Deri ve Cilt Hastalıkları Bitmek bilmeyen cilt kaşıntısı?

Leylika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2024
14
2
34
Kızlar merhaba. Benim cildim gece hiç kaşınmıyor, gündüz kaşınıyor. Sıcak suda dayanılmayacak gibi bir kaşıntı yok cilt hassasiyetine bağlı bir kaşıntı var gibi. Hafif tatlı bir kaşıntı bu. Mesela bugün duş alsam bugün ve yarın hiç kaşınmam sonra yine başlar. Aranızda böyle benim gibi bir durumu olan ve uyuz teşhisi almış olan var mı? Bu uyuz mu yoksa cildim tahriş mi oldu anlayamıyorum. Doktor uyuz değil dedi ama doktora da artık güvenemiyorum 😞 Bu arada kaşıntılar ilk başladığında 1 kere kwellada sürdüm 24 saat vücudumda kaldı. Aradan 1 gün geçti sonra da 3 günlük karışım kullandım.

Kuru cilt?
Kiloya bağlı yirtilmalar?
Dermatit?
Egzama?

Bunlar ve daha bircok sey kasintiya sebep olabilir, neden uyuz diye dusunuyorsunuz?

Uyuz salgını olduğu için :/
Mantar olabilir misiniz ? Annem bu kasinti için birkaç doktora gitti. Sürekli kıyafet değiştirir. Hijyenine Cook dikkat eder. Mantar dedi en son doktoru. Tedavi için kullandığı krem hemen etkili oldu çok şükür. Önce gittiği doktorlar sebebini anlamamislardi.

Karaciğer değerlerinizi kontrol ettirdiniz mi?

Mantar olabilir misiniz ? Annem bu kasinti için birkaç doktora gitti. Sürekli kıyafet değiştirir. Hijyenine Cook dikkat eder. Mantar dedi en son doktoru. Tedavi için kullandığı krem hemen etkili oldu çok şükür. Önce gittiği doktorlar sebebini anlamamislardi.
Heryerinde kaşıntı varmıydı peki?

Benimde gece kaşıntısı var daha önce doktora gittim psikolojik deyip gönderdi beni ama araştırıyorum belirtileri dermatit le aynı. Yatağa gircem başlıyor bütün vücudum nerdeyse

Sadece yatakta mi kasiniyorsunuz?
Yok yatağa girince değil yani yatma saati oluyo pijama giyiyorum yatağa oturmadan daha başlıyor. Araştırdım baya doktora da dedim akarlardan mi diye vesaire yok dedi. Yatak çarşafımı sık değişiyorum . Normalde kimyasal alerjim var 15 yaşında test yapıldı o zaman dendi o mu tetikliyor bilmiyorum. Uzun oldu kb

Yok yatağa girince değil yani yatma saati oluyo pijama giyiyorum yatağa oturmadan daha başlıyor. Araştırdım baya doktora da dedim akarlardan mi diye vesaire yok dedi. Yatak çarşafımı sık değişiyorum . Normalde kimyasal alerjim var 15 yaşında test yapıldı o zaman dendi o mu tetikliyor bilmiyorum. Uzun oldu kb
Yok estafurullah, kimyasal alerjisi de olabilir, uyudugunuz odanin havalandirmasi sorunlu olabilir yatak mite'lari degilde toz akarları sorun yasatiyor olabilir. Cildiniz kuru olabilir, karaciger enzimleriniz sorunlu olabilir, diabetiniz olabilir, stresli olabilirsiniz.

Kasintinin bircok sebebi var, cildiye cozum olmuyorsa dahiliyeye danisin yonlendirsin.

Geçmiş olsun

Yok estafurullah, kimyasal alerjisi de olabilir, uyudugunuz odanin havalandirmasi sorunlu olabilir yatak mite'lari degilde toz akarları sorun yasatiyor olabilir. Cildiniz kuru olabilir, karaciger enzimleriniz sorunlu olabilir, diabetiniz olabilir, stresli olabilirsiniz.

Kasintinin bircok sebebi var, cildiye cozum olmuyorsa dahiliyeye danisin yonlendirsin.

Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim tabi giderim herşey olabilir çok sağolun

X