Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben serbetçi otunu hergün kaynatıp içiyorm her akşamda mersin yağıyla masaj yapyorm :) aslında serbetci otunu hem içip hemde dibinde kalan o suyunu kompres yoluyla göğüslere kompres yoluylada yediriyorum aklıma geldikçe bayağı bi dolgunlaştı kızlar sütyen takmıyorm dışarı çıkmadıkça reglime az kaldı fakat hiç bu kadar dolgunlaşmazdı ben umutluyum darısı sizin başınıza dolgunlaşmayıda tarif edeyim size önceden sütyenini 3. kopçaya takardm anca olurdu şimdi ilkine takıyorm ve dolu dolu hatta taşıyo bile :):)olumunekankayizsmile:kedi:zemuszemus
Burdayım gülümmmopuyorumnanaktannurumm nereye kayboldu yahu.
ve kızlaaaarrrr sizlere ANASON yağını kendime önermekle sizlerede öneriyorum ben baya bi araştırdım kitaplardan netten filan yaşlı kadınlarda sarkmayı önlermiş genç kızlardada hormon takviyesi yapar ve büyütürmüş...ben ilk fırsatta alıcam bu yağı kesinlikle deniycem ek olarak sonuç alırsam hemencik söylerim kıslaarrryerimseniben
kızlar konu dikkatimi çekti..o bahsedilen yılan yağı değil...ylang ylang yağı..netten araştırın..bu tarz kremlerin içinde ylang ylang kullanılır..masajda filan..birde parfümlerde kullanılır...etkileyici kokulraın çoğunda da bu yağ vardır...anladınız tabi kimi etkileyeceğini aklinialirimsmile ..
valla bnde aynı senin yaptığını yapıyorum hem içiyorum hem kalan suyuyla masaj yapıyorum içmek daha iyi gbime geliyo çünkü vücuda hormon veriyosun ama tadını sorma yaw berbat bide çemen tohumunu sürüyorum acaip geriyo ve ağrı yapıo...bakalım nolucak ben daha yeni başladım sayılır ama tık yok hayırlısıı inşallah
tatlım çemen tohumunu kendin mi hazırladın?..
canm aktardan istedim bana çemen tohumu tozunu verdi ben ilk başlarda kaynatıp içiyodum ama terimden çok kötü kokuyodu daha sonra ben tozunu suya koyup krem kvamına getirdim bigün öyle beklettim öyle kullandım
Benim 1 haftadır bekliyo ztn iyice karıştırıp maske yapıcam yani öyle mi? Başlıyayım bugün o zmn inş. olur yah
Merhaba kızlar hepimiz yağlarla masaj yapıyoruz yağlarla ilgili buraya yazarsanız öteki konularla karışmaz teşekkürler.
Memiş büyütmek için bir yağ karışımı warmı dedim gösterdi içimdeki yağları okudum
(MERSİN,ÇİLEK,LAVANTA,YILANG YILANG,KAYISI,BUGDAY,BADEM,ÇEMEN,REZENE YAĞLAERI )we daha hatırlayamadığım kullandığımız yağlar wardı fıyatıysa 40 tl lik we80 tl lik wardı ben almadım yılan yağı aldım çilek aldım çemende alıcam
Kullandığım bebe yağında badem we bugday yağı war onu ayrı kullanıcam çilegi yılanı ayrı karıştırsakda olur
sewgilerimlea.s.
kızlar su serbetci otunu üsendiğim için gündüz yapıyodum aksamda uyumadan çilek çörek mersin yağı sürüp yatıyodum ama gündüz sürmenin çok ilgin çbi tespit yapmama neden olduğunu söyliyince sasıracaksınız
şu şerbetciyi 4 gündür sürüyodum sürmeden önce ölçtüm sürdükten sonra 6 saat gecince bi daha ölçtüm taaam 3 cm büyümüştü ama bu galiba krem üstündeken oluyo.sonra iniyo.yani su bikaç saatlik büyüten krem gibiyse boşamı kürek çekiyoz yaaa moralim bozuldu yarın serbetciyi sürmeden ölçücem sonrada yandığımın resmidir dua edin kızlar 3cm geriye dönerse bu serbetci anlık büyütüyo...mafoldumben
ayrıca adacayıyla masaj bile yapmadan şiştiler ve hiç kasınmadan anlamadım gitti kızlar
su serbetci gecici bi rüyaysa çoooooook üzülcem bişey diyin beni motive edin yada ebediyyen susacam