Bitmeyen libido derdi

Pembe Bal10cuk

Oğlum 👼🏻♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
1.440
3.784
Merhaba arkadaşlar;

Ben 2 yıldır evliyim. 6 yıldır da eşimle tanışıyoruz. Çok büyük aşkla evlendik. İkimizde birbirimizin ilkiyiz. Sevgiliyken nişanlıyken ilgi olarak çok iyiydi. Hep biryerlerde sevişirdik. Bi sınıra kadar bişeyler yaşardık. 10-12 saat bazen yataktan çıkmazdık. Boğa burcuyuz ikimizde. Ve benim için cinsellik çok önemli. Bitmeyen bi libidom var oda öyleydi eskiden. Ama şimdi ise 3 yıldır eski halinden eser yok. Polis okuluna falan gitti. Adam oradan geldi naptılar şap suyuna mı yatırdılar bu adamı anlamıyorum.🤷‍♀️ Stres bitirdi. Şimdi yeni yeni mesleği benimsedi alıştı. Ama halen cinselliğe uzak. Yani evliliklede alakası yok. Evlenmeden 1 yıl önce bıcak gibi kesildi okuldan gelince. Hep stres yaptı işini. Tamam görevleri zorluğu acemliği vardı eziyorlardı başta ama şuan sicilli memur ve rahat. Yinede düzeltemiyorum. O eski kıpır kıpır adam kayboldu. 31 yaşında bi olgunluk çöktü. Zorla yatağa sokuyorum. Tıbbi sorunuda yok sadece uykusuzluğu, işi gücü, duş almayı vs vs bahane ediyor. Bende çok bakımlı biriyim. Çok beğenir beni. Hatta çoğu zaman kendi gelip seni arzuluyorum diyor seviniyorum hadi yapalım o zaman diyorum. Şimdi olmaz diyo kendini durduruyor. Buna okulda alıştı orada şartlar çok zordu diye seks aklına bile getirmiyordu doğuda sıcak su bile yoktu okullarında. Bırakamıyor şimdi alışkanlıklarını seks diyince hep durduruyor kendini. Bende hamileyim 8+6 da. İsteğim geçer azalır dedim dahada arttı. Ee yeni bahaneside bebeğe bişey olur korkusu. Doktor izin verdi duydu yinede uzak duruyor. Artık bıktım bu ilgisizlikten. Aldatma vs aklımın ucundan geçmiyor. Çünkü hep benim yanımda, telefon vs herşeyini verir. Deli gibide seviyor bi dediğimi iki etmez. Canım istiyor dedim mi yapar. Ama ben o istesin beni istiyorum. Hiç evlendiğimden beri “yaa bugün olmaz daha yeni yaptık ara verelim” vs diyemedim. Hep o bana ödül gibi geldi. Bıktıradıya bi yaşayamadık. 23 yaşındayım ve çok enerjik biriyim bu hale dayanamıyorum. Eşimi de çok seviyorum bu konu hariç herşeyinden memnunum. Sevgiliyken hiç böyle hayal etmemiştim.

Benim gibi yaşayan ve aşan biri varsa bi yol göstersin lütfen.🙏🏻 Almadığım gecelikler kıyafetler abuk subuk şeyler kalmadı. Tamam giyince bayılıyor yapıor ama ben istemeden o gelsin istiyorum. Benim değil hergün onun başı ağrıyor mübarek.🙄🤦‍♀️

Lütfen yorumlarınız saygı çerçevesinde ve kırmadan olursa çok sevinirim arkadaşlar.🎈

Şuan mesleki anlamda rahat demişsiniz ama sonuçta zorlu bir süreçten geçmiş, yıpranmış olabilir. Belki bir psikologa gitse, normale döner. Açık açık konuştunuz mu, böyle değildik, şimdi ne oldu, bu değişim neden diye sordunuz mu? Belki kafasına takılan başka sorunlar vardır. Sevişelim diye üstüne gitmeyin, baskı daha çok soğutabilir insanı. Sıkıntısı ne ise, onu ortaya çıkarıp, çözmek lazım.

