Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bitkisel tedavi yöntemlerini deneyenler sonuç alanlar
Iyi öğleden sonralarııı...şu bitkisel tedavilerle sonuç alan war mı??? Hangi hastalıktan kurtulmanıza yardımcı oldu?? çok fazla war piyasada ilaç çeşitleri kullananlar el kaldırsın :97:
Iyi öğleden sonralarııı...şu bitkisel tedavilerle sonuç alan war mı??? Hangi hastalıktan kurtulmanıza yardımcı oldu?? çok fazla war piyasada ilaç çeşitleri kullananlar el kaldırsın :97:
benim biricil yaşam alanım doğa ve doğallıktan yana olmuştur hep. Hangi hastalığa iyi gelmesinden çok araştırmak ve düzenli, istikrarlı olmak gerekir. Son zamanlarda hepimiz biliyoruz ki birçok doktor ve professör ortaya çıkmış hepsi aynı bitkiden farklı yorumlarda bulunup insanların kafasını karıştırıyorlar.. Şayet bitkiler üzerine bilgi sahibi olmak istiyorsanız dönemin evliya ve bilginlerinden İbn-i Sina'nın bitki bilimi kitaplarından faydalanmanızı öneririm. Büyük ölçüde sonuç alırsınız. Ben birçok bitkiden fayda gördüm, Doğada bulunan herşey benim dostum, beni yaşama bağlayan bir sebeb gibidir :)
Bitkilerden yapılan ilaçlara elbette karşı olmam mümkün değil bilim ışığında hepimiz sağlığımıza kavuşuyoruz. Fakat bitkiler,kristaller,elementler insanı birebir sağlığına kavuşmasında yardımcı olan ilk etkenlerden.