Bitoun erefine buluma....

suyum evt ya toplandık bugün alelacele...çok güzel bir gündü walla...biitom gitmeden görüştük..keşke sizler de olabilseydiniz...nişan telaşım da var yaa sorma ablam...abiye diktiriyorum da onu bekliyorum burda...gelinin de nişanlığı dikilyor...bu arada biz de buluşuverdik işte...tam 5 saat oturduk hem de...kaydirigubbakcemile3

maaşallah korkulur senden ha:1shok:
istanbul izmir akhisar fethettin sibel abla..arada iş güç de idare ediyon buluşmalarada yetişiyorsun:nazar:
abiye nerede diktiriyorsun :uhm: izmirde tanıdıklarım var keşke daha nceden haberim olsaydı:1no2: tavsiyede bulunurdum sana..
benim enişte modalist çevresi oldukça iyi birde annemin arkadaşı vardı bir modacı..neyse hayırlısı olsun umarım içine siner güle güle giy şimdiden hazırlıklar bittimi telaşın çoktur senin sşimdi:teselli:

maaşallah korkulur senden ha:1shok:
istanbul izmir akhisar fethettin sibel abla..arada iş güç de idare ediyon buluşmalarada yetişiyorsun:nazar:
abiye nerede diktiriyorsun :uhm: izmirde tanıdıklarım var keşke daha nceden haberim olsaydı:1no2: tavsiyede bulunurdum sana..
benim enişte modalist çevresi oldukça iyi birde annemin arkadaşı vardı bir modacı..neyse hayırlısı olsun umarım içine siner güle güle giy şimdiden hazırlıklar bittimi telaşın çoktur senin sşimdi:teselli:
Ablam bilseydim sorardım ama sana rastlayamadım bu aralar...konu açılırdı belki. neyse bakalım ya daha düğünümüz var o zaman senden yardım isterim tatlum.yerimseniben

ben gelemedim.senağlamasenağlama aslında bu buluşmayı ne çok istemiştim. önce güneş55 aradı. sonra nazar boncuğum. ama gelemezdim. bitoşumla tanışmayı en çokta ben istemiştim üstelik.
başımda türlü dertler var bu ara. gelseydim moralinizi bozacaktım. bu yüzden sizleride üzmek istemedim. artık başka bir zaman kısmet olursa gelirim.
bitoşum hoşgeldin vatanına. hepiniz ayrı ayrı tatlısınız. sizleri çok seviyorum. vereliniortak

hepiniz çok şekersiniz kızlar maşallah..

Desibel abla sizi merak ediyordum gördüm maşallah çok şekersiniz :nazar:

ızmirin güzellikleri yakıyorsunuz ortalıkları maaşallah..........

yaaa hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim ..tamamen süpriz olan bi buluşmaydı ama gerçekten harikaydı son dk saymazsak ..
güneş ablam evet dün ben çok sıkıntılıydım o yüzdendi durgunluğum ama ortam çok güzeldi ..
tüliny sibel abla hamile dedi
millet benle karıştırdı kız suuuuuuu ne diyon len sen ..
resimlerde kendime inanamadım bilmiyorum ama ben bu değilim..arkadaşlar...tamamen duruş hatası ..offfffffffff yaaaaaaaa.......
kibelem hayırlı yolculuklar güzelliğim ,tüliny seninle ilk karşılaşmamızdı bayıldım sana inanaki.....
nazarboncuğum iyiki geldiniz seni tekrar görmek çok güzeldi bitoşuum seni görmeyi okadar istiyoduki ...
SıBEL ablam sana diycek kelişme yok zaten ...kraliçem....
bitoş maalesef gidiyo sayılı gün çabuk geçiyo ne yazıkki...
firstlady ablam seni görmeyi çok isterdim bu sebepten gelmediğini bilseydim ne yapar ne eder gelmene sebep olurudum, ne demek canınızı sıkardım cnmızsın sen bizim ....kar geliyorum yakında kız az bekle...sende beşiz bekliyomuşsun hayırlı olsun ...hhehehe baksana asıl ben çıkmışım beşiz bekler gibi ..

Herkes süper çıkmış.ızmir'in hatunları her zamanki gibi yakıyor valla...:lepi:

Buluşmuş yine izmirin güzel hatunları .. kaydirigubbakcemile3 senağlama

Hepiniz çok çirkin gözüküyorsunuz kıskanmadım işte :umursamaz:

Yakıyorsunuz gene sımsıcaksınız hepinizde..:1hug:

Sizleri tekrardan görmek çok güzeldi kızlar... hihoyyyt :sm_cool:

Hepinize kocaman öpücükler buradan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepiniz çok şekersiniz kızlar maşallah..

Desibel abla sizi merak ediyordum gördüm maşallah çok şekersiniz :nazar:
Sağolasın pamukşekerim...İnşallah senle de tanışmak nasip olur bir gün...zemuszemusŞeniz
İzmirin güzellikleri yakıyorsunuz ortalıkları maaşallah..........
Teşekkürler esyncim...Şeniz
Herkes süper çıkmış.İzmir'in hatunları her zamanki gibi yakıyor valla...:lepi:
Jazmincim teşekkür ediyoruz canım...Şeniz
Buluşmuş yine izmirin güzel hatunları .. kaydirigubbakcemile3 senağlama

Hepiniz çok çirkin gözüküyorsunuz kıskanmadım işte :umursamaz:

Yakıyorsunuz gene sımsıcaksınız hepinizde..:1hug:

Sizleri tekrardan görmek çok güzeldi kızlar... hihoyyyt :sm_cool:

Hepinize kocaman öpücükler buradan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1hug::nazar: :1hug: :nazar: :1hug:

çooooooooooooook sempatiksiniz...........
Hepinize gönülden teşekkürler KK dostlarım...sizi seviyoruz...Şeniz

ayyyy valla super cikmisiniz kislarrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus iste K.K nin farki opuyorumnanaktan bende bulusmak istiyom yaaaa mafoldumben allah muhabbetimizi artirsin Şeniz Şeniz Şeniz kiskananlar catlasin :jeyyar:

herkese yorumları için çok teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

boncuğum kusumm sizlerde öylesiniz maşallah.. opuyorumnanaktan
büyük keyif aldım oraya gelmiş olmaktan..
bitoş ablamı da çok sevdim..
ilkler hiç bitmez.. seneye yine bitoş ablamla nasip olur inş..
kusummm bebene kızmaaaaa yaramazlığı çokmuş ama kızmaaaaaa... kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

kuşşumm napıonuz? biitoom nasıl? senin ilaçları sordum..Diana35 ve glukofen ilacıymış...öptüm yavrukuşumu...opuyorumnanaktanbiitooma selamlar sevgiler...opuyorumnanaktan

herşey için çok teşekkürler hepinizi çok seviyorum bende sizleri tanımaktan çok mutlu oldum ..hayal ettiğimin üstündeydiniz hepiniz...hiç unutmuycam bu günü....inşallah seneye de görüşebiliriz..
ayrıca yorumlar içinde çok teşekkür ederim ...ortim selamlar sanada ....

(BıTOŞ)

cok tatlisiniz izmirin güzel hatunlarii opuyorumnanaktan
dostluklariniz daim olsun insallah..
ah ahh keske yakinlarda olsamda gelseydim yaniniza..
eminim cok eglendinizz :lepi:

vay sizi sizi
izmirli güzeller sizi
kıskanıyorum emme ben
tulinim canım gün geçtikçe daha da güzelleşmissin sanki yaa
boncuğumda gene gelmiş yawrum benim Şeniz

X