Bitcoin önermem. Bi tanıdığım var azda olsa yatırdı para ve gitti, eğer Bitcoin toparlanırsa alabilecek parasını tamamen tuzak. Sen en iyisi bankaya at
Youtubeda yatırım konusunda video çekenler var. Ben De Oradan Takip edip alıyorum genelde. Çok fazla var altındaki yorumları okuyup eski videolarını izleyip yaptığı yorumları tutanları bulunArkadaşlar yine ben para mevzularımla:) evimizi satmıştık. yeniden ev alıp kiraya verme düşüncem vardı. Ancak bir bankacıyla görüştüm ve ev almanın şu an doğru olmadığına karar verdim. Şubat mart gibi ev fiyatları düşecek dedi. Altın yada bitcoin önerdi. Aranızda bitcoin i deneyen var mı?
yuh ne kadar artmış öyleYalnız üşenmeden baktımKasım ayında bitcoin kur ile çevrilmiş tutar fiyatı: 108.000 tl
Şu an: 227.000 tl umarım almışsınızdır
yuh ne kadar artmış öyle
Ama güvenilir değil
evet çok arttı almadım kasımda maalesef.Yalnız üşenmeden baktımKasım ayında bitcoin kur ile çevrilmiş tutar fiyatı: 108.000 tl
Şu an: 227.000 tl umarım almışsınızdır
evet çok arttı almadım kasımda maalesef.
Evet esim denedi battık girmeyin bütün paramızı aldi sistem ha kumar ha bitcoin . Ikiside aynı şeyArkadaşlar yine ben para mevzularımla:) evimizi satmıştık. yeniden ev alıp kiraya verme düşüncem vardı. Ancak bir bankacıyla görüştüm ve ev almanın şu an doğru olmadığına karar verdim. Şubat mart gibi ev fiyatları düşecek dedi. Altın yada bitcoin önerdi. Aranızda bitcoin i deneyen var mı?
Evet esim denedi battık girmeyin bütün paramızı aldi sistem ha kumar ha bitcoin . Ikiside aynı şey
Bitcoinle buyuk paralar kazanmak hayal bence kucuk kucuk yatırım yapılabilir diye düşünüyorum
Evet esim denedi battık girmeyin bütün paramızı aldi sistem ha kumar ha bitcoin . Ikiside aynı şey
Bitcoinle buyuk paralar kazanmak hayal bence kucuk kucuk yatırım yapılabilir diye düşünüyorum
Ben cok kazanan gördüm aslinda ya. Borsa icin de kumar diyorlar da alakasi yok. Bitcoini cok bilmiyorum.
Aynen sanirim beklemesi gerekirdi beklemedi ama bence genede buyuk paralarla oynamamalı diye düşünüyorum biraz riskli bazen çok bekliyorsun yükselmiyor bozuyorsun bir bakmışsın çıkmış sinir bozucu ama başta kazandim bitcoinde hemen kaybetmedi tabiki hırsının kurbani oldu diyelimBilmeden girdiğiniz herşey de batarsınız ama bitcoinde değil altcoinde batırmıştır eşiniz parayı yoksa aldığı bitcoin zarar yazardı ama şu an kâra geçmiş olurdu. Eşim de senelerdir işlem görüyor bazen eksi görüyor bekliyor çıkıyor. Öyle yok olmaz
Bir örnek daha vermek istiyorum esimin arkadasi 300.00tlsini kaybetti bitcoinde suan elinde sadece 30 bin kaldi eve kazanan bir kesim var ama kaybeden bir kesimde var
Aynen sanirim beklemesi gerekirdi beklemedi ama bence genede buyuk paralarla oynamamalı diye düşünüyorum biraz riskli bazen çok bekliyorsun yükselmiyor bozuyorsun bir bakmışsın çıkmış sinir bozucu ama başta kazandim bitcoinde hemen kaybetmedi tabiki hırsının kurbani oldu diyelim
zarar ettik diye çıkmasaydınız şu an bayağı kara geçmiştiniz muhtemelen.
Ben 2015te didiklemeye başladım bunları 2017de bayağı para ytırdım kazandım. sonra düştü bir miktar kurtardım kalanını bıraktım. İyice düştü o ara geberdi hatta. Şu an iyi kar etti ve çektim.