Bitmek üzereyim,ne olur siz duyun sesimi :(

herseyi tartismak cok anlamsiz asil cevapi adam vermis sana : seni sevip sevmedigimi dusunmemlazim mis !! bundan ilerisi yok sanirim, sen daha neyi dusunuyorsun, yanlisin bence cok odun vermen , kaanatimca cok odun verenler olmasi gerektigi gibi sevilmiyor sayilmiyor , kisilik ortada olmasi gerekior hic birsey tek tarafli olmaz

malesef en büyük hatanı müstakbel kocanı dınleyıp ışı bırakmakla yapmışsın

hem temmuzda oturduğum evden çıkmak zorundayım dıyorsun, nerde yaşıcaksın

daha ev bıle yok ortada

bıraz gızlı gelışmış sankı herşey 1 sene çok az bı zaman

çok kırıcı konuşmuş bıde ne demen senın bana bı kuruş faydan yok

ıyı düşün bence...

Okurken 3 bardak su içtim bayılacaktım bu ne Allahaşkına? adam düğün salonu için 100 tl vermiyor sen ona güvenip iş bırakmışsın... adam bana biir kuruş faydan mı vaken demiş ya demek ki fayda bekliyor? 3 çeyreği bozmuşsun bu ne bulunmaz hint kumaşı mı? sen aciz zavallı mısın sanki de senle tenezzül edip evlenecek ayaklarında? adamın sana sevgisi var mı onu düşün derim önce? ne bu soğuk tavırlar adamda ? bunla evlensen ne üç gün sonra boşanma... işin varmış düzenin varmış güzelim sana değer vermeyen adamı sevsen ne ki? adamı değil önce kendini sev sen! yazık ya

adam bildiğin evlilikten caymış sadece sorun çıkararak seni suçlu göstermeye çalışıp işin içinden sıyrılmaya çalışıyor
lütfen sende kendini düşürme ağır ol
yoksa başka türlü hiç bir işin rast gitmez

Ben işimi tam anlamda bırakmadım..şimdiden başka iş görüşmelerine gidiyorum ve zaten ağustosun sonuna kadar şimdiki şirketteyim.o muhabbet sadece ya olmazsa hani ya benim iş bulmam uzun sürerse diye yapıldı.. emin oldun,ben istesem hemen iş bulurum yani istesem derken 400tl bile olsa o işi bulurum..bu konuda artık güveniyorum kendime,çok şükür.
bu arada hepinize çok teşekkür ederim,bana yardımcı olduğunuz için.allah sizden razı olsun.
demin beni aradı ve diyor ki 'seni çok çok seviyorum,ama gıcksın'. bende dedim,şimdide benim düşünmem lazım seni sevip sevmediğimi..
kızlar inanın öyle şoktayım ki şuan.duyduklarıma inanamıyorum...öyle ağır laflar konuştu ki bana.aklım almıyor..

balık baştan kokar Allah sevgili kuluymuşunki gerçek yüzünü sana evlenmeden önce gösteriyor bu tip erkeklerin evlendikten sonraki hallerini bir derdim varda oku ve hakkında hayırlısı olsun bence ayrıl

Canıım, Ben olsaydım ne yapardım? Hiç tereddütsüz ve h e m e n .. bir süre sonra ne kadar ikna etmeye çalışırsa çalışsın.. kesinlikle bitirirdim. Ne yüzünü gör .. ne de yüzünü göster. Zayıflığa düşüp de devam etmemek için. bence, tabii .. Ama her ne şekilde gelişirse gelişssin.. bu beraberlikte mutluluk ihtimaliniz, milyonda bir. lütfen kusura bakma.

