• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitkisel otlarla hamile kalan varmı?

ben bu konuda komşumdan birşeyler duymuştum, soba tutuşturmak için kullandığımız çıra var ya onu kaynatıp suyunu içmiş:uhm:rahimdeki iltihapları temizleyip hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş söylediğine göre,zaten kendisi de bu yolla hamile kalmış.ben yine de yanlış bilgi vermek istemem,komşumun söylediklerini aktardım sadece,en iyisi bu konuda gerçekten bilgisi olan birine danışmak:teselli:

kizlar tarcin cayini cok duydum bende...bende bugün baslicam insallah.toz tarcin bulabildim kaynatip icicem napiyim...
adacayi yumurtaliklara iyi geliyor diye duydum ama düsüge neden olabiliyormus kizlar,hamilelikte bitki caylarini doktorlar cok önermiyor,bilginize...
birde sogan suyunu duymustum ama denemedim...nasil yapcas onu??bilen var mi???

CANLARMERHABALAAR:smiley-cool:
bende bildiklerimii sizlere aktarmak isterim yerimseniben
:emir_bebek:

yumurta gelişimi için:
BAL-ÇÖREKOTU-TARÇIN , bu karışımı sabah bir dilim ekmeğin üstüne sürüp yiyeceksiniz.
yumurta gelişimi için:BAL-ÇÖREKOTU-SAFRAN OTU, buda aynı şekilde geçerli.
yumurta gelişimine katkı sağlayan:safran yağı,karanfil,tarçın,e vitamini sağlayan yiyecekler,dere otu,yeşil nane,günde bir yumurta,yürümek,bol su tüketmek vee tabikiiiii POZİTİFF DÜŞÜNMEK ENNN ÖNEMLİSİİ a.s...

benim şuan kullandığım tedaviler:
GÜNDE BİR ONEDAY MULTİVİTAMİN
GÜNDE BİR TANE SELENO
SABAH,ÖĞLE,AKŞAM İSE DHEA25 ...
HARİCİ GÜNDE BİR BARDAK ISSIRGAN OTU,İÇİNE BAL..(BUNU FSH DÜŞÜRMEK İÇİN YAPIYORUM)
YİNE İKİ GÜNE BİR YUMURTA VE SÜTÜN İÇİNE TOZ TARÇIN..
ARADA BİR KARANFİL..
BOL YEŞİLLİK - BOL SU - BOLCA POZİTİF DÜŞÜNMEKa.s.
HERGÜN KISADA OLSA YÜRÜYÜŞ...

hamilelik belirtilerii olan şu UYARILARA dikkat etmesi gerekir:yasakkelime
MAYDONOZ - KEREVİZ - Sıcak banyo(rahmin kasılmaya sebeb verdiği için) , PATATAES - hayıt otu veya suyu...
BUNLARI UYGULAMASIN..

--------------------------------------------------------------------------------------------
EĞER FSH SORUNU OLAN VAR İSE:sengözlerimebaksanab
HERGÜN HAYIT OTU - VİTEX NACUNU VEYA HAYIT SUYUNU TÜKETMELİ...
KESİN OLUMLUU DÜŞÜNMEK:smiley-cool:
ISSIRGAN OTU GİBİİ...

a.s.a.s.a.s.

[/COLOR]
CANLARMERHABALAAR:smiley-cool:
bende bildiklerimii sizlere aktarmak isterim yerimseniben
:emir_bebek:

yumurta gelişimi için:
BAL-ÇÖREKOTU-TARÇIN , bu karışımı sabah bir dilim ekmeğin üstüne sürüp yiyeceksiniz.
yumurta gelişimi için:BAL-ÇÖREKOTU-SAFRAN OTU, buda aynı şekilde geçerli.
yumurta gelişimine katkı sağlayan:safran yağı,karanfil,tarçın,e vitamini sağlayan yiyecekler,dere otu,yeşil nane,günde bir yumurta,yürümek,bol su tüketmek vee tabikiiiii POZİTİFF DÜŞÜNMEK ENNN ÖNEMLİSİİ a.s...

benim şuan kullandığım tedaviler:
GÜNDE BİR ONEDAY MULTİVİTAMİN
GÜNDE BİR TANE SELENO
SABAH,ÖĞLE,AKŞAM İSE DHEA25 ...
HARİCİ GÜNDE BİR BARDAK ISSIRGAN OTU,İÇİNE BAL..(BUNU FSH DÜŞÜRMEK İÇİN YAPIYORUM)
YİNE İKİ GÜNE BİR YUMURTA VE SÜTÜN İÇİNE TOZ TARÇIN..
ARADA BİR KARANFİL..
BOL YEŞİLLİK - BOL SU - BOLCA POZİTİF DÜŞÜNMEKa.s.
HERGÜN KISADA OLSA YÜRÜYÜŞ...
canım ısırgan otu dedıgın ısırgan suyumu?bunu nasıl yapıyorsun bıraz anlatırmısın?

