• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek bilmeyen mutfağım bakalım beğenicekmisiniz?

bebixsx58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
13
0
86
39
Sivas
$1336904552729.webp$1336904572886.webp$1336904592903.webp

bakalım beğinecekmisiniz ev bitti dolaplarımın son bikaç işi kaldı ama ev teslim edilemiyoooo maleseffffffff:43:

teşekkür ederim...evet koyu abonoz .biraz koyu çıkmış hava kapalıydı elktkte yok ışık bu kadar çıktı resim

renkler çok kullanışlı, mutfakta abanoz rengin çok severim. güzel günlerde güzel yemekler yapın inşallah.

çok güzel canım güle güle kullan, ben de çok severim abanozu

gözüme batan tek şey tezgah arası seramiklerin, dolaplarına uygun daha modern bişey yaptırsaydın keşke.

ama dolaplarına bayıldım.

ev niye teslim edilmiyor ki, anlamadım:44:

benim dolaplarımda abanoz ve çok memnunum seve seve yaptırdım..
sizinkide çok hoş benimki biraz daha açık renkte

dolabın harika bayıldım fakat dolapalr arasında ki fayanslar bence biraz daha farklı uyumlu olabilirdi ama genel olarak güzel olmuş iyi günlerde kullan :)

dolapların çok güzel canım benim ama dolap arası kaleboduru bende beğenmedim. cam mozaik falan yaptırsaydın keşke. ama yinede güzel geniş ve ferah bir mutfağın var canım.

çok güzel canım güle güle kullan, ben de çok severim abanozu

gözüme batan tek şey tezgah arası seramiklerin, dolaplarına uygun daha modern bişey yaptırsaydın keşke.

ama dolaplarına bayıldım.

ev niye teslim edilmiyor ki, anlamadım:44:

ilgilendiğiniz için tesekkürler zaten aradaki taşlar müteahitin yaptırdığı taşlar bizde tezgahı koydururken taşalrın üzerine yen taş yaptırmyaı düşünüyoruz ne ren önerirsiniz yardımcı olursanız başta yazmıştım mutfağımda bi kaç eksik var diye

Eki Görüntüle 415368 Eki Görüntüle 415369 Eki Görüntüle 415370

bakalım beğinecekmisiniz ev bitti dolaplarımın son bikaç işi kaldı ama ev teslim edilemiyoooo maleseffffffff:43:

ben de o fayansları beğenmeyenlerdenim ama madem ki değiştireceksin,başka fayans yaptıracaksın o zaman çok güzel olacak işte :16:
sana önerim krem ve abanoz rengine uyacak kahve tonlarından oluşan küçük dikdörtgenler şeklinde cam fayans seçmen..
şu an netten bakıyorum istediğim gibi bir fayans bulursam resmini sana göstericem..

ilgilendiğiniz için tesekkürler zaten aradaki taşlar müteahitin yaptırdığı taşlar bizde tezgahı koydururken taşalrın üzerine yen taş yaptırmyaı düşünüyoruz ne ren önerirsiniz yardımcı olursanız başta yazmıştım mutfağımda bi kaç eksik var diye

rica ederim

canim dolap rengine uygun bisey seçebilirsin, sen dolabin tam rengini biliyorsun, biz fotodan görüyoruz

arkadasin gösterdikleri güzel bence bu tarz modern seyler havasini degistirir. dolaplarin çok güzel çünkü

müteahit te pek zevkliymis:1:

rica ederim

canim dolap rengine uygun bisey seçebilirsin, sen dolabin tam rengini biliyorsun, biz fotodan görüyoruz

arkadasin gösterdikleri güzel bence bu tarz modern seyler havasini degistirir. dolaplarin çok güzel çünkü

müteahit te pek zevkliymis:1:

:42: bence de müteahhit çok zevkliymiş:27::1:

bu çok hoş bende böle bişey düşünmüştüm bide sade krem düşünmüştüm bilmiyorum karar veremedim şimdi tezgah arası böle olucak fakat mutfağın diğer kısımlarındaki fayanslarda sırıtmıycakmı bunlarla uyumlu olmazki olmadı bütün mutfağın fayanslarını dolaplara uydurucam bu gidişle .evin modeli harika ama fayans konusunda biraz ucuza gitmiş müteahit..

bu çok hoş bende böle bişey düşünmüştüm bide sade krem düşünmüştüm bilmiyorum karar veremedim şimdi tezgah arası böle olucak fakat mutfağın diğer kısımlarındaki fayanslarda sırıtmıycakmı bunlarla uyumlu olmazki olmadı bütün mutfağın fayanslarını dolaplara uydurucam bu gidişle .evin modeli harika ama fayans konusunda biraz ucuza gitmiş müteahit..

canım diğer fayanslara uymayacak diyorsun da duvardaki fayanslar görünmüyor resimde.

Back
X