Bir de hamilelikte istek azalmaz, aksine artar.

Ayni dert bizde de var. Esimin isi cook yogun eve geldimi oturduğu yerde uyuyor. 2 senedir adam ununu eledi, eleğini asti.. yani sen yanasir istersen istedigini elde edersin,ama bende o gelsin sirnassin istesin diyorum cix. Esime kalsa ben rahibe olurum o rahip. Asdj

Yaa hiç sorma. 1 gün çalışıyor 1 gün tatil. Oturduğu yerde kimlik sorguluyor şuan rahat ama dedğin gibi eleği asmış geri aldıramıyoruz.🤷‍♀️

Şuan mesleki anlamda rahat demişsiniz ama sonuçta zorlu bir süreçten geçmiş, yıpranmış olabilir. Belki bir psikologa gitse, normale döner. Açık açık konuştunuz mu, böyle değildik, şimdi ne oldu, bu değişim neden diye sordunuz mu? Belki kafasına takılan başka sorunlar vardır. Sevişelim diye üstüne gitmeyin, baskı daha çok soğutabilir insanı. Sıkıntısı ne ise, onu ortaya çıkarıp, çözmek lazım.

Bir de hamilelikte istek azalmaz, aksine artar.

Neler neler. Her şekilde konuştuk. Ben çok ağladım üzüldü hatta beni üzdüğü için kaç kere ağladı oda. Haklısın ne desen diyor. Ben seni istiyorum bazen işyerinde bile düşünüyorum ama nedense başka sebebler ağır basıyor hep öteliyorum diyo. Bişey bahane oluyor diyor. Sorunu çözmeye çok uğraştım üstüne gitmiyorum son 6 aydır artık saldım. İçime atıyorum. Ona iyi davranıyorum konusunu bile açmıyorum. Oda demişti bi süre uzaklaşınca konudan düzelirim diye ama düzelmedi. Halen aynı. Çok sevdiğimiz bir aile psikologunuz var onunlada görüştük durumu. Eşime tavsiyeler verdi. Ufak tefek faydası oldu ama geçici faydalar ve atıyorum eskiden ben isteyince bahane uyduruyorsa, terapiden sonra ben isteyince tamam dedi. Fark bu kadar yani oda geçici😕

Ya bitmeyen kota bi anda meslek değişince bıçak gibi keser mi 🤦‍♀️ Ayrıca hiç ilişki yaşamadık ki evlenince ilk kez yaşadı normalde daha yeni başlaması lazım.🙄
Evlenmeden sevişiyorduk gibi bir şey okudum sanki ona binaen yazdım. Valla ben de uçsuz bucaksız bir sevişme potansiyeli olan biriyim her gün sevişmemize rağmen maalesef. Eşim çoğu zaman bana ayak uydursa da, uyduramadığı durumlar da oluyor. Gıcık oluyorum :confused: sizin durumunuzda olsam ekstra sinirlenirdim. Bence beşyüz kere de olsa konuşun çözüm arayın. 23 yaşındasınız, bu gençlikte ne zamana kadar yokluk çekeceksiniz :confused:

Yaşadığı stres ve doygunluk olabilir mi? Evlilikten sonraki sexs hayatı herkesin aynı olmayabiliyor. Herkesin farklı bir dinamiği var sonucta.

Ya, kusura bakmayın amacım sizi kırmak değil ama cinsellik için, yanaşmıyor, istemiyor diye ağlamak da ne? Eşim bana böyle diygusalli bilmem neli cinsellik baskısı yapsa daha da uzaklasirim. Dusunsenize, eve gelmişim, yorgunluktan ayakta duramıyorum ama eşim gözümün icine bakıyor sex sex diye.

Birkaç ay sonra bebeğiniz olacak ve sizin de yorgunluktan libodonuzun aklınıza bile gelmediği zamanlar olacak. Eşinizin böyle zamanlarda size baski yaptığını ve hep sex beklentisi içinde olduğunu dusunsenize. Biraz empati yapın. Sex e düşkün olan sizseniz o zaman da gururu bir kenara bırakıp, siz talep edin. Teklif beklemek ve buna icerlemek de neyin nesi?