arkadaşlar sonuçta bütün ilçaların özünde bitkiler yatmıyomu.bence denemek lazım ben size ankarada biyer tavsiye edeyim bizim bi çok rahatsızlık için güzel sonuçlar aldığımız biyer burası. isatnbul baharat var ulusta mustafa bey. asla tahlil sonuçlarınızı almadan gitmeyin işini çok iyi bilen biri.inşallah sizde güzel sonçlar alırsınız

esracım adresi tam verebilirmisin ben ankaralı değilim eşimin tayini nedeniyle ankaradayım...yani ankarayı pek bilmiyorum .bide bu mustafa bey doktormu ?aktarmı?bilgi verirsen çok sevinirim:emir_bebek:

mustafa bey aktar doktor değil .sanayi caddesi yeni otel altı no:5/c ulus tel:312 48 60 .gitmeden önce telefonlada görüşebiliyorsunuz bence bi konşun içinize sinerse gidin

KIZLar be yurtdisindayim acaba bu kiisi bana yardimci olabilirmi ucretini ben yolarim ama simdi uzaktayim diye beni kaziklamasin ne dersiniz benim icinde konusurmusunuz

kızlar hamile kalınca sakın ha maydonoz ve nane yemeyin düşük tehlikesi yapıyormuş bende yeni duydum söyleyim dedim ok :):oklava:

bend e bu sabaha bisey duydum testesteronu yüksek olanlar hergün birtutam taze naneyi sabah aksam cignemeleri gerekiomus.dr ibrahim saracoglu söyledi.onun yalancisiyim haberiniz olsunnaniknanik

kayınvalıdem dedı eskıden cocugu olmayan kadınların belıne kupa çekılırmıs hamama gıderlermıs o ay hamıle kalırlarmıs . denemeye deger deneyın

merhaba kızlar ben ulus sanayi caddesinde çalışıyorum.okuyunca hemen iş yerinden izin alıp istanbul baharatçısına mustafa bey'in yanına gittim.başı baya kalabalıktı hatta antalyadan gelen bir bayan vardı çocuk için gelmiş yanında raporları olmadığı için kadına yardımcı olmadı bende aniden gittiğim için yanımda raporlarım yoktu banada eşinin son sperm testi ile kendi raporlarını alıp gel dedi.

bu arada hamile kalmak isteyenlere maydonoz ve soğan iyi olmazmış.eskiden kadınlar çocuk düşürmek için suyunu kaynatıp içerlermiş

soğan suyunu hamileyken değil hamile kalmadan önce iltihapları ve yumurtadaki kistleri gidersin diye içeceğiz.adetin 5.günü başlayıp yumurtlama gününüze göre 1 hafta 10 gün kullanarak faydalı olabileceğini düşünüyorum.bunlar benim okuyarak kendi çıkarımlarım.sizler karar verin.

soğan suyunu hamileyken değil hamile kalmadan önce iltihapları ve yumurtadaki kistleri gidersin diye içeceğiz.adetin 5.günü başlayıp yumurtlama gününüze göre 1 hafta 10 gün kullanarak faydalı olabileceğini düşünüyorum.bunlar benim okuyarak kendi çıkarımlarım.sizler karar verin.

soğan suyunu dr. saraçoğluda sadece 15 gün için diyor zaten. ondan sonra olası bir döllenmeye zarar vermemek için.

merhaba loli ben ısırgan otunu nasıl içiyorsun beni bilgilendirirmisin?

Şİmdiden teşekkür ederim.

bende maydonoz buharına oturmanın çok ii geldiğini duymuştum.umarım rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlısından evlatlar basip eder.

bende maydonoz buharına oturmanın çok ii geldiğini duymuştum.umarım rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlısından evlatlar basip eder.
maydanoz buharına oturmak mı :1shok:
yapmayın Allah aşkına ya kafamçokkarıştı

bi akrabamızın cocugu olmuyor diye acı biberlerin üstüne oturtmuşlar
kadın
yakmış heryerini iyice hastalık sahibi olmuş

hadi o 50 yıl önceki hikaye
tıp bu kadar ilerlemişken onun bunun üstüne oturmak hele ki hala bu tip şeylerden medet ummak akılkarı geliyo mu size?:kahve:

hadi bitkisel çaylar otlar vb.ler mantıklı da
bunlar neyin nesi allasen?

bayanlar slm. ben hamile kalamıyodum hersey normaldi sorun yoktu bögürtlen kökünü kaynatıp içtim ve o ay hamile kaldım ama malesef düsük yaptım 2.5 aylıkken bögurtlen köku hemde rahimi güclendırıyomus bu ay yine içiyorum birde adaçayı içiyorum arkadasında anlatıgı gibi çörek otunu balla karıstırp yiyorum bu ay herşeyi deniyorum bakalım artık herşey kısmet.klomende kullanıyorum adetimin 5 günü basladım 5 gün kullanacagım ama stres yapmamak gerek ben stresten uzaklasınca hamile kaldım...

Back
X