KIZLAR .. bir de bişey sorabilirmiyim..yanlış anlamayın..beni anlamaya çalışın.merakımdan soruyorum sadece..
bir erkek atıyorum 3000tl maaş alıyor. kadında diyor ki ben evimin hanımı olmak istiyorum,çocuk istiyorum çocuklarıma bakmak istiyorum.mesela bunları söylüyor. bu erkek eşini zorla çalıştırıp,çocuk konusunu 3 yıla kadar erteleme hakkı var mı?
yani yanlış anlamayın..ama farz edinki ben böyle istiyorum (ki,istemiyorum,çalışırım zaten çalışıyorum) ama bir erkek, eşine sürekli baskı yapıp onu zorla çalıştırabilirmi? dayatabilirmi?

bence düğünü erteleyin sonradan üzülmektense 1 yıl daha bekleyin, nişanlını daha iyi tanırsın, yavaş yavaş hazırlıklarınızı bitirirsiniz, hemde kendini biraz daha ağırdan satmış olursun.. o ailesinin söylediği kötü dönemi de atlatır yardımcı olurlar belki, kendinden çok fazla taviz verme lütfen.

inan dayanadım, yine yazıyorum. sevginden ölmek üzere gibi bile olduğunu hissetsen.. yine de yapma,, acını göm içine.. yoluna devam. bundan sana hayır gelebileceğini hiç ama hiç sanmıyorum. olan.. nişanlı ya da evli, onunla geçireceğin yıllara olur.

hem seni sevdiğimi düşünmem lazım demiş hemde ailesine düşkün... bi halt olmaz nişanlınızdan

iyice havaya girmiş, sizi hak etmiyor

Zorla çalıştırmak? çalıştırıp elinden parasını mı alıyor ki? öyle bir durum yoksa bence karısının kendi parasını kendisinin kazanmasını istemesi çok anormal bir durum değil erkeğin, çocuğu hazır olmadan istememesi de normal.

ee bende bi zamanlar almanyda yaşadım bunun türkıye almanya ıle alakası yok
ama sende çok ıyı bılıyorsun orda almanlar asla evde oturmaz kadın erkek ıkısıde çalışır

soruna gelırsek, 3000tl ıyı para ama ıstabulda yaşıcaz dıyorsun
kredı borcu var dıyorsun, evlenıceksınız halıyle daha da bı borç bırıkecek

ımkansız değıl, ama zor, bır de şu var, ınsanlar asgarı ücret ıle bı aıleyı geçındırıyor

bıraz sızın yaşam tarzınısa bağlı, mesela lüks bı yaşantınız varsa eğer, yanı çok sık dışarda yemek yerız, pahalı yerlerden alışverış yapıyoruz felan dersen zor

dedığım gıbı bırde evlılık kolay değıl, hele yenı bı yuva kurmak

ben senın yerınde olsam 600tl bıle kazancak olsam çalışırdım, evde oturmazdım

şımdıden bı anlık sınırle beş kuruş faydan yok bana dıyen adam ılerde ev hanımı olmak ıstıyorum dersen ne der acaba

evlilik arefesinde hiçbirşey istenildiği gibi gitmez..sıkıntı,strest diz boyu olur..olumsuzluklar ardı ardını kovalar.düğün günü yaklaştıkça heyecan ve telaşla birlikte anlaşılamayan,atlatılamayan konular gün yüzüne çıkmaya başlar ve sevgiler sınanır,sorgulanır..bu sınavı atlatabilenler evlenir atlatamayanlar başka bir hayata yelken açarlar..Allahım gönlünüzce herşeyin olmasını nasip etsin ve sevdiğinle güzel,sorunsuz bir hayatın olsun..buarada sizin ve herkesin kandili mübarek olsun..

Geç olmadan dönün bu yoldan.Bir müddet üzülür ağlarsınız ama her gün ağlayıp pişman olmaktan iyicedir.Nişanlınız vurdumduymaz kadın çalışsın kendine baksın bende kendime tarzında bir düşünceye sahip.Erkek kısmının bu düşünceyle hareket edeni evlenilecek cinsten değildir,tehlikelidir.İlerde çok üzülür ağlarsın .İşe geri dönme imkanın varsa dön ağustosa kadar çok vakit var işinden olma patronlarınla konuş ortada kalma nişanlınada koy postayı yolla gitsin.Sevginin kölesi olma sevmişssin ama yanlış bu adam böylesi ilerde yük olur belini doğrultamazsın yüzün gülmez.Ben anlattıklarına bakarak bunları yazıyorum karşı tarafı bilmeden belki o da senden dertlidir bilemeyiz.Ama anlattıklarına bakarak bu kişi asalak tipler vardır ya he işte o tarz biri .Erkek adam hanımı olacak kişi için fedakarlık yapar özveride bulunur mutlu olmak istiyorsa ve asla parasına tenezzül etmez eğer ki paran var sen bana yüksün derse ilerde getirdiği ekmeği kendi bölüp sadece kendi yer kırıntısını bile vermez sana.Senden bişey beklemiycek maddi anlamda.Tamam hayat müşterek ikinizde çalışan kişiler olarak bu hayatı yüklenebilirsiniz ama burada erkeğin amacı ortak değil alman usülü gibi bişey yani herkes kendine.Dön anacım geri gözün aşkından kör olmuş belli ya da alışmıssın ama bu kötü bir alışkanlık geçici bir körlük.Gözün görmeye başladı mı geç olur.Kendi ayağın üstünde durduktan sonra hiç geri bakma kaç kaç...

