Bitiş garantili lazer yaptıran arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
39
Slm kıslar ben genital ve koltukaltıma lazer yaptırıcam.aslında 1 seans yaptırdım bile.
Ama kadın bana güven hiç vermedi 6 seans da bitebilir 16 seanstada dedi..
Bende bitiş garantili bi yer istiyorum artık.bildiniz veya yaptırıp memenun olduz bi yer var mı.varsa lütfen özel msj atın.çok rica ediyorum

En az 2 yıl yaptırman gerekiyor çünkü bilimsel olarak kıl kökleri en az 2 yılda bitermiş o yzden kadın garanti verememiştir sana. Her yerde söylerler zaten, birde esmer veya sarışın olmana göre değişiyor canım, esmersen daha kolay ve kısa sürüyor çünkü sarışınların genelde kıl kökleri ince olduğundan nakine ince kılları göremiyor. :))

burda bazı arkadaşlar 6 seans ta çok iyi sonuç aldnı söylüyo.ben ne çok beyzın nede çok esmer ....tüyler kalın vede siyah...
1 sean yaptırdım yerden çok soğudum çünkü....dudak böllgesinde ki tüyler dökülmedi.
kontrol seansına ragmen.pek titiz çalışmıyolar.sinir oldum ya acil biyer bulmam lazım dökülen tüyler çıkmya başladı.svrupa yakasında oturupta memnun olan arkadaşlar yardımcı olnu lütfen...

ya kızlar bana önerceniz bi yada memnun kaldınız lazer merkezi yok mu...
bitiş gantili olmasada olur.olmasa paket yaptırırm.lütfen yardımıza ihtiyacım var...

ya kızlar bana önerceniz bi yada memnun kaldınız lazer merkezi yok mu...
bitiş gantili olmasada olur.olmasa paket yaptırırm.lütfen yardımıza ihtiyacım var...

Arkadaşım ben iki sene önce koltuk altıma lazer epilasyon yaptırdım ve 4 seansta bitti . Şimdi koltuk altımda birkaç tane ince ufak tüy çıktı onlara da iğneli epilasyon yaptırcam. Kadının 16 seans da sürer demesi lazer epilasyonun ince tüyleri görmemesi. Bu açıdan sende 3 4 seans lazer epilasyon yaptır ardından kalan ince tüylere de iğneli epilasyon yaptır o zaman kesin sonuca ulaşırsın. Ayrıca küçük tüyler için seansları boş yere uzatıp mali açıdan da zarar görmemiş olursun.

Bu arada bitiş garantili bir yere gitmeni de tavsiye etmem. Çünkü parayı aldıktan sonra müşteriyi sallıyorlar. Bu konuda birçok örnek gördüm.

ben de hem bitiş garantili, hem iyi makinelere sahip, hem de uzman doktorlar tarafından komple lazer yaptırabileceğim bir yer arıyorum.

yok mu konuyla ilgili deneyimi, bilgisi olan arkadaşlar?

Bitiş garanti eden yerlerden sakının arkadaşlar. Neye göre garanti veriyorlar? Belki hormonel sorununuz var veya oluşacak ileriki durumlarda? Ya da başka herhangi bişey.. Ben kesinlikle garanti diyip kandırmayan ama baştan yaptığı muayene ve ön görüşmeile gerçekçi sonuçları söyleyen biryere yaptırmanızı tavsiye ederim. Yüz bölgemi öyle biryere yaptırıyorum. Bitiş garantili denilen yerler ucuza ama ucuz maliyetli az kalite makinelerle,çok müşterilerle çalışan, bu yüzden de randevu almakta zorlanılan yerlerdir çoğunlukla.

rohy sana katılıyorum.bitiş garanti deyip çok müşteri ile çalışan parayı aldıktan sonra randevu bile vermeyen yerler var.mesela kybele die bi lazer .bu yüzden korkuyorum çünkü,boşa harcıycak param yok benimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…