bu manzara eslemin hayalindene öte bişeydi
daha önce böyle bi oda yı görmek biyana duymamıştı bile...gözüne ilk çarpan hiç şüphesiz pamuk iplikleriyle kaplı o minicik beşik olmıuştu...her yer rengarenkti..
çizgiflmkahramanlarının reimleriyle donatılmış dolaplar duvarlar..pastel renklerle süslenmiş perde ve halı.
ve ismini dahi bilmedi onlarca oyuncak çeşidi vardı etrafta..
küçük adımlarla ilerledi odada ..hemen sağda bi giriş daha vardı pembe bi perdeyle çevrili.
perdenin arkası başka bi rüyaydı sanki..
yine pamuk ipliğiyle çevrilmiş dev bi yatak..lilanın en güzel tonlarından oluşan aksesüarlar ve yine aynı renkten perde ve halı..
yatağın başında şirinmi şirin bi koltuk ve duvarı yarısını kaplamış bi televizyon..
odanın bi duvarı tamamen penceren ibaretti bahçeye açılan bi kapı vardı burda
ve mükemmel bi manzara..yatağın başındaki abajür bi menekşeyi andırıyordu sanki..ve yine yatağin hemen yanında dev bi gardolap vardı..plazmanın bulundu duvarın altında..etrafı incilerle donatılmış bi makyaj masası vardı..bi kaçtane boş çerçece süslemişti masayı..
yine kapının hemen sağında küçük bi lavoba ve duş kabini yer alıyordu..
eslem şaşkındı ... sadece bi kapıydı açtığı..
bu kadra şeymi sığmıştı o kapının arkasına..
murat sesliği bozdu kısık bi sesle
eğer yaşasaydılar onlar için tasarlamıştım burayı..
eslem...b bn burada kalamam ..bana küçük bi oda verin yeter..bu burası çok güzel..
ama ama kalamam inanın..
murat:size fikrinizi soran olmadı eslem hanım..eğer bn patronsam kurallları bn koyarım
eslem:murat bey ama
murat:bu odanın hayallerim arasında yokolmasını istemiyorum
bu odayı küçük bi meleğin hatrına tasarladım ve bnim için her bebek melektir..
burda kalarak bni mutlu edeceğinize emin olabilirsiniz.....ayşe hanım size evi gezdirsin sonra yemek yeriz olurmu..eslem

lur evet olur..eslem elinde olmafdan kekeliyordu
haketmedi bişeydi bu...bu kadar iyilk ağır gelmi,şti yüreğine..
ayşe hanım içeri girdi elinde ömerle..
ah be kuzum körpecik yavruyla işe mi girdin sen kaç gün oldu doğuralı hıı
şeyy bn 1 hafta oldu..murat dvm etti konuşmaya
ayşe hanım :esleme evi gezdir ..artık sizinle çalışacak..eşini 5 ay önce kaybetmiş.aileside yokmuş
bu işe çok ihtiyacı oldunu söyledi..biliyosun bnde bi çalışan aryodum zaten
eslem daha öncede çalışmış tecrubeli sayılır değilmi eslem dedi gözkırpara
eslem:e evet evet çalıştıom ayşe abla eşimi kaybedince mecbur kaldım dedi
murata mahçup bi şekilde bakarak.
ayşe hanım:yaa vah yavrum kusura bakma bnde pat diye sordum böyle..murat oğlum bi 40 gün izin ver bu kızcaza..allah etmeye başına bi hal gelir..eskiden doğum yapan kadınlarrı kimselere göstermezlerdi 40 gün..bizim zamanımızda b..murat ayşe hanımın sözünü keserek koca bi kahkaha attı
ilahi ayşe hatun..ço yaşa sn ya..hahhah
eslemde tebessüm etti.muratın 32 dişini göstererek attığı kahkalara
ayşe hanı m:kaşlarını çatarak=et bakalım alayını sn..bideda konuşursam iki olsun
murat=tmm tezzem kızma ya komik geldi biranda ..olur olur 40 gün çalışmasın.derken bi yandanda gülüyordu tekrar...
atşe hanım ve arif usta tam 40 yıllık karı kocaydılar..geçimlerini bu çiftlikte çalışarak sağlıyorlardı 3 çoçukları vardı hepsi evliydi arada gelir giderlerdi yanlarına..
eslem yemektenn sonra kendini rüyada sandığı odasına çekildi..
ömer çiftliğin temiz havasından olacakki yeni beşiğinde mışıl mışıl uyuyordu ..uykusunda gülücükler saçarak..
eslem oğlunu seyretti uzun bi süre başını okşayarak...
sn olmasan bnde olmazdım dedi gözleri dolarak...
bu güğzelliklerin sebebi sensin..rabbbim senin masumiyetinee gönderdi bu insanları..odadı ki gece lambası okadar loş bi işık saçıyorduki etrafa..eslem duygu selinde yüzüyordu adeta........
ve nihatet kuş cıvıltılarıyla kapıyı çalan sabah...