- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
dolgunlaştı dediğiniz nasl oluyo yuvrlandı dediğiniz nasıl tarif edermisin
yanı nasıl desem benımkı ucgen armut gıbıydı yanı sımdı alt tarafı yanlar yuvarlacık oldu yanı dolgunlastı goguse benzedı anlıyacagın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dolgunlaştı dediğiniz nasl oluyo yuvrlandı dediğiniz nasıl tarif edermisin
aynen ya benimkilerde öyle şu an üçgen gibi böyle öne doğru tuaflar :bbo:
slm kızlar bir sorum olacak hangi yağ daha etkili çilek mi lavanta mı bide merak ediyorum ekstra büyüsün diye yediklerimizi içtiklerimizi bırakınc eski haline döermi lütfen cevap yazın
kaydirigubbakcemile5 tşk ederim --yalnızlığım-- önerilerin için öpt.Şeniz
slm kızlar bir sorum olacak hangi yağ daha etkili çilek mi lavanta mı bide merak ediyorum ekstra büyüsün diye yediklerimizi içtiklerimizi bırakınc eski haline döermi lütfen cevap yazın
yanı nasıl desem benımkı ucgen armut gıbıydı yanı sımdı alt tarafı yanlar yuvarlacık oldu yanı dolgunlastı goguse benzedı anlıyacagın
Cnm ben küçe 15 gün ara vermiştim.
3cmlik büyümemin 2 cm gitmişti.
İyice hırs yaptım artık düzenli kullanıyorum.
Bir cmlik büyüme var tekrardan 2 haftalık 1 cm cok iyi degil mi?
Ben lavanta yagı kullanıyorum kokusu da güzel etkisi de kanıtlanmış dediler bende alıp masaja başladım.Ama daha cok yeniyim.
yag sürdükten sonra yıkamıyorum kokusu güzel diye hemde besler cildi...[/QUOTE
Bırakınca eski haline döner diyorsun bak bu çok kötü ya ömür boyu bunları mı kullanacaz en iyisi 6 aydan sonra azalta azalta bırakmak tabi masj ve spora devam 2 haftada 1 cm iyi gerçekten ama göğsünü bir sabah aç karna ölç bide akşam tok karna çok farkediyor dene şaşıracaksın :1shok::1no2:
Canım bilgi için saol cemen faydalı bide yağını bulsak bulucam inşyerimseniben
canım bulamadınmı yaa dedıgım markaya baktınmı pekısenağlama
Canım slm ablamdayım burdaki aktarlara baktım yok adamlar bilmiyolar bile warmı öyle bi yağ diyolar bende war tabi diyorum ama burda bulamadım dayımların orda war bide oraya bakıcam daha çok yer warda gidebilsem
buarada yılang yılang yağı aldım onuda kullanıcam ama cemeni arıycam inş bulurum
sewgiler herkezee:1hug:a.s.
Deniyoruz canım ama büyütür bi bulsak inş bulucaz
Bu arada yılan yağı değil nezcim :bbo:ylanğ ylanğ yağı kokusu güzel çok keskin we kötü değil bakalım bi gün ondan bir gün çilek yağı kullanıcam bakalım rezene çayımıda içiyorum faydasını görücem gördümde sanki dolgunluk war santim olarak büyümese bile dolgunlaşdılar elime geliyo masaj yaparken mutluyum büyüyolar büyüycekler inş sewgilerrr:1hug:a.s.