- 10 Ağustos 2015
- 90
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi peritozu96
-
ketoral felan şampuan hiç kullanmadın mı?benimde saç derimde var vücudum da az da olsa bazı bölgelerde var ama saçlarımı yolasım geliyor.
Benimde ellerimde var, her yolu denedim ilaç, bitkisel vs. ama malesef hiç bir şey fayda etmiyor.
Aloea vera yağını surekli olarak kullanın zamanla geçtiğini göreceksiniz inş.Saçımda ve yüzümde egzama var.Doktora defalarca gitmeme rağmen ilaçlar geçici çözüm sağladı.Kepek şampuanı da bir işe yaramadı.Saçımdaki kabuklardan kurtulamk istiyorum.Var mı bir yoluvarsa bir çözümü söyleyin lütfen
Aloe vera içerikli ürünler üreten bir firma var. Ablamın egzemasına benim sedeflerime çok çok iyi geldi o ürünler bir deneyin isterseniz.
Saçımda ve yüzümde egzama var.Doktora defalarca gitmeme rağmen ilaçlar geçici çözüm sağladı.Kepek şampuanı da bir işe yaramadı.Saçımdaki kabuklardan kurtulamk istiyorum.Var mı bir yoluvarsa bir çözümü söyleyin lütfen
Tetre mi tetra mı?Malesef hiç bir yöntem ise yaramıyor.. arkadaşım için 5 yıl oldu her yolu denedik.. Doktorlar aktarlar cabası..
Fakat sorun bir tek ellerde ise tetre yaprağı var, düzenli kullanildiginda kesin çözüm veriyor.. yengemde ise yaramıştı.. lakin egzamanin son safhaları müstesna..
Tetre mi tetra mı?
bulgaristan da heryerde tetre diye geçer.. hatta tetere yaprağı derler.. ayva yaprağı gibi olur.. burda türkiye de tetra deniliyor ise bilemem..
Evet Tetra deniliyor canım, yukarıya tarif ekledim bu sorunu yaşıyorsan belki senin de işine yarar.
Benim değil de komşumun var böyle bir çilesi.. 5 yıl oldu kızcağız denemediği çare kalmadı.. Bu yaprak kaldı en son; kaynatip denedik de işe yaramadı.. kuru ilk kez okudum ve dikkatimi çekti zaten.. bu şekilde denememistik.. yapraktan elimde bolca mevcut haliyle.. Tatilden dönsün bir de bu şekilde deneyelim bakalım.. ne kaybederiz ki?? Teşekkürler ayrıca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?