Merhaba arkadaşlar gün içinde düzenli spor, yürüyüş yapıp sürekli aktif olduğum halde bir türlü enerjimi atamıyorum. Özellikle de akşamları yürüme ihtiyacı bastırıyor. Günde 1 saat spor 2 saat yürüyüş yaptığım halde gece yarısı ansızın uyanıp yürüme ihtiyacı duyuyorum ve son zamanlarda bu durumu o kadar stres yaptım ki stresten uyku bozuklukları baş göstermeye başladı. Uykuya daldıktan sonra sürekli uyanma, sabah çok erken kalkma ve bir daha uyuyamama gibi. Dün sadece 3 saat uyudum mesela sabah yorgun ve baş ağrısıyla uyandım şimdi işe gelip azıcık hava aldıktan sonra ise tüm yorgunluğum geçti yine yürüme, müzik dinleme, enerjimi atma ihtiyacı hissediyorum. İnsan son günlerde hep az uyuduğu halde gün içinde neden uykusu gelmez, bir kere bile uyuklamaz? Sebep gerçekten enerji mi yoksa anksiyete mi, ikisi mi hiç bilmiyorum ama uykusuzluk sonucu tatlı krizleri, mide ağrıları, dalgınlıklar yaşamaya başladım. Psiyatriye görünsem ilaç verecek ve alışkanlık yapsın istemiyorum, yan etkileri de çabası. Yinede gitmeli miyim yoksa bir süre beklemeli miyim mevsim geçişlerinden ötürü geçici bir durum olabilir mi?