- Konu Sahibi IstanbulDream
-
Rabbim tez zamanda tüm borçlarınızdan kurtarsın feraha ulaştırsın inşallah.borç çok zor birşey bunlarda gelir geçer sen Allaha sığın güven bugünlerde arkada kalır
Ben calisiyorum. Borclarin olusmasinda bir cok sebep var dugun ev esyasi yeni is kurma vs , zaten sorun o borclari kapatamadan ustune borc eklenmesiSiz çalışıyor musunuz peki ?
Çalışmıyorsanız çalışmaya başlamalısınız.
Ama bu borçlar neden oldu orasıda önemli.
Sonuçta 5 yıl kısa bir süre değil.
Rabbim saglik versinMerhabalar
Evlendigimden beri yaklaşık 5 yıldır borç içindeyiz. Eşim iş kurmak istedi zamanında para biriktirmeden ona yatırım yaptık. O olmadı başka yatırımlara girdi ve hepsini malesef zararla kapattık. içine girdiğimiz borç batağıdan çalışıp çıkabilme potansiyeli vardı, lakin rabbimin bir imtihanıyla daha karşı karşıya kaldık.. Eşimin sağlığı gitti ve şuan hiç çaşılamıyor.
Eşimin rahatsızlığına mı üzüleyim,
Borçların bir türlü bitememesine mi üzüleyim bilmiyorumbu sekilde cocuk bile düsünemiyoruz..
Cevremde kimseye anlatamiyorum
bu durumu.. icimi buraya dökmek istedim
Ve bunu okuyan herkesten sadece Dua bekliyorum
Amin.. Sade nikahtan yanaydimKardesim evli degilim ama borcum var seni ck iyi anliyorum.. Allahm eda etsin bu zincirden kurtulalim aetik bireysel hata ve imtihan olarak goruyorum. Sifa versin esine de ciddi bisey mi ailelerden destek istebilirsiniz.
sade dugunden yanayım minumum az giderle ve is kurma borclu iken cok riskli bisey keske borclri kapatsaydiniz.
amin allah razı oldun sizdenAllah'ım yüreğinize ferahlık versingönlünüzde ne varsa rabbim onu nasip etsin inşallah ❤
amin allah razi olsunRabbim saglik versin
Merhabalar
Evlendigimden beri yaklaşık 5 yıldır borç içindeyiz. Eşim iş kurmak istedi zamanında para biriktirmeden ona yatırım yaptık. O olmadı başka yatırımlara girdi ve hepsini malesef zararla kapattık. içine girdiğimiz borç batağıdan çalışıp çıkabilme potansiyeli vardı, lakin rabbimin bir imtihanıyla daha karşı karşıya kaldık.. Eşimin sağlığı gitti ve şuan hiç çaşılamıyor.
Eşimin rahatsızlığına mı üzüleyim,
Borçların bir türlü bitememesine mi üzüleyim bilmiyorumbu sekilde cocuk bile düsünemiyoruz..
Cevremde kimseye anlatamiyorum
bu durumu.. icimi buraya dökmek istedim
Ve bunu okuyan herkesten sadece Dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?