Bitmeyen enerji ve uyku bozukluğu

enerji dışında uyku bozukluğu bende de mevcut. zamanında bir psikiyatristin verdiği ilaçla çok güzel uyuyordum fakat yan etkileri güçlü ve ağır bir ilaçtı. bırakma evresinde canım çıktı.
hala daha uyku konusunda sıkıntılar çekiyorum.
bir kan tahlilinizi yaptırın öncelikle, bir sorun yoksa psikiyatrist ve ya psikologla görüşün.

Aynen katılıyorum verdiği cevabı ben de saçma buldum. Nedense insanlar oturup kendi kendine internetten teşhis koymaya çok meraklı. Hani paniklediyse belki basit bir şeydir diye tiroid örneğini verdim de en doğrusunu doktor bilir. Ondan değil, bundan değil şundan şeklinde bi cevap vermesi çok saçma olmuş konu sahibinin. Bu kadar eminsen psikolojik olduğuna o zaman vakit kaybetmeden git psikiyatriye konu sahibi. Konu açma sebebin ne tam olarak?

Bipolar manik evre olabilir mi ? Bunun arkasından depresyon gelirse mutlaka gidin psikiyatre.

Yalnız değilmişim üç gündür zombi gibiyim. Geçen sene de bu zamanlarda aynısı olmuştu sahurda pat diye uyanıp bir daha uyuyamamıştım.ertesi gün de ya yine uyuyamazsam deyip bu sefer 4 ay uyuyamamıştım belki günde 2-3 saat. Eczaneden aldığım bi ilaç birkaç gün idare etti ama alışkanlık yapınca o da etkilemedi sanırım. Şimdi yine aynı mevzu uyuyamıyorum deli gibi uykum var ama dalamıyorum tam dalacakken kalp atışım hızlanıyor terliyorum. Psikiyatra gitme imkanım yok çünkü polisliğe hazırlanıyorum psikiyatri geçmişimin olmaması lazım bi çare bulursanız bana da söyleyin lütfen

slm sanırım bi çok kişi aynı şeyi yaşıyor. Bende 3 yıldan beri ara araoluyor. Anksiyete ilaçları kullandım. onlar da zamanla hep dozunu artırmak gerekiyor. Şöyle kafayı koydum bi sabah olmasını istiyorum. ama yok arada illa uyanıcam. sonra da uykum kaçıyor. bu yazın daha çok yaşanıyor bende. Ben bazen telefonda sakinleştirici videolar oluyor. kulaklığı takıp onu dinliyorum. öyle uyuyakalıyorum.

mutlaka bir doktora görünmelisiniz bence

Geçti mi acaba

Nasıl hallettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…