmediğin için biz de daha dün karar verdik...Kibeleyi aradım ben...Boncuğu da kuşuum aradı...böylece toplanıverdik işte...ama gönüller bir olsun di mi pericim...kaydirigubbakcemile5Ayyy anam ne zaman buluştunuz böyle... ne güzel buluşmuşsunuz haberim olsaydı bende gelirdim...:1rolleyes::1rolleyes:
sibelciğim hadi hayırlısı olsun bebe sevecez desene..:ecrin_bebek:.
Çenebazım gel seni bir öpem...opuyorumnanaktan
Peri canım benim senin numaran yok bende...aklıma geldin gerçekten ama KK ya da sık girmediğin için biz de daha dün karar verdik...Kibeleyi aradım ben...Boncuğu da kuşuum aradı...böylece toplanıverdik işte...ama gönüller bir olsun di mi pericim...kaydirigubbakcemile5
Yok ya Pericim ne bebesi Allah korusun...Stressten sanırım sanal gebelik...:sm_cool:
Pericim hadi hayırlısı canım dualarımız ve kalbimiz sizinle olacak...:lepi:Kızlar ben çıkıyorum sabah yola çıkacam İstanbul'a gidecem oğlumun mülakatı var dua edin canlarım benim...turkbayragi
Sessizcem yaa seni göremedim...senağlamanapalım kader desek mi ne desek...seni özleyeceğim...selamlar hepiniz cok güzel cıkmışsınız ben yine katılamadım malum hazırlıklarım varr.. pericim oğluşuna başarılar diliyorum allah zihin acıklığı versin..
peri abla askeri okul için mii?
Sessizcem yaa seni göremedim...senağlamanapalım kader desek mi ne desek...seni özleyeceğim...hep mutlu ol...çok mutlu ol canım arkadaşım...Şeniz
Sağolasın esmer güzelim...gören gözler güzel yürek temiz...opuyorumnanaktanay maşallah desibel seni her gördüğümde bi yaş daha genç gorüyorum maşallahhh canısı
izmirn hatunları zaten şekerler çok çiçi hanımlarsınız allah sizi sahibine bağişlasınnnn:)
İzmirin harika hanımları yine bir vesile ile toplanmışlar.
Çokta güzel olmuş. Desibel ablam, nazarboncuğum
hepiniz harikasınız. Ne güzel dostluklar kuruldu bu
buluşmalarla... Gördükçe mutlu oluyorum.
Dostluğunuz hiç bitmesin.:1hug:
Desibel ve Bitoom vereliniortak
Bitoom ve Kuuşum vereliniortak
Veeee hepimizvereliniortak