Evlenmeden sevişiyorduk gibi bir şey okudum sanki ona binaen yazdım. Valla ben de uçsuz bucaksız bir sevişme potansiyeli olan biriyim her gün sevişmemize rağmen maalesef. Eşim çoğu zaman bana ayak uydursa da, uyduramadığı durumlar da oluyor. Gıcık oluyorum :confused: sizin durumunuzda olsam ekstra sinirlenirdim. Bence beşyüz kere de olsa konuşun çözüm arayın. 23 yaşındasınız, bu gençlikte ne zamana kadar yokluk çekeceksiniz :confused:

Yani çok yüzeyseldi bi erkek için.🙈 maalesef bende kızıyorum ama çözüm arıyorum. Her yolu denedim.🤦‍♀️

Siz yataktan cikmadiginiz dönemler "on sevisme " yasiyormussunuz anladığım kadarıyla.Yani tam bir birleşme olmuyor,hep arzunun üst perdede olduğu çizgide ilerliyormussunuz. Tam olarak ilişki gerçekleşmeye başlayınca eşinizin nazarında birşeyler değişmiş.Performans kaygısı da olabilir eşinizin yaşadığı ,kadın bedeninde/ sizde cinsel birleşme sırasında olan bir değişimden hoşlanmıyor da olabilir. Eşiniz mizaç olarak nasıl birisidir takintilara açık mıdır?

Ya, kusura bakmayın amacım sizi kırmak değil ama cinsellik için, yanaşmıyor, istemiyor diye ağlamak da ne? Eşim bana böyle diygusalli bilmem neli cinsellik baskısı yapsa daha da uzaklasirim. Dusunsenize, eve gelmişim, yorgunluktan ayakta duramıyorum ama eşim gözümün icine bakıyor sex sex diye.

Birkaç ay sonra bebeğiniz olacak ve sizin de yorgunluktan libodonuzun aklınıza bile gelmediği zamanlar olacak. Eşinizin böyle zamanlarda size baski yaptığını ve hep sex beklentisi içinde olduğunu dusunsenize. Biraz empati yapın. Sex e düşkün olan sizseniz o zaman da gururu bir kenara bırakıp, siz talep edin. Teklif beklemek ve buna icerlemek de neyin nesi?

Eğer seks hayatınızda benim kadar önemli değilse bunu anlamızı bekleyemem öncelikle yorumunza saygı duyarım.

Yalnız yorucu bir işi yok. 1 gün çalışıp 1 gün tatil ve masabaşı yemek su herşeyleri önünde. Ben çok daha koşturmacalı ve yorucu bir işe sahibim. Günde bazen 4 gelin çekimine gidiyorum. Telefonlarım hiç susmuyor. O bile diyor bu enerjiyi nerden buluyorsun diye.

Gelelim içerleme konusuna. Mesele sevgilikte gördüğüm o sevgi heyecan o istek hissiyat. Bir kadın olarak sevdiğim adam beni istesin isterim. Zira bazen 20 gün senelik izine çıkıyor tatile gidiyoruz özel bi villaya. Sessiz sakin. Orada bile aynı bahaneler söz konusu. Yani mesele o şekidle değil

Siz yataktan cikmadiginiz dönemler "on sevisme " yasiyormussunuz anladığım kadarıyla.Yani tam bir birleşme olmuyor,hep arzunun üst perdede olduğu çizgide ilerliyormussunuz. Tam olarak ilişki gerçekleşmeye başlayınca eşinizin nazarında birşeyler değişmiş.Performans kaygısı da olabilir eşinizin yaşadığı ,kadın bedeninde/ sizde cinsel birleşme sırasında olan bir değişimden hoşlanmıyor da olabilir. Eşiniz mizaç olarak nasıl birisidir takintilara açık mıdır?

