bitmeyen kanama, prolaktin sorunu:(((

EfnanSena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
211
98
98
38
iyi geceler kızlar, bir sorunum var. Genç kızlığımdan beri adet döngümde sıkıntı var. Evlendikten sonra da devam etti zamanında kist falan cıkmıstı doğum kontrol hapları vesaire...Adet oluyorum ve bitmiyor resmen artık özre giriyor tabi var bir sıkıntı yine. Yine böyle bir kanama sonrası doktora gittim cok korkuyordum bulunduğum yerde de bayan doktor sıkıntı erkek doktora gidemem cok utanıyorum. evlendikten sonra ilk kadın doğuma gittiğimde cok canım yandı fobi oldu resmen. iki kez gittim evlendikten sonra prolaktin hormonumun yükseldiğini söyledi rahimde sıkıntı yok dedi ve dostinex diye bir ilaç verdi kanama kesildi sonra düştü hormonum. şimdi sanırım yine benzer bir sıkıntı var buarada hasimatom da var, bir çeşit tiroit r. tiroitte bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum gitmiştim çünkü doktora. Artık kadın doğumdan cok korkuyorum, biliyorum gitmem de lazım ama cok korkuyorum , hem doktordan hem de birsey cıkar diye. gecen soğan kürüne başladım dün midem kötüydü içemedim. devam ediyorum içmeye, benzer sorun yaşayan var mı. İki yıllık evliyim 29 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…