- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Şuan görümcem rahatsız evli ve kaynanam bakıyor ona bütün hastane masraflarını karşılıyor damadı 10 TL yardım yapmiyor. Benim slak koca da hala babasına aciyorÇok afedersiniz ama her ailede birine semer vurulur. Eşiniz seçilmiş sizinkinde. Allahtan sizi dinliyor. Ne biçim insanlar yahu?
Ben artık düğün borcunuda geçtim. Buzamana kadar evlerinin kredisini ödedik daha bugün eşime kredi borcu ikiye katlandı diyor. Oda bizi aşar bizim eve tek maaşla zor geçiniyoz onlara 4 maaş giriyor 3 kişiler görümcem çalışıyor 2 tane kira gelirleri var kayinbabamda çalışıyorNe borcu ben anlamadım eğer bana evladı olarak bir düğün yapamıyor yada bir eşya alırken o an yardım etmiyor ise neden doğurdular acaba ? Evlendikten sonrA tmm ama o süreçte yardım edecek tabi ailesi borç nedir allah aşkına
Sanırım öyleTaze evliyken kendinizi geçindirmeyi öğreneceğiniz zaman da eş ailesini mi geçindiriyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım
Eşinizi kendi çekirdek ailenizin borcuna sokmaktan başka çareniz yok o zaman..(Evi büyütün arabayı büyütün vs.)ihtiyacı olmayan bir parayı neden ister ki ailesi?Sanırım öyle
Bu yaşına kadar babasının kredisini ödedi. Evlendikten sonrada borç olduğu için krediyede yardım ettim bu zamana kadar aylık ödedik dünde fiyat iki katına çıkınca sinirlerim bozuldu artık. Bize ağır gelir tek maaşla .Eşinizi kendi çekirdek ailenizin borcuna sokmaktan başka çareniz yok o zaman..(Evi büyütün arabayı büyütün vs.)ihtiyacı olmayan bir parayı neden ister ki ailesi?
Ne biliyim ben işte sozlenmeden borçsuz düğün yapicaz dediler eşimle ortak ödediler ama ben o borç deyipte aldığı parayı şahsen kayinbabamn kendine aldığını düşünüyorum. Şuanda bizim ev eşimin üstüne yıllarca çalışmış evlenmeden eşimin üstüne yapmış. Şimdi kayinbabamn evinin kredisini ortak oduyoduk dün 2 kat oducez fiyat artii diyince benim sartsller arttı sonuçta düğün borcunu bitirmisiz o evden eşim çıkmış keseler ayrı buzamana kadar kredide ödedik iki katı bizi aşar benim eşim tek maaş onların evine 4 maaş giriyor . Eşimle konuştum ama o da bana hak verdi babamla konuscam dediHayatmda bu kadar saçma şey çok az görmüşümdür. Eşiniz bekarden ailesinin borçlarını ödeyeceğine birikim yapsaydı zaten düğünü de altınları da borçsuz yapardınız. Zaten paraları yoksa ne diye düğün yapmışlar altın takmışlar? Ay nerden baksam saçmalık, bitmez bu yarın başka bir borç çıkartırlar. Eşiniz yolunacak kaz ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?