BİTLİS'TE yaşayan bir bakabilir mi

antisiyete

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
359
52
Kardeşimin görev yeri Bitlis'e çıktı önümüzdeki ay yerleştireceğiz bölge hakkında bi bilgi verebilecek olan var mı? Kiralık daire ve Spotçudan eşya alacağız. O bölge hakkında en ufak bilgisi olan yazabilir mi. İnsanları iyi mi zor mu terörist mi dolu yaşanabilir mi nereleri güzel bilgisi olan yazsın. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın.

Sorduğunuz sorular hakkında bir fikrim yok ama doğuda evlerden insanlar ellerinde keleşle çıkmıyorlar, balkonda molotof imal etmiyorlar. Sakin olun. Sizin bizim gibi işinde gücünde normal insanlar.

O bölge insanı iyidir, yardımseverdir, misafirperverdir. Bir söz vardır buraya gelen memurlar ağlayarak gelir, ağlayarak gider derler.

Geçenlerde haberlerde gördüm tabiki de kaleşnikof ile gelmiyorlar ancak sokağa çıkma yasağı getirilmiş. Biz büyükşehirden geleceğiz güvenilir ama insanları soğuk bir yerden. İstediğimiz iyi insanlar ile karşılaşmak ve güvenlik açısından içimiz rahat ederek yerleştirmek. Sonuçta bitlis den bahsediyoruz tehlike konusunda bile 6 bölgeden 5. Bölge de 6 ise en tehlikeli sadece bir iki sene görev yapılan yer. Devlet bile kabul edip 5. Bölgeye yazmışken herkes elinde kaleşnikof ile gezmiyor diyorsunuz. Tabi ki de gezmiyor kaçıncı yy yaşıyoruz

Ya siz nasıl insanlarsınız ben bilmediğim konu hakkında birşeyler soruyorum tabi ki de terörist var ama güvenlikte sağlanıyor eline keleşnikofu alan bölgede mi geziyor. Kibrinizden şuraya cevap yazacaksanız da yazmayın. Faydalı olacak ise yazın linçlemek zevk mi veriyor.

O kadar tehlikeli olduğunu düşünüyorsanız gitmesin o zaman kardeşiniz. Ne diyelim.

O bölgeler sadece teröre göre sınıflandırılmıyor. Artvin’de, İstanbul’da falan da var 6. bölge.

O kadar tehlikeli olduğunu düşünüyorsanız gitmesin o zaman kardeşiniz. Ne diyelim.
Şurada onlarca iyi insan tanıdım ama bi o kadar da empati yapamayan karşıdakini incitici konuşup sinir edecek sanki buna kendini entegre etmiş yaşayan insan da tanıdım. Zevk alıyor resmen linçlemekten sorsan baksan gerçek hayatta ne gerçek dostu vardır ne seveni. Kibrinizde boğulun demekten başka hiçbirşey gelmiyor içimden.

Konu her seferinde bize nasıl dönüyor yav

Evet canım biz çok mutsuz, çok yalnız, çok zavallı insanlarız. Mutlu oldun mu?

benim bahsettiğim 6 sınıf hizmet bölgesi. Kibrinizden başka herşeyi biliyorsunuz

Tamam ben de ondan bahsediyorum zaten. Bu bölgeler belirlenirken tek kriter terör değil, öyleymiş gibi anlatmışsınız. Hayat standartları, ulaşım koşulları, iklimi vs. bir sürü şey var. Artvin’de terör yok ama orada da var 6. hizmet bölgesi. Ben de memurum, çevremde de çok var doğuda görev yapan.

Ayrıca kibir: BEN NE ALAKA?

Kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz terörist var güvenlik sağlanıyor eline keleşi alıp gezmiyorlar demişsiniz o zaman niye teröristler çok mu diye soruyorsunuz

Valla kaleşnikof yazmak aklınıza nerden geldi şaşırdım okuyunca. Konu sahibi demek ki çok gerilerde kalmış benim gibi. Yazın bildiğinizi gülün geçin. Saldıracak yer arıyorsunuz sankim ütopya ddayız yanıbaşımızda savaşlar yok. ponçik bir ülkeyiz sanki tabi ki terör ve terörist gerçeğimiz!Hem halktan bahseden kim ?? Gara olayını ne çabuk unuttunuz. Devlet adına biri olman terörü hiçbir yerde unutturmaz.Bu telaşi mazur görememek de neyin kafası bilmiyorum.

Bir şey derdim de neyse... hem milletin memleketine gidip bir de terörist mi diyorsunuz? Onlar da bayiliyordu size... gidip orada da böyle konuşun göreyim sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…