Kelle uçurma yapabilirsin. Ben de yapacağım kaktüsüme
Esiyodu be hırkama büründüm.Kabak gibi karnını tutmuş bide
Bundan bi tane daha var ona kelle uçurma yapıp çoğalttım ama buna kıyamıyorumKelle uçurma yapabilirsin. Ben de yapacağım kaktüsüme
Sadece çiçek açan dalı kesiceksin kök gövde yerinde. Yaşamazsa onun sorunu artık. Bi müddet yaprak verip yine çiçek açıcak. O çiçek saplarında tohumları oluyomuş ekiliyo onlarda kim uğraşıcak
Hamileyken öyle gövdeyi tutarsın zaten içgüdüEsiyodu be hırkama büründüm.Karnım değil ya göğsümün altında elim kaburgamda
Benim çiçeklere çok ilgi göstermiyorum. Sanırım diyorlar ki bu bizi öldürecek biz yaşayalım diye büyüyorlar hahaha.
Sukulent tarzı çiçekler suyu sevmiyor. Diğerlerini de haftalık suluyorum. Bir de fısfıs ile suluyorum bazen. Fazla yüz verince şımarıklıktan ölüyorlar
Keseyim mi yarın?
Bu gardenya heralde emin değilim de
Botanik bilgisine bakCalcim bu echeveria nın anaç olanlarınım formu bozulmuş ya kuzum çelik kökleme yapılıyo yapsan mı acaba?
Kelle alma yöntemi deniyo hani
Hiç bilmiyorum ki. Sukulent türü ama. Üsttekini eşim Kayseri den getirdi. Alttakini de bir arkadaşım nişanda dağıtmıştı. Küçük bir parçaydıYa bunlar çok güzeller maşallah. İsimleri ne acabaa
Kokuluymuş bide buevet öyleymiş. Çiçekleri çok güzel ama o kadar para vermeye değer mi bilemedimbiraz tuzlu geldi bana.
Hiç bilmiyorum ki. Sukulent türü ama. Üsttekini eşim Kayseri den getirdi. Alttakini de bir arkadaşım nişanda dağıtmıştı. Küçük bir parçaydı
Bunu yapraklardan çoğaltıyorlar. Evet formu hoşuma gitmiyor. Şu kapanla bitsin onu düzenleyeceğim. Bunu da dağıtacağım bir kaç kişiye. Düzenli büyüsün istiyorumCalcim bu echeveria nın anaç olanlarınım formu bozulmuş ya kuzum çelik kökleme yapılıyo yapsan mı acaba?
Kelle alma yöntemi deniyo hani
Hiç bilmiyodum kaktüsün kesildiğiniKelle uçurma yapabilirsin. Ben de yapacağım kaktüsüme
Benin şebboy da di mi? TöbestFazla ilgiden nazlanmışlar
Evet kesiliyor bir de kesilen yerlere tarçın sürülüyor. Benimki de saçma sapan uzadı hahahahaHiç bilmiyodum kaktüsün kesildiğini
Kız deme şöyle yaa. HajajaBenin şebboy da di mi? Töbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?