Şöyle dedğinizi bende düşündüm. Yalnız bu isteksizlik evlilikten önce ki süreçte. Yani henüz halen heyecanın devam ettiği sürede bir anda başladı. Okul stresi yüzünden uzak kaldık ve hep kendini öteledi. Yani evlilikten 1 yıl önce başladı. Evlenince eskiye döner, hem mesleğe alışır dedim ama adamda alışkanlık kaldı.

Cinselliğe gelirsek yaptığı zaman performansdan çok memnunum. Aynı sevgili gibi hatta daha güzel oluyor. Ama o kıvama gelip ikna edene kadar göbeğim çatlıyor. Ayrıca hep diyor evliliği çok sevdim gerçeğini yapmak çok daha güzelmiş bambaşkaymış hep diyor. İşin içinden çıkamıyorum

Eğer seks hayatınızda benim kadar önemli değilse bunu anlamızı bekleyemem öncelikle yorumunza saygı duyarım.

Yalnız yorucu bir işi yok. 1 gün çalışıp 1 gün tatil ve masabaşı yemek su herşeyleri önünde. Ben çok daha koşturmacalı ve yorucu bir işe sahibim. Günde bazen 4 gelin çekimine gidiyorum. Telefonlarım hiç susmuyor. O bile diyor bu enerjiyi nerden buluyorsun diye.

Gelelim içerleme konusuna. Mesele sevgilikte gördüğüm o sevgi heyecan o istek hissiyat. Bir kadın olarak sevdiğim adam beni istesin isterim. Zira bazen 20 gün senelik izine çıkıyor tatile gidiyoruz özel bi villaya. Sessiz sakin. Orada bile aynı bahaneler söz konusu. Yani mesele o şekidle değil
Eşinizi sevişmekten soğutan bir şeyler olabilir gibi geldi bana.

Yaşadığı stres ve doygunluk olabilir mi? Evlilikten sonraki sexs hayatı herkesin aynı olmayabiliyor. Herkesin farklı bir dinamiği var sonucta.

Yani doygunluğu 30 lu yaşında en dinamik zamanında ulaşmasına anlam veremiyorum. Bazen eli ayağı titriyor otururken falan istek geliyor ama dur şimdi olmaz şu bahane bu bahane diyor ama dedikleride hep saçma bahaneler.

Erkeklerin genelinde bu var galiba benim esimde evlendikten sonra duruldu ama ben sinirleniyorum laf sokuyorum bu aralar duzeldi hergun pesimde laf sokmak iyi geliyor benimkine ama sizde belki ters tepki yapabilir biraz ayri kalsaniz nasil olur acaba. Biz bi 1 ay filan ayri kalinca acayip degisiyor esimde bende sanki yeni evli gibi oluyor az ailenizemi gitseniz acaba

Eşinizi sevişmekten soğutan bir şeyler olabilir gibi geldi bana.

Yaa aslında çok açık sözlü birisi. Hatta o konuda çok odundur. Bende bişeyi beğenmese pat diye söyler. O kadar sıkıştırdımki hep ben sana bayılıyorum çok mutluyum seninle diyor. Benim hatam ilgisiz anlayışsız öküzün tekiyim diyor 🤦‍♀️ Kıyamıyorum kızmaya

Erkeklerin genelinde bu var galiba benim esimde evlendikten sonra duruldu ama ben sinirleniyorum laf sokuyorum bu aralar duzeldi hergun pesimde laf sokmak iyi geliyor benimkine ama sizde belki ters tepki yapabilir biraz ayri kalsaniz nasil olur acaba. Biz bi 1 ay filan ayri kalinca acayip degisiyor esimde bende sanki yeni evli gibi oluyor az ailenizemi gitseniz acaba

Yaa iş gereği bazen gidiyorum 20 gün falan şehir dışında oluyorum. Geldiğimde ilk 2-3 gün sevgi patlaması yaşıyor. Sonra yine aynı. Laf sokmak fayda ediyor ama oda sahte ve geçici oluyor. Ben tekrar eskisi gibi aşık olsun öyle davransın istiyorum.

X