Bitiyor bu evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hukuk okuyorsunuz. Bu durumda ne yapılması gerektiğini bizden iyi bilirsiniz.Hangi davranışların şiddet sayılabileceği,nelerin boşanmaya sebep olabileceği gibi. Eşinizin kapıyı sokup annenize vurmak istemediğini o bir bir içinde ayağına değdiğini düşünerek yazıyorum.Saygi bittiği bir ortamda yaşanmaz.Vu kadar yüz göz olmuşsunuz.Esinizin ailesi annemi istemiyor demissiniz.Ben anneme böyle bir muameleyi yaşarmazdım.Madem okula gideceksiniz o halde kayinvalidenizi çağırın.Ne yaparsanız yapın sizi ne zorluklarla büyüten annenize bunları yasatmayin lutfen.Ustelik profilde benim fotoğrafım var gibi

Yazdıklarınızı hayretler içinde okudum .. gercekten o anneye üzüldüm..bırak kapıyı ayağına vurmayı,sesini yükseltse kıyametler kopar..bnde bosanma aşamasındayım ve siddetten dolayı.hakaret ailemle tehdit ne ararsan vardı.en son baktım ki ne bana saygisi kaldı ne aileme özellikle anneme..vurdum tekmeyi bosuyorum şimdi.. Adam karşımda aileme küfrederken dayanamayıp ortalığı ayağa kaldırdım ben.. siz bide anneme şiddet uyguladi diyorsunuz ve gerçekten burda gelip profil fotoğrafında ben varım diyorsunuz? Bnce önce kendinizi sorgulamasiniz ..

Ben varım mı diyorum

Benim annem çocuklarıma bakıyor okulda okuyorum bu sizi alakadar etmez . Ben zaten adamı boşuyorum eee

Sonu başından gösterilen filmler bar ya bu konu da öyle olmuş. Asıl konu ortalarda başlıyor yazının sonu başta. Düzenlerseniz mükemmel olur konu sahibesi.

Neyse. Profil fotoğrafı olayına diyecrğim var. O kadar olay olmuş adam annenize şiddet uygulamış, siz gidip işyerinde adamı rezil etmişsiniz bence en en en son düşünceği profil fotoğrafı olur. Belki varlığını bile unutmuştur. Ben de bazen lan profilim bu muymuş diyorum hiç girip bakmadığımdan. Velhasılı boşanmayı kafaya koyduysanız daha yok hala seviyor mu amacı ne gibi işleri düşünmeyin. Net olun.

Benim annem çocuklarıma bakıyor okulda okuyorum bu sizi alakadar etmez . Ben zaten adamı boşuyorum eee
Konuyla ilgili istediğimiz yorumu yapabildiğimizi biliyor musunuz?

Profilinde hala benim fotoğrafım var cümlesini boşuna kurmamışsınız, eşinizin annenizin ayağına kapı vuruşundan sonra evliliğinize devam edebilmişsiniz, yine annenize şiddet gösterip, evden çıkarken bağırıp çağırmasa devam edecektiniz belli ki. Komşular haberdar olunca olay ayyuka çıkmış bir şekilde.

Annenizi evliliğinizin üçüncü kişisi olarak hayatınıza sokacağınıza hiç evlenmeseymişiniz keşke, neyse zaten boşanmıyormuşsunuz.....

Hanımefendi annemi ihtiyaçtan dahil ettim . Siz annenizi evinize sokmayın

Yahu kadın iyi ki bir profil resmini söylemiş tamam bende başta yadırgadım da yani kadın darp raporu almış dava açacam diyor hâlâ taktınız profil fotosuna.

Ayrıca annenin torunlarına bakması kadar normal bir durum da yok bence kadın istemese kabul etmezdi veya istemese halinden hareketlerinden belli ederdi... Ben bakıcı yerine çocuklarımi anneme emanet ederdim başka kimseye guvenmezdim...

Ama annenin yaşadıklarina çok üzüldüm.

Hemen boşanma davası açın bu adam çok tehlikeli biri... Eğer boşanmazsanız da annenizi gönderin kocanızın şiddetine daha fazla maruz kalmasin kadın...

İki kişi arasında halledilecek meseleler neden böyle ortaya saçılıyor zaten? İhtiyar kadın bunları yaşamak zorunda mıydı? Anneye kızılıyor neden yuvanı yıkma dedi diye, kadın kızını biliyor belki, olamaz mı olabilir.

Eşinizin sizinle görüşmek istiyor oluşu, nafaka ücreti ve çocukları görememe endişesi olabilir.
Ayrılık bir çare olur mu bilemiyorum hem 3 çocuk hem okul, hem iş hayatınız bir geliriniz yok.Evliliğe devam etseniz de annenize yapılanı yutmuş olacaksınız.
Hem lojmandaymışsınız hem de eşiniz yüksek mevkideymiş, bir an evvel elinize ekmeğinizi alıp,çalışıp annenize de ev tutsaymışsınız sanki işler buraya gelmezmiş gibi hissettim. Eşinizle çocuk olduktan sonra sadece çocuklar ve eş olarak bir düzen oturtamadıysanız eşiniz bunalıma girmiş olabilir. Ben çalıştıgım için 6 ay baktıgında benim ailem, eşim isyan cıkardı, iş boşanmalara geldi mesela evde bir başkasını istemiyordu, bakıcıdan sonra normale eski yaşantımıza döndük. Burdan düşünerek yorum yapıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hanımefendi annemi ihtiyaçtan dahil ettim . Siz annenizi evinize sokmayın
Ben Tahin Helva 'yi hakli buldum.
Adam 3 sene içinde bu seviyeden, kapı söküp ayağa geçirmeli seviyeye geldiyse neler yasadi kim bilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…