ben çalışmıycam demedim ( yanlış anlama.. sadece sordum..çünkü mesela diyor ki sende çalış daha 4 yıl fln ondan sonra çocuk yaparız..yani önce düğün borcunu öedeyeceğiz onu biliyorum sonra onun ev borcunu sonra belki biz ev almak isteriz..ne bilim sıra çocuğa gelene kadar 5-6 yıl bile geçer umarım..
bu konuyuda açmam şu sebepten dolayı.ben dedim ya mesela sadece 1-2 ay kafamı dinleyim.bunu da ona güvenerek demiyorum.var benimde bu durumlar için biriktirdiklerim.bana hemen diyor ki..yok bak burda şu kadar kazanırsın sen,burda hatta daha fazla kazanırsın.benim özel sektörde çalıştığım maaşımı beğenmiyor,sürekli gözleri yüksekte.kurumsalda çalış 5-6 bin tl alırsın.yani beni zorla her istemediğim yere gönderiyor.bende mesela burda öğrendiğim işi yapmak istiyorum ama hemen aşağlıyor.
maaşımı,işimi vs.

Asla dayatamaz...Kadın ancak zor durumlarda kendi de istiyorsa çalışır...Ben yıllardır çalışıyorum çok şükür kendi işimide kurdum ama eşim çocuk olunca asla çalışmamı istemiyor hatta şimdi bıraksam öpüp başına koyacak. Ama ben çalışmayı çok sevdiğim için çocuk doğurmaktan korkuyorum Hem 3000 tl az paramı Allah aşkına niye çalıştırsın ki... Erkek çalışmak zorundadır ama kadın değil.

niye ? ona ne ki senin maasindan heee evlenmeden senin daha iyi parali bir ise girmeni istiyor
yoksa annesine bir ev daha mi almayi düsünyor

bu adam cok paragöz sen calismayan biri olsaydin senle asla evlenmezdi

insan ya sever ya sevmez bunun düsünmesimi olurmus (komik adam )

dertsiz basina dert almissin , nerden buldun bunu, ye ic keyfine bak
hatta etrafina bak ne babayigit delikanli adam gibi adamlar varmis
bi bak bakbalim

bence ısınden memnunsan oldugun yerde kal cıkma baksana gıdısat pekde ıyı degıl en azından kurdugun duzende devam edersın

adamın derdı baska malesef burada yazılanlar acı gelebılır ama ocgu tecrubeye dayalı gerceklerdır nısanlın paradan baska bırsey dusunmuyor daha annesının evını odıycek sonradan annesının baska ıhtıyacları cıkar yada bu evı satıp daha buyuk ev ıster felan annesı dıdısının dıdısı yanı

sıze ev sırası gelene kadar 10 sene gecer annesıne bırde yaz ıcın kalabılıcegı ev lazım olur arada amortı gıbı cıkan ıstekler olucak ıyıce ıcını kararttım ama malesef gercekler bunlar ve senın kendıne olan guvenını kırmaya calısıyor ne demek ıs yapmak ıstıyorsun asagılıyor ona parmagında oynayacak bırı lazımmıs

32 yaşında adam,senin 3 çeyrek altınına kalmış.
Cebinden çıkarıp verecek 100 tl si yok ve evlenmeye kalkıyor.Ve sen çalışmama hayalleri kuruyorsun (sanki).
Bana pek hayırlı görünmedi gidişat...

O 3000 tl yetseydi,tekken yeterdi.
Kredi kartına borcu olduğuna göre,demek yetemiyormuş.

Bence evlenmek için hiç acele etme.
Bu işi de bırak inceldiği yerden kopsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…