K
katresemerci
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi eny
evet bende bu sorunun cevabını merak ediyorum:uhm:
KIZLAR BİRÇOK YERDE OKUDUĞUM KADARIYLA BİTKİSEL YAĞLAR VÜCUTTA VE YÜZDE TÜYLENME YAPIYORMUŞ!!!!!! SİZCE DOĞRUMU..BİRDE ARİFOĞLU BİTKİSEL YAĞLARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM......hihoyyyt
:enbuyukkk:
kakao yagı gunese cıkınca daha cok karartır fakat gunese cıkmadan da karartır. önemli olan havadaki ısık huzmeleri direk gunes ısıgı degil.
Ayrıca gunese hic cıkmak istemiyosan beta karotene tableti kullanmanı önerebilirim. kalıcı bronzluk icin ondan iyisi yok. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Herhalde boyle birsey dogru olsaydı bütün kel erkekler yag fıçılarından çıkmazdı. Kozmetik firmalarının dedikoduları bunlar fazla kulak asmayın.
Arifoglu yagları kaliteli gibi bence.
Kanola Yagi mesaji kaptilmis diye bende buraya geldim. O mesajda Kanola yagi pek iyi degil gibi yaziyorda. Ben Almanyada bebeklere ilk gidalara Kanola yagi doktorlar tarafindan koydun diye söylendigi icin, bende burda özellikle o yagdan kizmin yemeklerine kullaniyordum. Bu yaziyi okuyunca kafam cok karisti. Daha hala Kanola yagini kizartmalarda cok kullanirim, normal yemeklerimde Zeytinyagi. Sizin düsünceniz ne bu konuda?
bütün bu yağların gerçekten çok faydası var,özellikle cilt bakımlarında doğal yağların etkisi çabuk ve iyleştirici özellikleri artık kanıtlanmış durumda,hazır kremlerde birçok katkı maddesi var,cilt bakım ve güzellik uzm olarak tavsiye ederim
zeytinyağı kızartma yağı değil ki, kaynama noktası düşük, dolayısı ile kızartmalarda içindeki faydalı özellikleri bozuluyor bilginize..zaten kaynama noktası düşük olduğundan salatalarda ve soğuk yemeklerde kullanılır o..canım kanola için en uygun kızartmalık yağ diye haberler yapıldı sonradan frankeştayn tohumlarla çokça kanola yağı üretildiği için bunu bir pazarlama taktiği olduğu ortaya çıktı. mısır özü ve ayçiçeği yağıda öyle. çok ucuzlar çünkü GDO tohumlardan elde edilen ürünlerden elde ediliyorlar. hazır gıdalarda da bunlar kullanılıoyr. GDO tohumların katil tohumlar olduğunu anlatmaya gerek yok umarım.
sıcak soğuk, kızartma dahil zeytinyağından şaşma.
gıda günlüğü ve beslenme bülteni isimli sitelerden bu tip gelişmleleri takip edebilirsin.
bebeklerimizİ çocuklarımızı GDO dan korumak bilinçlenmemize bağlı. GDO lar hormonlu gıdalar veya ziraaai ilaç kalıntısı kalmış gıdalardan da tehlikeli
mrb ben bugün jojoba ve biberiye yağlarını aldım ikisini aynı anda kullana bilirmiyim? hatta şuan kayısı yağını kullanıyorum üçünü bir arada kullanmamda bi sakınca varmıdı?
arkadaslar işyerindeki arkadasım türkmenistanlı bir bitki doktorlugunu okumus 9 yıl hastanede calısmıs kendisi masaj yapıyor 19 yıldan berı dodaisy36
kendısıne yarın sorucam ozelden yada buradan mesaj atarım sıze...
canım çatlaklar yeni ise sen bir kantaron yağını araştır derim..ayrıca senin dediğin o kremi de duydum çok ,nasıl faydası oldu mu onun ?bende çatlaklarım için hangi yağı kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Bugün eczacımls konuştuk madecasol ve e vitaminini karıştırıp süreceim bakalım ne sonu çıkacak
çok güzel bilgiler vermişsin ezgieylem çok teşekkür ederim,kendi adıma,çünkü bende uzun zamandır doğal ve bitkisel yağlar yada ürünlere yönelip kozmetiklere para vermeyi kestim, ama bu bitkisel yağlardan hangisine para vereceğimi araştırırken senin yazını gördüm opuyorumnanaktan
tonik olarak gülsuyu ,nemlendirici olarak bepanten ve e vitamini kapsülü kullanıyorum sadece,gözçevresi içinde kayısı çekirdeği ve avakadao yağı ama tabi ne marka,o çok önemliydi,şimdi önerdiğin markalardan deniycem seninözellikle kendinde kullandığın ve memnun kaldığın hangi marka? teşekkür