Bahçe Bakımı ve Çiçekler Bitkilerimiz 🌱🌵🌿🍀🍃

tesbih cicegi tavana asilan saksilarda guzel durur mu balkon tavanina alsam?

bir tık büyük saksı iyi olur. Hemen çiçek vermiyor zaten. Bir de uzayan ucuna dokunmayın yoksa ordan uzamaz. Benimki balkonda duruyor şimdilik ama hava ve güneş alan iç mekanda da olur
Nette şeker verildiği yazıyor 1tane küp şeker onu hemen vermeyeyim dimi

Merhabalar
Ben 1 aydır Aloe Vera bitkisi bakıyorum ama hiç büyümüyorhafta da bir defa su veriyorum güneş görmeyen bir yerde ama büyümesi için bunlar yeterli değil herhalde büyümesi için bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?

Aloe vera tarzı bitkiler toprağı kurudukça sulanır. Sulamaya gün belirlenmez. Parmağınızı ya da bir çubuğu toprağa sokarak nemini kontrol etmelisiniz, kuruya yakınsa su vermelisiniz. Aydınlık ve havadar yerlerde daha güzel gelişiyorlar. 1 aydır sizdeyse ancak adapte oluyordur. Bir de torfta çok mutlu olmuyor gibi içine biraz kum karıştırdığınız bahçe toprağını daha çok sevecektir

Tamamdır teşekkür ederim.

Günaydınlarrr Limon ağacı hakkında bilgisi olan ağacım kuruyor sanki çözemedim

Merhabalar bu orkide tekrar canlandırmak mümkünmü acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi kökü yok yaprağı sarardi

Eklentiler

• IMG_20210622_205204.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210622_205159.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…