Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel canım güle güle kullan, ben de çok severim abanozu
gözüme batan tek şey tezgah arası seramiklerin, dolaplarına uygun daha modern bişey yaptırsaydın keşke.
ama dolaplarına bayıldım.
ev niye teslim edilmiyor ki, anlamadım:44:
dolabın harika bayıldım fakat dolapalr arasında ki fayanslar bence biraz daha farklı uyumlu olabilirdi ama genel olarak güzel olmuş iyi günlerde kullan :)
Eki Görüntüle 415368 Eki Görüntüle 415369 Eki Görüntüle 415370
bakalım beğinecekmisiniz ev bitti dolaplarımın son bikaç işi kaldı ama ev teslim edilemiyoooo maleseffffffff![]()
ilgilendiğiniz için tesekkürler zaten aradaki taşlar müteahitin yaptırdığı taşlar bizde tezgahı koydururken taşalrın üzerine yen taş yaptırmyaı düşünüyoruz ne ren önerirsiniz yardımcı olursanız başta yazmıştım mutfağımda bi kaç eksik var diye
rica ederim
canim dolap rengine uygun bisey seçebilirsin, sen dolabin tam rengini biliyorsun, biz fotodan görüyoruz
arkadasin gösterdikleri güzel bence bu tarz modern seyler havasini degistirir. dolaplarin çok güzel çünkü
müteahit te pek zevkliymis![]()
Eki Görüntüle 417009 mesela bu canım..
bu çok hoş bende böle bişey düşünmüştüm bide sade krem düşünmüştüm bilmiyorum karar veremedim şimdi tezgah arası böle olucak fakat mutfağın diğer kısımlarındaki fayanslarda sırıtmıycakmı bunlarla uyumlu olmazki olmadı bütün mutfağın fayanslarını dolaplara uydurucam bu gidişle .evin modeli harika ama fayans konusunda biraz ucuza gitmiş müteahit..