- 13 Ocak 2020
- 45.582
- En iyi cevaplar
- 2
- 174.065
- 598
- 33
Çok güzeller ben bi heves konuyu açtım sonra çok çiçekler öldü üzgünüm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzeller ben bi heves konuyu açtım sonra çok çiçekler öldü üzgünüm.
Merve sana çiçek hediye edeyim dedim vazgeçtim hahhahahajÇok güzeller ben bi heves konuyu açtım sonra çok çiçekler öldü üzgünüm.![]()
Benimkilerde ölüyo çok üzülüyorum hemen yeniden tutturmaya çalışıyorum dalından budağından,5-6 senelik asmam var yarım metre uzuyo kuruyo yine diriliyo maşallahÇok güzeller ben bi heves konuyu açtım sonra çok çiçekler öldü üzgünüm.![]()
Ben de mesela bi kalanşo var düşman başına. Yarın çekeyim.Kalanşom böcekte yaparım çiçekte diyo mesela![]()
EtmaaMerve sana çiçek hediye edeyim dedim vazgeçtim hahhahahaj
Canım telgraf çiçeğim bıraktı beni,ne güzel anlaşıyodukEki Görüntüle 2755216
Bu da benim yerine bayılan çiçeğim.Annem verdiğinde yarısı kadardı. Şimdi baharda saksı değişimi yaparken nasıl bir şey seçsem diye düşünüyorum.
![]()
Benim de dondu yaCanım telgraf çiçeğim bıraktı beni,ne güzel anlaşıyoduk
Bunun adı ne
FittoniaBunun adı ne
Bende görim bendeYeter be kadın yeter çatlicam hasedimden.Benim şebboyu gördün di mi töbest
![]()
Kalanşom böcekte yaparım çiçekte diyo mesela![]()
Ama normal ya
Ben napıcam buna ya nolcak bu allaşkına kovaya ekiyim diyom çiçeklere kadar toprağa gömeyim.Ama normal yadur yarın benimkini atıcam.
Lahana gibiydi benimki ben sözde iyilik yapim derkem fışkısını eştim![]()
Ya benim öncesinde de tam serpilecek gibiydi daha çiçekler muhteşem kokuyodu çok değişik gelişti ya.Eki Görüntüle 2848618
Bu öncesi yeşil görünen yerlerde hep çiçek dolmuştu.
Saksıya iki tane dikmiştim biri gitti bu gelişti ama bu seferde çok uzadı bi tarafta olduğu için dengesiz duruyodu.
Devriliyodu saksı.
Ben onu çıkardım sözde ortaya az daha derine dikicektim. Diktim.
Ertesi gün başladı yaprakları tek tek yımışayıp düşmeye.
Şimdi seninki gibi güzel dalları var bi ağaç gibi. Aynı renkten dibine yenisini ektim
Ay bakıp bakıp gülüyorum Allah'ım töbeee