Bitkisel Yağlar Ve Faydalari

:enbuyukkk:
evet bende bu sorunun cevabını merak ediyorum:uhm:

kakao yagı gunese cıkınca daha cok karartır fakat gunese cıkmadan da karartır. önemli olan havadaki ısık huzmeleri direk gunes ısıgı degil.
Ayrıca gunese hic cıkmak istemiyosan beta karotene tableti kullanmanı önerebilirim. kalıcı bronzluk icin ondan iyisi yok. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
KIZLAR BİRÇOK YERDE OKUDUĞUM KADARIYLA BİTKİSEL YAĞLAR VÜCUTTA VE YÜZDE TÜYLENME YAPIYORMUŞ!!!!!! SİZCE DOĞRUMU..BİRDE ARİFOĞLU BİTKİSEL YAĞLARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM......hihoyyyt

Herhalde boyle birsey dogru olsaydı bütün kel erkekler yag fıçılarından çıkmazdı. Kozmetik firmalarının dedikoduları bunlar fazla kulak asmayın.
Arifoglu yagları kaliteli gibi bence.

o nedir ilk defa duydum
nasıl bişey nerde satılır ne için kullanılır
çok soru sordum biliyoruma.s.

Herhalde boyle birsey dogru olsaydı bütün kel erkekler yag fıçılarından çıkmazdı. Kozmetik firmalarının dedikoduları bunlar fazla kulak asmayın.
Arifoglu yagları kaliteli gibi bence.

çok güldüm yorumuna öncelikle onu söyliyim :)
kıl güçlendirici yağlar var. bunun yanında tam tersi etkiye sahip olanlar da vardır muhakkak.
yani şimdi mesela badem yağı saç güçlendirir biliyoruz. tutup onu yüzümüze sürersek yavaştan osman oluruz gibime geliyor Çok üzgünüm çoook

canım kanola için en uygun kızartmalık yağ diye haberler yapıldı sonradan frankeştayn tohumlarla çokça kanola yağı üretildiği için bunu bir pazarlama taktiği olduğu ortaya çıktı. mısır özü ve ayçiçeği yağıda öyle. çok ucuzlar çünkü GDO tohumlardan elde edilen ürünlerden elde ediliyorlar. hazır gıdalarda da bunlar kullanılıoyr. GDO tohumların katil tohumlar olduğunu anlatmaya gerek yok umarım.

sıcak soğuk, kızartma dahil zeytinyağından şaşma.

gıda günlüğü ve beslenme bülteni isimli sitelerden bu tip gelişmleleri takip edebilirsin.

bebeklerimizİ çocuklarımızı GDO dan korumak bilinçlenmemize bağlı. GDO lar hormonlu gıdalar veya ziraaai ilaç kalıntısı kalmış gıdalardan da tehlikeli

ben yıllarca pozitif bilime kozmetik bilimine inamış ve her türlüsünü denemiş biri olarak son bir yıldır bitkisel yağları keşfettim.

şimdi üstüne para verseler benim diyen kremi yüzüme sürmem.

kremlerin içerikleri ile ilgili öğrendiklerimden sonra zaten asla!!!!!!

Kozmetik ve Vücut Bakım Ürünlerinde Toksik Kimyasal Katkı Maddeleri

adresine girerseniz ne dediğimi anlarsınız.

herneyse;
çook paralar döktükten sonra bence en iyi yağ markaları:

defne nu ka essensia (sadece internetten alabiliyorum
NU-KA [DEFNE - ESSENCIA]

shiffa home (int satışı var ama alış veriş merkezindede bulmuştum)
Aksuvital Pazar l Doğal Bitkisel Tablet Kapsül ve Bitkisel Yağlar

botaliffe (sadece eczanede var

aktardan almayın çok farklı oluyor. sanki başka bir şey aktardaki.

aktar yağlarında da yağın içindeki temel notlar parfüm sanayine satılıp kalanı paketleniyormuş bize.

birde örneğin gül yağının 1ml 30 ytl ye aldım, aktarda 20 ml 5 ytl

ama gül yağı gramla satılır ve zaten çok pahallıdır, şimdi aktardakine gelde güven

deneyimlerimide yazarım bi ara

yaren hanım susam yağının spf si 45 imiş, sizin bir bilginiz varmı?

