• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitirmeliyim ama olmuyor

smgltkn123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
12
2
6
27
2 buçuk yıllık ilişkim var çok mutsuzum seviyorum çok ayrılamıyorum barışıyorum hemen...
Beni çok yıpratıyor ilişkiye o yön veriyor çok bencil ve düşüncesiz seviyorum diyor ama inanmıyorum sadece ben seviyorum gibi hissediyorum :(
Sevmediğini hissediyorum beni daha fazla yıpratmasını ya da kullanmasını istemiyorum.
Ama ayrılık beni çok mutsuz ediyor sürekli aklımda mutsuzum nasıl ondan kopabilirim.Beni daha fazla incitmeden nasıl ondan uzaklaşabilirim yardım edin 😢

Ayrılamama korkunuz nedir? Mutsuz olmak mı, onun gibi seven birini bulamamak mı, yalnız kalmak mı? Kendinize sorduğunuzda neden dolayı ayrılamıyorsunuz?

Ayrılamama korkunuz nedir? Mutsuz olmak mı, onun gibi seven birini bulamamak mı, yalnız kalmak mı? Kendinize sorduğunuzda neden dolayı ayrılamıyorsunuz?
Onu seviyorum ilk erkek arkadaşım 19 yaşındayken tanıştık şimdi 22 yaşındayım oda 27 bilmiyorum sadece kalbim acıyo aynı evde yaşıyoruz 1 aydır ailemin yanındayım sadece ama beni sürekli üzüyor,yıpratıyo,düşüncelerimin hiç önemi yok onun için hissettiklerimin,bense onun sevdiği şeylere bile önem veriyorum ilk defa sevdim yada aşık oldum bilmiyorum ama hiç böyle hissetmemiştim kalbim acıyo onun ilk ilişkisi değil Emin’im benden önce birlerini sevdi,benim gitmeyeceğimden emin bir şekilde duygu sömürüsü yapıyor dayanamıyorum.Onunlayken mutluyum bilmiyorum napacağımı tek bildiğim bitmesi gerek ama ben cesareti olmayan bir salağım

Onu seviyorum ilk erkek arkadaşım 19 yaşındayken tanıştık şimdi 22 yaşındayım oda 27 bilmiyorum sadece kalbim acıyo aynı evde yaşıyoruz 1 aydır ailemin yanındayım sadece ama beni sürekli üzüyor,yıpratıyo,düşüncelerimin hiç önemi yok onun için hissettiklerimin,bense onun sevdiği şeylere bile önem veriyorum ilk defa sevdim yada aşık oldum bilmiyorum ama hiç böyle hissetmemiştim kalbim acıyo onun ilk ilişkisi değil Emin’im benden önce birlerini sevdi,benim gitmeyeceğimden emin bir şekilde duygu sömürüsü yapıyor dayanamıyorum.Onunlayken mutluyum bilmiyorum napacağımı tek bildiğim bitmesi gerek ama ben cesareti olmayan bir salağım
Onunlayken mutluyum derken onun elimi tutarken ona sarılırken onun omzuna yatarken bir bütünmüşüz gibi hissediyorum

Salaklık olarak düşünme. Eğer salaklıksa o zaman şöyle diyeyim, çoğu insan hayatının belli dönemlerinde böyle yollardan geçmiştir. Bence acıdan kaçıyorsunuz.'' Şuan çok acı çekiyorum zorlanıyorum birde onu kaybedersem nasıl dayanırım o acıya? '' Bu şekilde düşünüyor musunuz?

Mutsuz olduğun, kendini değerini unutturan bir ilişkide seviyorum ölüyorum bitiyorumlar bir yere kadardır. Kendini sev, kendine değer ver. Mutsuz bir ilişkide nasıl bir gelecek görebilir insan? Kararlı ol ve ayrıl

Back