Biten ilişki ardından yeni ilişkiye başlamak?

Crnhnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2020
2
0
1
23
2 senelik bir birlikteliğin ardından son 1 ayda yaşanılan tatsızlıklar ve en sonunda yanlış anlaşılmadan ortaya çıkan güven sarsılmasıyla biten bir ilişkim oldu benden son 1 ayda soğuduğunu söyledi ve başta ben ara vermek istemiştim 1 gün sürüyor benim ayrılıklarım o hep çiçekle geliyordu bu sefer o benimle barışmak istemedi. Son kez görüşelim dediğimde karşılıklı ağlaştık yine de beni istemediğini, konuştuğu kız olduğunu kızın ona benden daha çok ilgi gösterip iyi davrandığını söyledi. 2,3 gün sonra o kızla sevgili oldu bana dedi ki " seninle ayrıldıktan sonra üzüleceğim bir şey yaşamadım hayatımda değer verdiğim biri var seninle görüşemem, mutluyum. "dese de ben ne zaman görsem benimle olduğu gibi gülmüyor fakat hep el eleler görmediğim zamanları bilemem merak ettiğim bu ilişki uzun sürer mi ya da beni tamamen silmiş midir , pişmanlık duyacak mıdır? Başınıza geldi mi hiç?

00
Paylaş
İlişkiden çıkıp yeni ilişki yapmak?

Pişman olup olmadığını zaman gösterir fakat karakter olarak bozuk biriymiş
Kafanı dinle derim dönerse konuşma bile.

Sen sakinliğini koru. Bi arkadaşıma aynısı oldu. Sonra yeni sevgilisinin aşırı ilgisi abartılı gelmişti ve o ilk başta gorunen anlayışlı kız değişmiş.vs. Ukala ukala bıraktıgı kıza 40 takla atarak geri dönmüştü. Arkadasımda biraz Naz tız derken suan daha iyiler. Yani kızın değerini anlamış. Bu erkekler iyi düşünemiyor. Bırak yaşasın görsün. Tıpış tıpış gelir. Sen vazgeçtiğini hissettir. Duygusal paylaşım vs yapma. Keyfine bak

Zaman geçtikçe özler bence. Çünkü ağlayarak ayrılmışsınız. Ve ben de severek bırakmak zorunda kalmistim. İlk ay umrumda değil böyle daha iyi modundayken zaman geçtikçe onu ve muhabbetini özlemeye başladım. O da mutlaka zaman geçince, boş kalınca özler.

Back
X