Yeni güneş yağınız: Susam yağı! / iyibilgi

sitesinden ayrıntılı okuyabilirsiniz.

susam yağını normalde sürüyorum, hiçte şikayetim olmadı ama güneş koruyucu olarak hiç düşünmemiştim

yada yağlarla ilgili bana şöyle tam ayrıntılı uzaman işi bir kitap tavsiye edermisiniz?:teytey:

arkadaşlar aramızda kimyacılar yada bitkisel ürünlerden anlayan biri varsa içine parafin yağı katılmış yağ ile katılmamış bitkisel yağı nasıl ayıracağımızı anlatabilirmi?

arkadaslar işyerindeki arkadasım türkmenistanlı bir bitki doktorlugunu okumus 9 yıl hastanede calısmıs kendisi masaj yapıyor 19 yıldan berı dodaisy36
kendısıne yarın sorucam ozelden yada buradan mesaj atarım sıze...

bende çatlaklarım için hangi yağı kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Bugün eczacımls konuştuk madecasol ve e vitaminini karıştırıp süreceim bakalım ne sonu çıkacak

zeytinyağı kızartma yağı değil ki, kaynama noktası düşük, dolayısı ile kızartmalarda içindeki faydalı özellikleri bozuluyor bilginize..zaten kaynama noktası düşük olduğundan salatalarda ve soğuk yemeklerde kullanılır o..

mrb ben bugün jojoba ve biberiye yağlarını aldım ikisini aynı anda kullana bilirmiyim? hatta şuan kayısı yağını kullanıyorum üçünü bir arada kullanmamda bi sakınca varmıdı?

kayısı yağı ya da kayısı çekirdeği yağı yüzde tüylenmeye sebep oluyor, ancak kirpiklerine sürersen kirpikleri güçlendiriyor, uzatıyor..

haberlerini bekliyoruz o zaman :1hug:

bende çatlaklarım için hangi yağı kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Bugün eczacımls konuştuk madecasol ve e vitaminini karıştırıp süreceim bakalım ne sonu çıkacak
canım çatlaklar yeni ise sen bir kantaron yağını araştır derim..ayrıca senin dediğin o kremi de duydum çok ,nasıl faydası oldu mu onun ?

çok güzel bilgiler vermişsin ezgieylem çok teşekkür ederim,kendi adıma,çünkü bende uzun zamandır doğal ve bitkisel yağlar yada ürünlere yönelip kozmetiklere para vermeyi kestim, ama bu bitkisel yağlardan hangisine para vereceğimi araştırırken senin yazını gördüm opuyorumnanaktan
tonik olarak gülsuyu ,nemlendirici olarak bepanten ve e vitamini kapsülü kullanıyorum sadece,gözçevresi içinde kayısı çekirdeği ve avakadao yağı ama tabi ne marka,o çok önemliydi,şimdi önerdiğin markalardan deniycem seninözellikle kendinde kullandığın ve memnun kaldığın hangi marka? teşekkür

canım ben ilk olarak onca para döktüğüm halde cildimde lekelenmeler olunca bıraktım kozmetiği. iki yıl oluyor. iki yıldır bitkisrl yağ kullanıyorum. tariflerimin çoğunu

1001 doğal reçete isimli kitaptan alıyorum. yazarın adı: laurel vukovic

NU-KA [DEFNE - ESSENCIA] da en memnun kaldığım marka. internette;

AMBAR EKOLOJIK VE DOĞAL ÜRÜNLER adresinde bu marka var. ordan sipariş verebilirsin.

birde

Doğal ve Organik Yaşam Ürünleri | Naturey.com

adresinde awe diye bir marka var. onu henüz denemedim. ama denemek istiyorum. yanlız bu markanın temel yağları pahalı, gül yağı gibi aşırı pahalı yağları ucuz.

alırken buna dikkat et.

gül suyunda bu markalardan alabilirsin. piyasadakilerin içinde gül esansı var. gerçek gül suyu değil.

ben kışı kullanmıyorum gül suyunu, cildimi kurutuyor biraz.
göz çevresi-kırışıklık için:
yarım ölçü avakado yağı
1 ölçü tatlı badem yağı

hassas cilt için:
30 ml jojoba yağı
3 damla papatya yağı
3 damla neroli yağı

hassas cilt için temizleyici:
125 ml gül suyu
125 ml gliserin
2 dml gül yağı

tariflerimden bazıları, umarım işine yarar

liste çok güzel ama bu işin okulu var, bilen birinin yardımcı olması en iyisi bence.
yan etki olabilir, yanlış bir karışım olabilir... uzman birinin yardımı ve hakiki ürünlerle
cidden yağların büyük faydası var vücuda...

Rezene yağını bizzat denemişliğim var.Midem de gastrit vardı ve gerçekten geçti.Bir damla rezene yağını küçük bir parça ekmek içine damlatıp ekmeği suyla yutuyorsunuz.Her sabah kahvaltıdan sonra yaklaşık 4-5 ay kullandım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…