Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitki Derman kullananlar varmi aranizda? (Tavsiye lütfen)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

alyazmali85

♥_AŞKA AŞIK vede AŞKINA_♥
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
145
0
296
İstanbul
Arkadaslar bugün TV de ilk kez Hülya Leyla Cabuk hanimefendiyi izledim.
Bitki Derman adinda bir bitki seti sac dökülmesini önlüyor ve sac cikartiyormus.
Bizimkiler tutturdu alalim diye, acaba kullanipta faydasini gören oldumu aranizda?

Son düzenleme:
Benim erkek arkadaşım da saç problemi yaşıyor ve işe yardığını gördük...Onda erkek tipi dökülme var tepesi açık yani o kadar..Ama bu ürünü kullandı kullanalı saçı çıkmaya başladı...Kullanacaksanız zor bi döneme hazır olun çünkü bayağı zahmetli ve de uzun bi süre gerekiyor...Sabırlı değilseniz iki gün sonra şikayet edersiniz söyliym..Ben akne setini ve tüy setlerini kullanıyorum memnunum...

Bende akne setini kullandim memnun kaldim.

Prenses84,
Tuy setini nasil kullaniyorsun?
Aldim bende ama sadece bir kac defa kullanabildim..

Canım önce tüpte olanı elinle ovalaya ovalaya bayağı cildine yedirerek sürüyorsun...Tabi önce ağdayla falan kökten alman gerekiyor yada daha önceden hiç almadıysan almadan da kullanabiliyorsun....Ben genelde almadan kullanıyorum..Lapayı iyice yedirip kuruttuktan sonra suyla çıkarıyorsun...Kurulanıp losyonu sürüyorsun..Losyonun vücudunda uzun süre kalması gerekiyor etkisinin iyi olması için..Ben en az 24 saat yıkamamaya çalışıyorum..Olduki yıkamak zorunda kaldım mesela yüzümü; tekrar sürüyorum...Böyle canım..Üstünde de yazıyor zaten kullanımı...Bir de tv8 de her perşembe çıkıyordu canlı yayına yazdan önce,tv arşivinden onları izleyebilirsin....

Tsk ederim canim,
Abdest alma sorunu oldugu icin rahatca kullanamadim bir turlu.
Arada bi epilasyon yaptikdan sonra kullandim.
Bi bakalim iyice tup bitene kadar disimi s.kim.
Insallah bende olumlu sonuclar alirim.

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım işte ondan dolayı sürekli sürmen gerekiyor hatta sırf bu yüzden koluma kullanmıyorum çok fazla gider de çabuk biter diye

Insallah faydasi olur ya.
Birsuru para verdim hem yuz icin hem vucud icin,
hala dogru duzgunde kullanamadim.
Neyse dur bakalim bir kac ay disimi s.kcamda,
anca 30% oranla azaltiyomus.

ya kızlar kanmayın böyle reklamlara, ürünler çok pahalı, şampuanlara bakıyorum, hani sülfasız falansa belki işe yarar diye ama nerede, içi sls li, saça sabun sürülür mü sabunun yapısı tuzlu mahveder saçı. yani dünyada o kadar bilim insanı salak bir bu otçu tayfası akıllı değil mi, bu sorunlar bütün dünyada var, gerçekten işe yarasa bütün dünyaya satarlar hatta dünya devleri gelir bunları satın alır. inanmayın böyle şeylere.

Ben kullandım faydasını gördüm ayrıca bitkilerin şifasına çok inanırım...Ama kullanmak istemeyen de kullanmasın tabi..Kadını araştırdım ve ikna olduğum için kulanmaya başladım...Herkesin kendi düşüncesi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…