• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitkisel otlarla hamile kalan varmı?

Kızlar biliyorum sizde benim gibi merak ediyosunuz ama,eşim otlara inanmadığı için izin vermedi gidemedik yani öğrenemedim otların isimlerini:(

Evet haklısınız sordum kadına otların isimlerini söyle diye ama söylemek istemedi .Gerekçesi de bazı otların faydadan çok zararı varmış aktar herkese aynı otları vermiyormuş bu otları isimlerini başkalarına söyleme ben raporlara bakıp öyle veriyorum herkeste synı olmuyo demiş. çok ısrar ettim söyle diye bu sefer de aslında korkuyo eger bende yan etki yaparsa annemin de komşusu oldugu için ve aralarıda iyi olduğu için ve onu suçlayacagı için söylemek istemedi.Ben ankara nın ilçesinde oturuyorum görev icabı sürekli de ankara ya gidemiyorum.Bi daha ki ankara ya gidişim de kadına tekrar dan soracam sizi çok iyi anlıyorum öğrenirsem burdan yazacağım kızlar sözzz.Ben istemiyormuyum ki öğrenip te kullana yım o otları 6 yıllık evliyim benim de bebeğim olmuyo:(

kızlar otlar iyi geliyordur eminim ama hamile falan kalınmaz otlarla
doktorlar aşılama yapıyor spermlerle oynuor da kalamıyolar
otlarla mı kalacaklar bence inanmayın

kızlar otlar iyi geliyordur eminim ama hamile falan kalınmaz otlarla
doktorlar aşılama yapıyor spermlerle oynuor da kalamıyolar
otlarla mı kalacaklar bence inanmayın

Hayır şekerimm ben inanıyorum otlara ama eşim inanmıyo.O kadar çok duyuyorum ki otlarla hamile kalanları.

Bence Bu Otlar Caresizlik Falan Degil Kizlar Ben Adetlenemiyordum Yani Hic Adetlenemiyordum Ilac Icmeden Simdi Bitkisel Tedavi Yaptim Kendime Ancak Duzene Girdi Yapmayin Allah Hicbirseyi Sebepsiz Yaratmaz

arkadaşlar sonuçta bütün ilçaların özünde bitkiler yatmıyomu.bence denemek lazım ben size ankarada biyer tavsiye edeyim bizim bi çok rahatsızlık için güzel sonuçlar aldığımız biyer burası. isatnbul baharat var ulusta mustafa bey. asla tahlil sonuçlarınızı almadan gitmeyin işini çok iyi bilen biri.inşallah sizde güzel sonçlar alırsınız

arkadaşlar sonuçta bütün ilçaların özünde bitkiler yatmıyomu.bence denemek lazım ben size ankarada biyer tavsiye edeyim bizim bi çok rahatsızlık için güzel sonuçlar aldığımız biyer burası. isatnbul baharat var ulusta mustafa bey. asla tahlil sonuçlarınızı almadan gitmeyin işini çok iyi bilen biri.inşallah sizde güzel sonçlar alırsınız

Ulusta demissin ama tam olarak adresini yazabilir misin?Bu Mustafa Bey aktar mi? Tipla da bi ilgisi var mi?Tesekkur ederiz paylastigin icin.

İşte benim söylediğim baharatçı buydu,anafartaların karşısındaymış öyle dediler.mustafa bey sürekli orda olmuyormuş oğlu ve gelini bakıyomuş oraya.o otların isimleri ne nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum hiç gitmedim eşimi bi ikna edebilsem.mustafa bey herkesede aynı otları vermiyormuş tahlil sonuçlarına bakıp öyle veriyomuş

Canım o aktarın tel numarasını ve mustafa beyin cep numarasını biliyosan benim özelden mesaj olarak yazarmısın.ben ankara nın ilçesinde oturuyorum sordugum da mustafabeyin sürekli orda olmadıgını söyledilerde.Allah rızası için numaraları biliyosan yazz.....

arkadaşlar ulusta iki yerde var. biri sanayi caddesinde(tel:312 48 60) biride heykelin orda şehir çarsında .aslında nettende ulaşabilirsiniz isatnbul baharat diye bakabilirsiniz. haftaiçi daha çok şehir çarsında oluyo. cumarteside öğlene kadar sanayii caddesinde.arayıp öyle gidin işinde gerçekten çok iyi.yurtdışından bile gelen hastaları var.kendini çok iyi geliştirmiş.hatta pko hastalar için bol bol tere yemelerini öneriyor bide stersten uzak durun ve ayaklarınızı üşütmeyin diyor. son bi bilgi daha: sigara içiyorsanız oraya gitmeden önce bırakmalısınız

kızlar rahim iltihabını tedavi etmek amaclı bir bitkisel tedavi adacayını sabahtan ıslatın ğece kaynama noktasına ğelene kadar ısıtıp bir tasım kaynanasada olur büyükce bir leğene otura bileceğiniz sıcaklıkta bir su doldurun icine dökün su ılmaya baslayıncaya kadar oturun sonra üsütmeden bir iki saat yatın eğer varsa rahim icin iltahab sökücü fitiller var bir tanede ondan eğer rahimde iltahab varsa hamilelik olusmuyor ben 7 yıl bunun acısını cektim sonra bunu uyğuladım ve o ay hamile kaldım eğer cok fazla iltahabınız varsa deneyin birde esinizle aynı anda tedavi olun cünki eslerden bir bire bulusayor ve sürekli tekrarlıyor

hamile kalmaya birde hac hurması diyeceğim ğünde 4 5 tane yemek yumurtlamaya yardımcı oluyor biberiye hormonların düzelmesine ve zayıflamaya ada cayı yumurlamaya yardımcı birde arkadaslar rahim düsüklüğü olursada hamile kalınmıyormus sıcak bir banyodan sonra ayaklarınızı yüksek bir yere uzatın ve hafif hafif rahim bölğenizi yukarı doğru kaldırın

rezene bolca östorjen icerir hayıt tohumu icinde bolca porestoron icerir yarım tatlıkasığı havanda ezilir orta büyüklükte bir su bardağı suyla haslanır ğünde iki üc bardak icilir pko hastalara öneririm hamile kalmayı kolaylastırıyor ğünde bir karanfil hormonları düzene sokması icin serbetci otu 1 litre suya otuz ğr konur ğünde iki üc bardak icilir tarcın bir bardak suya yarım tatlı kasığı konur ve icilir insallah yardımcı olmusumdur

Back
X