27 yıldır sigara içiyorum, biri bana içme dediğinde küfür etmiş gibi geliyor
Üzerine gittiğiniz için inada biniyor iş
Çocuk isteğinizi anlıyorum ama bu tedaviler, zorlamalar erkek psikolojisini bozuyor
Çok yakın bir arkadaşım var, bebek için uzun bir tedavi süreci geçirdiler, hem kadın hem de eşi tedavi gördü ikisinde de sorun vardı çünkü. Bir gün feci bir kavga etmişler arkadaşım bana geldi ağlayarak, kocası daha eski arkadaşımdır, tahmin etmiş bana geldiğini, buluştuk oturduk bir yerde, kızcağız deli gibi ağlıyor, içki içiyor, sigara içiyor tedavi boşa gidiyor diye, adam dinledi dinledi ve bana dedi ki ; sıkıldım, kendimi saçma bir damızlık gibi hissediyorum, doktor da olsalar yabancı adamlar mahrem hayatımı didik ediyor, onlar söylüyor biz yapıyoruz ve ben artık istemiyorum, kanıma dokunuyor bu iş dedi. Tedaviyi bıraktılar, adama ne kadar ağır geldiyse bu tedaviden sonra dört yıl psikolojik destek aldı, defalarca boşanmanın eşiğine geldiler. Demem o ki erkekler bizim gibi değil, o kadar güçlü değiller, çocuk isteseler bile bu süreçler onlara çok ağır geliyor. Biraz kendi haline bırakın, üstüne düştükçe daha zorlanacaktır, evet biz kadın olarak diyoruz ki eş olarak size destek olmalı, sizin geçirdiğiniz süreç daha zor ama öyle olmuyor işte. Umarım bir evladınız olur, her şey istediğiniz gibi olur