Mihroşum bu keten tohumu olayı canımı sıktı şimdi.İyi ki bilgilendirdin.Ben bunu hep öğütülmüş alırım çünkü,bir kez tohum olarak aldım ve ne yaptıysam,toz haline getiremedim.Sonra da kendi kendine böceklendi.
Hay allah ya,buzdolabında 600gr.kadar öğütülmüş tohum var şimdi,naapcam kıs ben onu?
bilgilendirdiğin için saol aynı durum bendede var ama ben doktora gitmedim akıntım beyaz kötüde kokmuyor ama rahatsız ediyor ben günde 2 kupa yeşil çay içiyordum olabilirmi acaba neyse bende doktoruma başvuruyum bakalım saol canım ya bende rahatsızlığımdan dolayı kötü oluyordum ilk işim doktora gitmek olacak...Bu konu gerçekten önemli bence de.
Ben bir dönem bildiğimiz yeşil çay ve zayıflama çayı (ismi bende kalsın) kullandım.
Fakat bir müddet sonra ( 2 hafta kadar yanılmıyorsam ) kötü kokulu bi akıntıyla beraber bi rahatsızlık başladı zaman geçmeden doktora gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu oluştuğunu öğrendim ve enfeksiyon akıntıya neden olmuş. Çok rahatsız edici bir durumdu. Ben doktora kullandığım bitki çayının bununla bi ilgisi olup olamayacağını sorduğumda çayın yanında bi ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu (kullanmadım). Çayı bırakıp doktorun verdiği ilaçları kullandım ve kısa süre sonunda eski sağlığıma kavuştum. O yüzden benim gibi bitki çayı tüketirken aynı durumdan rahatsız olanlar varsa. Bence durum daha kötüye gitmeden bırakmalılar bitki çayını. Dikkat etmekte fayda var arkadaşlar. Bitkisel çayların içeriğine bakıldığında (mesela benimki böbrek iltihabı söktürücü özellikte bitkiler içeriyordu) yararlı gibi görünüyor ama bu sizi aldatmasın yukarıda arkadaşımızın yaptığı açıklama gibi vücuttan vücuta fark var ve farklı reaksiyonlar görülebiliyor.
Bu konu gerçekten önemli bence de.
Ben bir dönem bildiğimiz yeşil çay ve zayıflama çayı (ismi bende kalsın) kullandım.
Fakat bir müddet sonra ( 2 hafta kadar yanılmıyorsam ) kötü kokulu bi akıntıyla beraber bi rahatsızlık başladı zaman geçmeden doktora gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu oluştuğunu öğrendim ve enfeksiyon akıntıya neden olmuş. Çok rahatsız edici bir durumdu. Ben doktora kullandığım bitki çayının bununla bi ilgisi olup olamayacağını sorduğumda çayın yanında bi ilaç kullanıp kullanmadığımı sordu (kullanmadım). Çayı bırakıp doktorun verdiği ilaçları kullandım ve kısa süre sonunda eski sağlığıma kavuştum. O yüzden benim gibi bitki çayı tüketirken aynı durumdan rahatsız olanlar varsa. Bence durum daha kötüye gitmeden bırakmalılar bitki çayını. Dikkat etmekte fayda var arkadaşlar. Bitkisel çayların içeriğine bakıldığında (mesela benimki böbrek iltihabı söktürücü özellikte bitkiler içeriyordu) yararlı gibi görünüyor ama bu sizi aldatmasın yukarıda arkadaşımızın yaptığı açıklama gibi vücuttan vücuta fark var ve farklı reaksiyonlar görülebiliyor.
arkadaşım;öncelikle çok geçmiş olsun a.s.,ben 4 gündür yeşil çay içiyorum ama zayıflamak için değil,hem yağ yakımı hemde faydaları için,fakat doktora danışmadan tabi,senin başına gelenler yeşil çay yüzündenmi?
Teşekkür ederim canım. Hayır yeşil çay değil bitkisel zayıflama çayıydı benimkisi ama yeşil çay içince de aynı sorunu yaşamıştım az da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?