• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitkisel otlarla hamile kalan varmı?

Son 2 aydır bitkisel çay içmeye başladım ama kilo vermemde yardımcı olması ve faydaları yönünden içtim, hamile kalmayı düşünmedim. Bardak poşet çaylardan Limonlu yeşil çay ve form çayı içtim televizyonda doktorların saydığı bir sürü faydalı bitkiler var içinde. Bilemiyorum onların etkisi olmuşmudur? Hamile oldum. Güç verici etkileri vardır belki. Tabi ki doktorunuza danışarak kullanmalısınız. Ben sadece yazdım. Şu an hamile olduğumdan belki bir zararı olur diye düşünerek bitki çayı içmiyorum. Henüz muaneye gidemedim. Hayırlısı olsun.

ay canim yazdiklarini okurken icim bi tuhaf oldu. cok rahat stressiz birisin sanki. senin bu rahat halinden bende de olsa keske, böyle oluverse bir an evvel de bende kurtulsam su laflardan. dün yine sinirlerimi alt üst etti dengesiz patavatsiz insanlar. daha sormadan ayyyy cocugun yokmu üzülme üzülme Allah veriri ins diye pat diye insanin yüzüne aciyarak bakti deli kadinnnnn. biktim artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay canim yazdiklarini okurken icim bi tuhaf oldu. cok rahat stressiz birisin sanki. senin bu rahat halinden bende de olsa keske, böyle oluverse bir an evvel de bende kurtulsam su laflardan. dün yine sinirlerimi alt üst etti dengesiz patavatsiz insanlar. daha sormadan ayyyy cocugun yokmu üzülme üzülme Allah veriri ins diye pat diye insanin yüzüne aciyarak bakti deli kadinnnnn. biktim artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sen başkalarına bakma. onlar başka yapıda sen başka yapıda insanlarsınız. Kimseyi ilgilendirmez bu durum bence. İğneleyici laflara aldırma. Takma kafana. Herkes herşeyi düşünebilir.Sizi düşünmeden konuşurlar bende sinir olurum.
En kısa zamanda inşallah çocuğunuz olur.

ben adaçayı içtim aktardan alıp. adetimden yumurtlama günüme kadar, o ay hamile kaldım

birde çörek otunu anlatın kızlar o nasıl
bırdfe böğürtlen köku nerden alınır nasıl içilir

Back
X