KIZLAR .. bir de bişey sorabilirmiyim..yanlış anlamayın..beni anlamaya çalışın.merakımdan soruyorum sadece..
bir erkek atıyorum 3000tl maaş alıyor. kadında diyor ki ben evimin hanımı olmak istiyorum,çocuk istiyorum çocuklarıma bakmak istiyorum.mesela bunları söylüyor. bu erkek eşini zorla çalıştırıp,çocuk konusunu 3 yıla kadar erteleme hakkı var mı?
yani yanlış anlamayın..ama farz edinki ben böyle istiyorum (ki,istemiyorum,çalışırım zaten çalışıyorum) ama bir erkek, eşine sürekli baskı yapıp onu zorla çalıştırabilirmi? dayatabilirmi?
KIZLAR .. bir de bişey sorabilirmiyim..yanlış anlamayın..beni anlamaya çalışın.merakımdan soruyorum sadece..
bir erkek atıyorum 3000tl maaş alıyor. kadında diyor ki ben evimin hanımı olmak istiyorum,çocuk istiyorum çocuklarıma bakmak istiyorum.mesela bunları söylüyor. bu erkek eşini zorla çalıştırıp,çocuk konusunu 3 yıla kadar erteleme hakkı var mı?
yani yanlış anlamayın..ama farz edinki ben böyle istiyorum (ki,istemiyorum,çalışırım zaten çalışıyorum) ama bir erkek, eşine sürekli baskı yapıp onu zorla çalıştırabilirmi? dayatabilirmi?
ee bende bi zamanlar almanyda yaşadım bunun türkıye almanya ıle alakası yok
ama sende çok ıyı bılıyorsun orda almanlar asla evde oturmaz kadın erkek ıkısıde çalışır
soruna gelırsek, 3000tl ıyı para ama ıstabulda yaşıcaz dıyorsun
kredı borcu var dıyorsun, evlenıceksınız halıyle daha da bı borç bırıkecek
ımkansız değıl, ama zor, bır de şu var, ınsanlar asgarı ücret ıle bı aıleyı geçındırıyor
bıraz sızın yaşam tarzınısa bağlı, mesela lüks bı yaşantınız varsa eğer, yanı çok sık dışarda yemek yerız, pahalı yerlerden alışverış yapıyoruz felan dersen zor
dedığım gıbı bırde evlılık kolay değıl, hele yenı bı yuva kurmak
ben senın yerınde olsam 600tl bıle kazancak olsam çalışırdım, evde oturmazdım
şımdıden bı anlık sınırle beş kuruş faydan yok bana dıyen adam ılerde ev hanımı olmak ıstıyorum dersen ne der acaba
ben çalışmıycam demedim( yanlış anlama.. sadece sordum..çünkü mesela diyor ki sende çalış daha 4 yıl fln ondan sonra çocuk yaparız..yani önce düğün borcunu öedeyeceğiz onu biliyorum sonra onun ev borcunu sonra belki biz ev almak isteriz..ne bilim sıra çocuğa gelene kadar 5-6 yıl bile geçer umarım..
bu konuyuda açmam şu sebepten dolayı.ben dedim ya mesela sadece 1-2 ay kafamı dinleyim.bunu da ona güvenerek demiyorum.var benimde bu durumlar için biriktirdiklerim.bana hemen diyor ki..yok bak burda şu kadar kazanırsın sen,burda hatta daha fazla kazanırsın.benim özel sektörde çalıştığım maaşımı beğenmiyor,sürekli gözleri yüksekte.kurumsalda çalış 5-6 bin tl alırsın.yani beni zorla her istemediğim yere gönderiyor.bende mesela burda öğrendiğim işi yapmak istiyorum ama hemen aşağlıyor.
maaşımı,işimi vs.
Ben işimi tam anlamda bırakmadım..şimdiden başka iş görüşmelerine gidiyorum ve zaten ağustosun sonuna kadar şimdiki şirketteyim.o muhabbet sadece ya olmazsa hani ya benim iş bulmam uzun sürerse diye yapıldı.. emin oldun,ben istesem hemen iş bulurum yani istesem derken 400tl bile olsa o işi bulurum..bu konuda artık güveniyorum kendime,çok şükür.
bu arada hepinize çok teşekkür ederim,bana yardımcı olduğunuz için.allah sizden razı olsun.
demin beni aradı ve diyor ki 'seni çok çok seviyorum,ama gıcksın'. bende dedim,şimdide benim düşünmem lazım seni sevip sevmediğimi..
kızlar inanın öyle şoktayım ki şuan.duyduklarıma inanamıyorum...öyle ağır laflar konuştu ki bana.aklım almıyor..
ben çalışmıycam demedim( yanlış anlama.. sadece sordum..çünkü mesela diyor ki sende çalış daha 4 yıl fln ondan sonra çocuk yaparız..yani önce düğün borcunu öedeyeceğiz onu biliyorum sonra onun ev borcunu sonra belki biz ev almak isteriz..ne bilim sıra çocuğa gelene kadar 5-6 yıl bile geçer umarım..
bu konuyuda açmam şu sebepten dolayı.ben dedim ya mesela sadece 1-2 ay kafamı dinleyim.bunu da ona güvenerek demiyorum.var benimde bu durumlar için biriktirdiklerim.bana hemen diyor ki..yok bak burda şu kadar kazanırsın sen,burda hatta daha fazla kazanırsın.benim özel sektörde çalıştığım maaşımı beğenmiyor,sürekli gözleri yüksekte.kurumsalda çalış 5-6 bin tl alırsın.yani beni zorla her istemediğim yere gönderiyor.bende mesela burda öğrendiğim işi yapmak istiyorum ama hemen aşağlıyor.
maaşımı,işimi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?